» 2012 i repris

Januari:
Jag firade in 2012 med mamma och pappa i Stugun hos deras vänner. Var till Sundsvall, var på bio flera gånger med Silvija. Var på provdag på Handel & Administration. Åkte skidor och åter igen skidor på idrotten på skolan. Blev alldeles kär i One Direction, tog mitt kondomkörkort och var på UG. 
Februari:
Silvijas mamma fixade mina naglar, älskar dooom! Var och shoppade i Östersund, tog massor med bilder med Julia och Silvija. Jag och Silvija åkte till fjällen och körde skoter. Var till Östersund med Julia och shoppade. Pluggade och pluggade och pluggade!!! Gjorde dipdye, passade väl sådär. 
Mars:
Tog massor med bilder med Julia och Silvija, var med Aksel och Julia, var till farfar och shoppade. Var med min kusin och gick på bion. Bakade, var mycket i Stugun, hade nationella prov, kollade på Musik Direkt där Julia var med. Sov hos Julia med Silvija och tog massor med bilder. Jag stukade mitt finger på idrotten, Silvija fyllde 16 år. Kollade på massor av Gossip Girl. Var på musikal och var på konfirmaton. 
April:
Vi beställde biljetter till Grekland, det var ett år sedan jag var på Justin Bieber konsert i Danmark. Var på bio med massor med personer, var hos Aksel med Julia, var på middag hos Silvija, var med Malin, funderade starkt på att köpa en iPad, var ännu mer med Aksel, spelade tv spel och kollade på Austin Power. Var till Krokom och kollade på Silvija och Julia som uppträdde på Spotlight. Fick hem alla grejer som sts skickat inför USA resan. Var och kollade på en lägenhet, och firade Valborg i Stugun med Silvija, men det var så kallt att det slutade med att vi var hemma hos några Litauer och sov. 
Maj: 
Hade massor med nationella prov, köpte en lägenhet i Östersund, sov hos Malin i flera dagar. Hade Rocky maraton med Malin. Fikade med Silvija, beställde en signerad DVD av One Direction. Fick sommarjobb på Åtegården. Tränade i massor på musikalen, åkte och shoppade i Sundsvall, provade köra bil, Laura fyllde 18 år, fick ny mobil, Samsung galaxy s2. 
Juni: 
Var med mina kusiner, hade tårttävling på skolan, färgade och slingade håret. Var till stan med Julia och kollade på hennes mammas nya lägenhet, hade avslutningsmiddag med klassen, skolavslutning med klassfest på kvällen. Firade midsommar i Orsa, fick se leoparder. Såg Molly Sandén live, sommarjobbade, åkte till farfar, så att det skulle bli närmre att åka till flygplatsen i Juli. 
Juli:
Åkte på roadtrip genom USA i tre veckor. Fick tag i Justin Bieber konsert biljetter, var på Yran, var med massa vänner i stan, hade en väldigt intressant natt, vilket kom att betyda väldigt mycket just nu. 
Augusti: 
Silvija fixade snygga naglar på mig, köpte ny dator, tappade min mobil i toan, köpte en Samsung galaxy note, var med Malin och åkte till Sundsvall. Var med min kusin, och var i min egna lilla bubbla och var vaken på natten och sov på dagen, smsade dygnet runt. Hade en mysig kväll med Silvija, Laura, Daniel, Denice och Simon. Var i Grekland med Silvija och pappa och började första året på gymnasiet.
September: 
Skola och ännu mera skola, var med Malin, var massor med Silvija, eller det har jag varit heeela året. Firade min farmor som fyllde år, var på hajk med klassen, provade på riktig golf, kollade ihjäl mig på Pretty Little Liars och Silvija anordnade en mysig middag med några vänner.
 
Oktober: 
Gymmade, saknade USA alldeles för mycket, åkte till Stockholm två gånger, tog höst bilder, åkte till Sundsvall, var med Samanta och Julia, var till farfar för han fyllde år, plugg i massor, var på bio och skaffade linser.
November:
Fick tag i One Direction konsert biljetter, var på bio med Silvija och Hanna, shoppade, hade praktik, fyllde 16 år,  kollade på Breaking dawn part 2, fick världens gulligaset skiva med bilder och filmer från våra år tillsammans, var på sminkning med Silvija, Samanta och Julia och var och är otroligt kär! 
December: 
Bakade, var på julbord, firade jul hos mamma, var på sjukhuset, gymmade massor både i november och december, var på fest, slutade tragiskt, var med Malin, åkte till farmor, fick tag i bättre Justin Bieber biljetter, fick jullov och har sedan innan lovet varit så slut och orkar fortfarande inte göra något, bara sover och sover. Fick underbara julklappar, och spenderade en natt hos hemma hos Silvija, och firar nu nyår hos pappa tjej och hennes familj.
(Man ser här hur dåligt jag mår och fortfarande gör). Nä nu ska 2013 bli bättre, fast 2012 var väldigt bra då jag fick åka både till USA och Grekland med underbara människor och massor med minnen. 

» Judge Dredd

Vakande vid två tror jag, duschade och åt frukost, gick sedan upp till sängen och låg och kollade på Judge Dredd.
Efter det drog pappa ner mig till soffan, sen blev jag kvar där tills middagen som vart halv nio, efter det gick jag och Ida till Ica och köpte b&j.



» Nowhere but up.

Ligger i sängen efter en chill kväll, har lyssnat på en massa musik, kollat på One Direction filmer med Ida, även en massa fail klipp. Suttit och diskuterat allt från snygga killar till Gossip Girl och Pretty Little Liars, rent ut sagt allt!
Nu ska jag läsa lite i Justin Biebers mammas bok, får se om den är bra.
Hoppas det händer lite mer imorn, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än.







» STRESS IS CAUSED BY GIVING FUCK.

Vaknade vid ett och gick ner och åt min frukost, honungsvatten och ja inget mer. Sedan vid två åkte jag, Ida, pappa och Suzanne till massor med olika affärer för att köpa mat. Tog typ tre timmar. Så vi har nyss ätit middag och ikväll vet jag inte vad vi ska göra, sitter och lyssnar på musik just nu. 

» Nyköping

Vaknade vid 12 av att Silvija smsade mig, somnade sedan om och vakande vid två kanske. Åkte sedan till Nyköping, så kom nyss fram. Sitter nu vid datan och försöker vara social med människorna här hahha. Inte det lättaste, nä nu vet jag inte vad jag ska skriva. 
 

» Mys med Silvija

Åkte till Silvija igår och sov där inatt. Vi kollade på film, b.la. Pitch Perfect, riktigt bra film! Vi satt också vid datan och sjöng och spelade in konstiga videoklipp när vi var "silly". Vi gick och lade oss vid 4 och hann somna ett tag innan Laura, Lina och Virgis kom hem vid 5. Somnade om och vi vaknade vid 2. Så idag har vi bara kollat på film såg 102 dalmatiner och Freaky Friday. Vid halv 7 gick jag hem och de följde med mig. När jag kom hem kollade jag på flera avsnitt av Glee, så braaa!



» 24 December 2012

Älskade alla julklapparna, visar dem imorn, orkar inte nu. Har suttit och kollat på tv mest hela kvällen! Jag och Max har suttit i varsin ände av soffan och inte sagt ett ord haahha, nä nu ska de hem så då ska jag sova! :)





» Merry Christmas!♥

Vaknade vid tio och öppnade julklappen som Silvija gav till mig. Visar upp sakerna sen! Underbara Silvija, much love to you!♡♡
Snart så kommer en massa folk hit, det blir bara jag och Max som är unga hahah.
God Jul allihopa!





» Christmas tree

Har dekorerat julgranen nu ikväll! :)

» Förkyld as fuck.

Vaknade vid tio och klev upp, har sedan hjälpt mamma att städa. Gjorde nyss färdigt julgodiset. Var ner på ica en sväng och träffade på Max, ska snart äta middag och sen blir det film.
Är så förkyld, orkar inte göra något och önskar att den hade kommit mer lägligt!



» What to do?

Vaknade vid två och åt frukost. Sedan har jag städat och kokat knäck. Ikväll blir det nog intw speciellt mycket, film kanske.





» Morning!

Vaknade för typ 2 timmar sedan, gick upp och åt men gick och lade mig igen. Har verkligen ingen lust och orkar inte göra något idag. Men nu har jag klivit upp och fått på mig kläder.
Idag ska jag följa med mamma till Anita och hämta några grejer sedan ska vi elda i en bakstuga mamma och några till ska använda imorgon :)





» Life's a bitch and then you die.

Har inte gjort något ikväll, kollat igenom alla USA bilder, kollat på The Mentalist och sedan bara varit med mamma.
Idag är det ju 12-21-12, hände det något? njaee inte vad jag vet :D
Ska nog gå och lägga mig, är så slut, orkar absolut ingenting, vill lägga mig under täcket och inte vakna på flera månader! 

» I can't make you love me

Dagen gick snaaaaabbt, kollade på nån film och fick sedan fika. Efter det gick jag och Silvija ner på stan och tog sedan bussen till gymmet. Nu sitter jag och väntar på att mamma och Hampe ska komma och hämta mig, ska troligen åka och kolla på en skoterhjälm innan vi åker hem :)



» Feelings can be controlled, but tears never lie.

Godmorgon!
Sista skoldagen innan jullovet, ska bli så skönt med lov. Idag blir det film och julavslutning, efter skolan drar jag och Silvija på gymmet en sista gång innan jul och nyår. Sedan i eftermiddag kommer mamma hit och skjutsar hem mig.





» En dag kvar till looov

Hade rätt chill dag idag, enda seriösa var teoriprovet i idrott. Slutade vid 1 och åkte sedan hem. Ikväll blir det gym, mer vet jag inte.





» New in♡

  Dåliga bilder, men bättre än ingenting!

» The hardest thing to do is watch the one you love, love someone else.

Jobbig dag, skönt att det är lov snaaaart!
Ska äta middag med mamma och Anna Karin och sedan ska vi ner på stan.
Ikväll blir det gym.







» Some memories never fade

Fick sluta tidigare så då åkte jag hem. Vid fyra kom pappa hit och Silvija med, då la vi ut Justin Bieber biljetterna på Tradera.
http://www.tradera.com/2-stycken-justin-bieber-biljetter-22-april-2013-auktion_340227_171301238
 Tänkte gymma ikväll, men blev inte så, ska plugga till idrottsprovet på onsdag istället.

» You have no idea...

Åt på Via Grande idag med pappa, efter det åkte jag till lägenheten. Vid åtta gick jag till gymmet och lökade i typ en timme. Nu har jag precis duschat och ska nog inte göra speciellt mycket mer. 
Tidigare ikväll så gick jag in på facebook och såg då att Ticnet hade släppt fler biljetter till Justin Biebers konserter i Sverige. Jag skyndade mig in och fick tag på två ståplats parkett biljetter, till den 22 April. Så nu måste jag och Silvija försöka sälja de andra två biljetterna som vi har. Men sjuuukt vad lycklig jag är nu, trodde aldrig att jag skulle få tag i parkett biljetter! 
Tröjan är köpt på H&M 
You have no idea how much I like you,
how much you make me smile,
how much I love talking to you,
or how much I wish you were mine.

» You don't know how strong you are, until being strong is the only choice you have.

Idag så sov jag till halv ett ungefär, klev upp och duschade. Sedan åkte vi till farmor, så nu sitter vi och spelar phase10. Vi åker hem imorgon.



» A warrior's heart

Skolan slutade 11.40 så då gick jag och Silvija ner på stan. Köpte ett linne på H&M. Visar det antingen på söndag eller måndag. Nu är jag hos pappa, så nu har jag hunnit se A warrior's heart med Kellan Lutz, och kollat på flera avsnitt av Gossip Girl. Nu ska jag bara mysa och det lär ju bli en till film innan jag somnar. :)




Jag ser ut som en eskimå i min stora luva! hahah

» I wanna stay up all night

Brandlarmet gick när vi satt och åt lunch. Töntigaste larmet ever!
Efter skolan skyndade jag mig hem, och nu ikväll har jag slagit in alla julklappar, så nu får gärna julafton komma :)




Sötare Silvijaaa♥♥

» Don't ever change and I'll stay the same.

Idag hände det inte mycket, gick ner på stan efter skolan med Silvija och köpte nya jeans. Drog sedan hem men åkte sedan ner på stan igen med pappa en snabbis. Jag gick till Silvija ett tag nu ikväll, kollade på filmer från Justin Bieber konserten!♥♥
Nu ska jag hämta tvätten, sedan julkalendern och sen kallar sängen :)



» Home is where I can look and feel ugly and enjoy it.

Ungefär så känner jag mig nu! Orkar ingenting, vill verkligen inte ha handel imorgon, vill inte träffa våran handelslärare. Men man måste ju.
Gick till skolan idag, men gick hem efter lunch, hade ont i både mage och huvud. Vid tre åkte jag ner på stan och var med Malin och fixade de sista julklapparna. Mysig dag. Nu ikväll har jag läst min engelska bok, måste hinna göra en recension på den. Men nu ska jag nog sova!



» Let's make the most of the night like we're gonna die young!

Är med Malin nu ikväll, hon ska sova här och imorn efter skolan blir det julklapps shopping. Ska försöka hitta det jag söker till Silvija och till Julia sedan blir det nog inte speciellt mycket mer. 
Ikväll har jag bara städat och efter det kom Malin hit och nu sitter jag och förhör henne på idrottsprov grej, 6 sidor fifan! 
Näe ska nog lägga mig snart, lååång dag imorgon, börjar 8.15 och slutar 16 så det blir inte kul!

» 9 december

Kom in till stan för ett tag sedan, ska nog lägga mig snart.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, hade gäster på eftermiddagen och nu ikväll har jag kollat på flera avsnitt av julkalendern som jag har missat. Imorgon är det skola igen, inte så kul men men man måste ju!

» Fucked up friday

Gårdagen blev inte som jag trodde. Började jätte bra och alla hade det trevligt. Men sen gick det utför, slutade med att polis och ambulans kom dit och mamma och Hampe kom och hämtade mig. Så idag mår man inte bäst iaf, har blåmärken på benen, magen och armarna och är rätt omtumlad.
Idag har jag inte gjort någonting, sovit och kollat på tv. Vilket jag kommer fortsätta med tills jag går och lägger mig.









» I hate waiting for that one text that never comes.

Skolan gick ganska snabbt idag, och efter skolan gick jag, Silvija och Hanna ner på stan en sväng. Tog sedan bussen hem och åt, och nu sitter jag och pluggar engelska och ska läsa lite Shoo bre senare!
Ikväll blir det gym, Silvija ska nog med idag så det blir nice.





» Juletider!

Det är så mysigt att gå runt ute på kvällen och kolla lite diskret in i folks hem och se hur mysigt de har. Med alla juldekorationer och ljusstakar och adventstjärnor. 
Tillbaka till livet igen... skolan gick relativt snabbt, Hanna kom på skolan idag, det var kul att träffa henne igen. Efter skolan drog jag och Silvija ner på stan och köpte lite julklappar, alla utom Silvijas är köpta! Känns väldigt skönt att inte behöva köpa allt sista veckan haha. 
Drog till gymmet och sprang lite, orkade inte göra någon styrka idag. 
Nu ska jag nog gå och lägga mig, är riktigt trött!
 
The desire to reach for the stars is ambitious. 
The desire to reach hearts is wise - Maya Angelou

» Quality time with my mother

Skoldagen gick så himla seeegt, trodde den aldrig skulle ta slut. Efter skolan mötte jag upp mamma och åkte till Krokom. Träffade min moster ett tag och sedan åkte vi till Krokoms wärdshus och åt middag. Efter det åkte vi till mig och fixade gardiner och sånt. Nu ska jag snart lägga mig, ska upp tidigt imorn!






Lite bilder från idag!

» Sjukhus

Gick till sjukhuset idag, Silvija följde med mig. Tog blodprovet. De stack mig tre gånger, de två första försöken fanns det inget blod. Så nu gör min arm otroligt ont, gillar't inte!
Nu ikväll underhåller jag mig med Shoo Bre och senare blir det nog film. :)





» I'm not who i was before

Vaknade vid två, så skönt att sova. Sitter nu vid datan och ska kolla på Gossip Girl. Såg att det var 15 grader kallt ute.... hatar kyla.... lets move to Hawaii! :)





» Julbord

Kom nyss hem från julbordet, gott med maaat! Nu ska jag nog kolla på film och mysa på lite.





» December!

Vaknade vis tio av att mamma kom in och sa att vi skulle baka. Så nu har jag bakat och hunnit ta mig ett härligt bad! Nu ska jag börja fixa mig, för ikväll blir det julbord.