» The last few days

I onsdags var hela handelsprogrammet till Åre på studiebesök. Vi var upp till Copperhill och sedan lyssnade vi på en kille från Skistar. Väldigt rolig och mysig dag med vänner och fint väder!
Åkte hem till Hammarstrand i fredags med Silvija och Tim. I lördags var jag med Tim och på kvällen bakade vi tårtor och var med Kevin. Sedan sent på kvällen åkte vi hem till Tim där hans föräldrar hade gäster och var med dem. Efter det skjutsade vi hem alla gäster så somnade i älsklingens armar vid tre tiden.
Idag har vi firat både min mamma och Tims mamma med tårta. Mumsigt!

» Nike free run 3

I fredags fick jag hem mina nya älsklingar!
Har hjälp mamma massor nu under helgen och nu måndag och tisdag också. Åkte till stan vid fem tiden med Silvija och har sedan jag kommit till stan varit på rusta och ica maxi. Bakade nyss en kladdkaka som jag tänkte provsmaka när Tim kommer hem från träningen!

» Friday!

Var ledig idag, så jag och Tim har städat. Efter det drog han iväg till en kompis och jag tog en lång dusch. Lämnade in en hemuppgift och gick på ica och köpte ingredienser som fattades till middagen. Har efter det bara kollat på tv och ska fortsätta med det nu.
Imorgon åker jag hem till mamma!

» Blender mix&go

Tog och köpte mig en såndär behändig pryl, helt underbar och väldigt bekvämt. 
Invigde den imorse med att göra en banan och blåbärs smoothie.
Har under dagen varit på ett möte på praktikplatsen, handlade om utvärdering av vad jag gjort och mig själv.

» Eurovision 2014

Jag och Tim skjuts hem från stan igår av Tims pappa, när vi kom hem åkte vi till hotellet här i Hammarstrand och åt jättegod middag. Efter det åkte jag, Tim och Terése till en kompis och var där under kvällen. Sedan skyndade vi oss hem och såg slutet av Let's Dance.
 
Idag vaknade vi tiiidigt och under morgonen var jag hos Tim och vid ett åkte jag hem till mamma. Har sedan dess inte gjort något mer än middag. Ska kolla på Eurovision och mysa med mamma!


» Myskväll med bästavän

Igår kom Silvija hit, rätt tidigt (11 ungefär) och var med mig hela dagen och kvällen. Det var jättekul och mysigt. Vi åkte bil, lagade middag, kollade på tv, bokade flygbiljetter till One Direction och åt massa gott. Dessutom skrattade vi massor och bara pratade om allt som händer just nu.


» Valborg mm.

Valborg firades i Östersund med fina vänner. 
Åkte hem till Hamnarstrand på fredagen och gjorde inget speciellt under dagen. Sent på fredagen åkte jag till Tim och åkte därifrån nu idag vid tolv ungefär.
Har sedan dess mest sovit och håller nu på att baka bröd.