» Shine

Nu blir det till att fira en tjej som fyller 18 år! Ha en trevlig fredag!!
 

» 11 månader

Idag vaknade jag av att Tim viskade i mitt öra, älsklingen min!
Hade prov idag, tror det gick ganska bra. Efter skolan har jag pluggat massor av matte inför provet imorgon!!!! Gav upp efter en timme och då gosade jag massor med Tim och efter det fixade han underbar middag till oss. Halvt inbakad pizza med fläskytterfilé. Mumma!
När Tim drog iväg på träning kom Silvija hit och pluggade matte med mig. 
Jag och Tim har 11 månadersdag idag, därför blev det lite lyxmat, ska mysa massor ikväll med honom. Han åker till Hammarstrand imorgon och jag stannar i stan för att fira en kompis som fyller 18 år. Så ska pussa lite extra på honom ikväll!

» Curling

Idag har jag och min klass provat på curling. Inte riktigt min grej, men det var kul att prova i alla fall!
Efter skolan var jag med Silvija ett tag nere på stan och åkte sedan hem till mig en snabbis. Nu ikväll har jag pluggat till handelsprovet imorgon, kan fortfarande inte mycket! Hade lyx idag, älsklingen fixade middag till oss idag. Hur underbaaart som helst, love you dude<3
Varken jag eller Silvija tyckte att curling var något att satsa på. 

» Innebandy

Har använt all min energi idag, så förkyld så orkade knappt med dagen! När jag väl kom hem var jag så slut att jag ville dra täcket över huvudet.. Räddningen kom när Tim kom hem och lagade mat, guuud livet kom tillbaka! Var även tvungen att plugga, men hann inte så mycket.
Nu är jag på innebandy, länge sedan jag såg en match nu och även den sista! :(


» Bianca

Igår var jag och Tim i stan hela dagen, Tim städade och jag låg och vilade. Är förkyld, igen... Avslutade kvällen med pizza och sedan natti. 
Idag hade jag praktik som vanligt, riktigt jobbigt då jag inte är det minsta bättre i förkylningen! Ikväll har älsklingen fixat middag och jag fixade sallad. Det var super gott! Nu har jag pluggat klart och ska läsa liiite på handelsprovet också. Sedan måste jag sova så jag orkar upp till praktiken imorgon!


» Rosor

Åkte hem till Hammarstrand igår, åt middag hos mamma och åkte efter det till Tim. Somnade på soffan vid tio tiden och vaknade när Tim sa åt mig att vi skulle lägga oss. Vaknade av att Kevin stod och bankade på dörren så klev upp då och åt. Åkte sedan med Tim och hämtade en släpvagn och sedan skjutsade han mig till mamma och nu kommer han snart och hämtar mig. Har hunnit pluggat matte med mamma idag, skönt!
Vid fem ska vi till några och äta middag och basta!
Fina rosor jag fick av älsklingen <3

» Happy day

Igår placerade jag och Tim våra trötta kroppar i sängen rätt tidigt och låg då och kollade på Farmen och New Girl. Hann med gymmet igår, väldigt skönt. Jag gjorde go middag igår, gjorde egna köttbullar och Tim hjälpte till med blomkålsmoset. Hur gott som helst!
Är på skolan just nu och ska precis börja med Företagsekonomi.

» Life is a one time thing

Igår gjorde jag inget speciellt, pluggade inför näthandelsprovet jag har imorgon!
Idag hade jag massor att göra på praktiken, jättekul. När jag kom hem fixade jag och Tim middag, det blev en gratäng med skinka, broccoli och morötter. Sedan drog Tim iväg på match och jag pluggade till provet, (försöker göra det nu med). Gick till gymmet vid 18 tiden, härligt var det! Har precis duschat och smörjt in mig och ska nu fortsätta plugga. Vill även hinna kolla på Farmen jag missade idag, gäller att vara effektiv!
Två snabba från idag, inte speciellt skarpa heller för den delen, men you know, you only live once!

» Hockey och lördagsmys

Idag har jag varit med mamma mest hela dagen. Fick sovmorgon idag, hur skönt som helst!
Vid 6 tiden åkte jag och Tims familj till hotellet här i Hammarstrand och kollade på hockey och åt tacos! Nu ligger jag och Tim i soffan och kollar på Änglavakt!
Världens underbaraste kille!

» Alla hjärtans dag

Igår tog jag mig iväg på gymmet, härligt!
Idag hade jag matte, gick riktigt dåligt faktiskt!
Ska ta bussen hem vid fyra tiden så kanske uppdaterar senare.
Fick den här av Silvija idag, thaaank you!

» focus mode

Har hur mycket i skolan som helst just nu så har absolut ingen tid till annat egentligen. Hur som helst imorn är det i alla fall alla hjärtans dag, undrar vad som händer då? 
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, duschaaaa fan va skönt! HAHA. 
Nä ska börja med maten nu!
Har inga bilder.

» Tisdag

Hade praktik idag, slutade 16.30 och gick och handlade och köpte present till Malin.
Nu ikväll har jag inte hunnit mer än att fixa middag och nu farmen. Senare ska jag bara fixa massa här hemma, tvätt, disk och liknande.


» Love

Igår var jag och Tim till slalombacken och kollade på backtävling med skoter. På kvällen fixade jag och Tim mat åt mamma och Hampe och senare på kvällen blev det mello mys.
Vi gick och lade oss vid halv två och sov inte så länge. Så det blir en lugn dag idag. Har ännu bara gått ut på en långpromenad med Bob och Bianca.



» Home sweet home

Tog 15.45 bussen hem tillsammans med Tim. Så skönt att komma hem från stan!
Ikväll har vi ätit jättegoda hemgjorda pizzor och supergoda biskvier. Har firar Tims lillasysters pojkvän som fyller år. 
Nu kommer vi nog bara mysa framför tvn innan vi lägger oss. Typ hela familjen Åkerlund har feber och är förkyld!!!
Hittade ett snyggt skal på Glitter, tyvärr till iPhone 4..

» Products

Dessa två godingar köpte jag idag. Måste även köpa schampoo och balsam, men det fanns inte hemma. Så ska gå och köpa det till veckan.
 

» My new hair!!

Var till frisören idag. Blekte en del av håret så det blev lite som ombre. Men "mildare" för jag har mest plattat hår och har man jätteljusa toppar så blir det skarpa kanter. Tyvärr syns det knappt på bilderna alls men i verkligheten syns det mycket mer.
Ska lägga upp två produkter jag köpte till håret idag, kommer i ett annat inlägg.

» hope

Gooosh vad jag var trött idag, inte i kroppen utan i huvudet. Kändes som att jag hade legat och stirrat ut i mörkret hela natten istället för att sova.
Hur som helst så hade jag praktik som vanligt, jobbade dock en timme extra så jag kommer ikapp. Efter praktiken skjutsade min kusin och moster mig hem och då kröp jag ner i sängen direkt där Tim redan låg och halvsov. Då passade vi på att kolla på How I Met Your Mother och sedan näst sista avsnittet av One Tree Hill. 
Funderar på om jag ska göra klart min uppsats i ergonomi, men det låter inte så lockande så tar det en annan kväll då jag är mer vaken än nu. Ska nog packa idrottsväskan och sedan krypa ner i sängen med en serie eller bok som sällskap!
Har inte tagit några bilder på länge, har ingen inspiration och det är svårt att ta bilder när man går till skolan när det är mörkt och kommer hem från skolan när det är mörkt. När det är ljus är man på skolan och då har man ju ingen möjlighet. Så om jag tar bilder blir det bara på mig för älsklingen får man ju inte ta på.
 

» Händer när det händer

Bloggade inget igår då jag knappt sov på natten och jobbade hela dagen. 
Idag har jag jobbat också och nu kollar jag och Älsklingen på Farmen och sedan ska vi nog se en film.
Gammal bild.. Åt lunch med Silvija och Linn på Via Grande. Sjukt gott!

» February

Tåget var såklart försenat, men med bara 45 minuter. Kunde ha varit mycket längre. Har precis kollat på Melodifestivalen, och nu ska jag kolla på en Irene Huss film. Tim är på lagfest så ska försöka sova för ska jobba imorgon så vill helst inte vara för trött!


» Dop

Åkte buss till farmor igår och sov över där. Nu har jag varit på mitt kusinbarns dop. Ska åka tillbaka till stan med tåg vid fem tiden.
Uppdaterar senare om jag hinner!