» What doesn't kill you makes you stronger

Efter skolan åkte jag hem och efter det så gymmade jag. Halv sju var jag, Silvija och Samanta på en konsert som Julias klass hade. Efter det gick jag och Samanta hem och sen när hon skulle till bussen så missade hon den så då får hon sova här! :)


» Always dress like you're going to see your worst enemy

Riktigt jobbig dag idag, var helt slut när jag kom hem, kommer nog inte vara vaken speciellt länge ikväll! Nu ikväll så var pappa här ett tag och Silvija kom över och åt middag med oss och sedan kollade vi på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, så bra. Nu ska jag kolla färdigt på säsong två av Parenthood!

» Sundsvall

Vaknade klockan 6 idag, kan ju säga det att jag inte var speciellt pigg. Halv 8 gick bussen från skolan, vi kom fram klockan 10. Det är föreläsning hela dagen, kommer åka hem vid två så det blir skönt!


» Less

Gick på skolan idag, gjorde inget speciellt. Efter skolan gick jag till körskolan och köpte teoriböckerna så jag kan läsa på lite. Drog sedan hem och nästan direkt till gymmet med Silvija i 1h 30min ungefär, var så omotiverad! Nu ikväll ska jag kolla på Spartacus och Parenthood och sedan ska jag även kolla på Maria och Mindy best friends forever.


» Helvetes natt

Så ja inatt somnade jag vid fem tiden typ, men vaknade igen och somnade riktigt vid halv sju och vaknade vid tio tiden. Kräktes fem gånger under natten och mådde så jävla illa! Stannade såklart hemma från skolan idag, tror inte att det var magsjuka utan att jag är riktigt utmattad och stressad.
Beställde resan till USA idag, goosh lyckligare tjej här!


» Sunny day

Idag så vaknade 11 och klev upp och duschade, efter det så körde jag runt lite överallt med mamma. Så kuuul! När vi kom hem så satte vi oss på altanen och fikade och chillade i det fina soliga vädret. Mamma och jag började snacka om jag kanske ska åka på en till språkresa till sommaren, har bestämt mig till 99% att jag ska åka en till experience trip i USA Boston to Miami denna gång, ska väl boka imorgon eller på tisdag.
Tänkte åka till stan ikväll men åker imorgon bitti istället, orkar inte vara ensam i stan.
Nu ikväll har jag kollat först på Miffo och sedan på Young Adult och nu sitter jag och kollar på Law & Orders.


» Grillning

Ja, idag så åkte vi till Anita och grillade. Riktigt mysigt och jättefint väder, ville så gärna köra skoter,meeeen jag hade ingen skoter. Vi tog även en promenad på sjön, jag är gud jag kan gå på vatten! haha skoja! Sedan åkte vi hem, jag körde, as always! Nu ikväll har jag skrivit två cv:n för att jag ska kunna fixa sommarjobb och vad mer ska jag göra ikväll, ingenting!

» Beautiful day!

Vakande vid tio och klev upp och fixade mig. Lite senare ska jag, mamma och Hampe åka till Anita och grilla, mer vet jag inte! Det kommer bli väldigt mysigt i alla fall.


» Spa night

Jag tog ett lååångt bad med tända ljus och bara njöt, typisk tjej grej! Nu ska jag äta lite kvällsfika innan jag ska sova.


» Justin Bieber

Efter vi slutat gick jag, Silvija, Petter, Sofia och Markus runt på stan ett tag, vi gick bland annat in på Cubus och kolla vad vi hittade ingen mindre än Mr Justin Bieber!! Efter det drog vi hem och sen vid två tog jag och Silvija bussen hem. Nu ikväll så har jag varit ute och gått med Bob och sen ikväll ska vi bara mysa!


» Freeedag!

Sjukt dryg dag, sitter bara och lyssnar på engelskan, det är över en timme kvar. Efter det ska vi tydligen ner på stan och undersöka något. Kuuul! Efter skolan tar jag bussen hem till mamma.


» I'm slowly giving up

Fotokursen var riktigt seg, vi fick leta reda på några olika slagt foton, that's it! När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datan och kollade på gamla youtube klipp, memories❤
Nu blir det godnatt, imorgon är det äntligen freeedag!


» Be brave

Efter skolan drog jag och Silvija direkt till gymmet, efter det skyndade vi oss hem, jag var tvungen att hinna äta och duscha innan fotokursen! Så nu är jag färdig och ska alldeles snart gå till bussen.
Senare ikväll ska jag bara chilla på, kolla på film eller något liknande.


» Feelings that should be forgotten

Började dagen med prov i historia, gick förhoppningsvis bra, hade nyss idrott och håller nu tummarna på att vi får sluta nu.
Ikväll kommer papi till mig och vi ska äta pizza, mums!
Igår sov Malin hos mig, mysigt!


» Feb. 19, 2013

Är på skolan nu, har precis ätit lunch och sitter och väntar på att matten ska börja. Var nyss på en konsert där de sjöng på jämtska.

 


» Plugg

Ovanligt lång dag idag, trodde den aldrig skulle ta slut!
Sitter och pluggar lite till historia provet jag har på onsdag, går inte speciellt bra! Klockan sju ska jag till gymmet med Silvija och Laura och klockan nio ska jag nog kolla på Top model Sverige.


» Sunday night

Ikväll så har jag fixat lite i lägenheten, duschat och lagt ansiktsmask. Efter det målade jag fransk manikyr och kollade på ett avsnitt av Parenthood. Nu är det snart till att sova, godnatt!
Passar på att hylla Selena Gomez parfymen!


» Skotertur

Klev upp vid två idag med, Erica sluuuuta nu!
Kom nyss hem från en skotertur med pappa, första gången för i år!
Senare ikväll åker jag in till stan igen.


» Time passes. Even when it seems impossible.

Klev upp vid tre tiden, hade då legat vaken lääänge, men pappa var inte hemma så hade no reason till att kliva upp. Idag så har jag varit ute och gått i det fina vädret och sen kollat på Nashville, tror jag ska börja kolla på den serien. Nu ikväll blir det ingenting, kommer säkert kolla på Melodifestivalen.. Having a bad day..
Igår så beställde jag iaf tåg och flygbiljetter inför Justin Bieber konserten och bokade hotell i tre nätter :) LÄNGTAR!!


» Äntligen fredag

Hade muntlig redovisning i engelska idag, gick faktiskt rätt bra, var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara.
Nu har jag städat och vid fyra kommer pappa och hämtar mig. Jag ska köra hem och Silvija ska åka med och kanske Malin.


» Mys kväll!

Först lagade jag och Silvija middag, jättegott! Efter det kollade vi på Wrong Turn 5, sög.. Alla filmer är likadana.
Efter det kom Laura hit och vi tänkte kolla på Fun size men då kom Petter och Robin hit så de åkte nyss hem.


» Happy Valentine's day!

Camade inatt, inte så länge, typ till två så idag har jag varit trött mest hela dagen! Nu ikväll ska jag och Silvija mysa på, äta middag, svulla godis och kolla på film! Bara för att vi är forever alone så kan vi väl vara det tillsammans :)


» Fotokurs

Idag så drog jag, Silvija och Laura till gymmet efter skolan och jag tror att jag aldrig har tagit i så mycket förut. Fokuserade jag inte på att hålla benen normalt så skakade dem sjukt mycket!
Om tio minuter ska jag gå till bussen för ikväll ska jag och Silvija på fotokurs, hoppas det blir kul!


» Boom boom boom


» Helium video booth!


» 17.19

Kändes som att det var världens längsta dag idag, fasen vad skönt det var att komma hem, pappa var här och han hade med sig en seeeeemla!! Love you!
Det blir inget gym ikväll, har träningsvärk överallt sedan igår. Så ska chilla och kolla på film istället.


» Måndag

Hade lektioner i tre timmar idag, skön start på veckan! Efter skolan gick jag och Silvija ner på Törners och fikade, efter ett tag kom Johan och Petter dit och vi satt och pratade ett tag. När vi kom hem så drog vi till gymmet med Laura nästan direkt och gymmade i nästan två timmar, riktigt härligt!
Jag kollade nyss på Top Model Sverige och nu ska jag nog mysa ner mig i sängen.


» Life's too short to be sad

Idag så har jag övningskört, plockat ur en lägenhet och sen bara chillat. Tog bussen till stan 20.25. Imorn har jag sovmorgon, börjar inte förrän 11.55 så det ska bli skönt att få sova lite längre!


» Sällskap sökes!

Livet leker på landet, känner att sällskap börjar behövas! Kollade nyss på melodifestivalen, men usch och fy vad tråkigt!


» Roadtrip

Är ute på en liten roadtrip med mamma. Det är såå nice att äntligen få köra bil istället för att sitta bredvid!


» Freeedag!

Är hos mamma och myser lite. Ikväll ska jag inte göra något, förhoppningsvis så går det någon bra film på tv som jag kan titta på. Somnade såklart i bilen påväg hem, och är ännu tröttare nu så kommer nog inte vara vaken speciellt länge ikväll.


» 2cool4school

Har ingenting att göra, haft rast sedan halv tio och börjar inte förrän ca 10.50.
Jag slutar halv ett och då hämtar mamma och Hampe mig, då ska vi åka hem, känner att jag kommer somna i bilen hem.
Hoppas på att jag kan övningsköra lite idag iaf!


» Tema dag - droger

Idag så har vi haft tema dag om droger hela dagen. Vi fick sitta och lyssna på en debatt om droger, alkohol och doping. Sedan fick vi även lyssna på en kille som berättade om livet som narkoman, han var så sjukt rolig, alla satt och skrattade hela föreläsningen. Under dagen skulle vi även skriva en uppsats om droger, jag valde alkohol.
Efter skolan följde jag med Silvija till frisören och nu har jag precis duschat och ska sätta på en film!


» Snowy day

Idag så åkte vi långfärdsskridskor på idrotten, första gången jag åkte. Var väldigt annorlunda jämfört med vanliga skridskor. Fick ont i fötterna typ direkt så det var inte speciellt kul, men det gick rätt bra att åka!
Kollade nyss på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, senare ikväll ska jag kolla på film, mer vet jag inte.
Har fått en hemsk vana, gör alltid duckface på alla bilder, varför liksom? Det är ju inte snyggt!


» BELIEVE


» People make mistakes. Nobody's perfect.

Sjukt dryg dag idag, så fort jag kom hem lade jag mig på soffan och sov till sju. Nu har jag precis duschat och ska nog kolla på Parenthood innan jag lägger mig. Har idrott imorn men vet inte om jag ska vara med, har ännu inte blivit frisk och vill verkligen inte bli ännu mer sjuk!


» STAAAYY WITH MEEE

Har inte gjort något alls ikväll, fördrivit tiden med Top Model. Fattar verkligen inte hur man kan böla så mycket för en frisyr! Aja hon fick åka hem pga av det, hah!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska cama lite om ett tag :)

» Individuella valet

Skola idag, vi fick lyssna på när lärare pratade om i-valen. Det är så svårt, tänkte först Engelska 6, men det får man läsa i trean, och nu tänker jag på digitalt skapande men det hänger inte ihop med programmet alls typ, så funderar på företagsekonomi eller kanske psykologi. Måste välja snart, har bara tills den 15:de på mig!
Nu ikväll ska jag bara chilla, är fortfarande sjuk så kan inte komma igång med träningen riktigt än!


» I just want to lay on your chest and listen to your heartbeat.

Var ute och övningskörde i över en timme idag, körde nästan 3 mil. Vid sju tiden åkte jag till stan och Silvija åkte med oss. Vi satt och skrattade i bilen mest hela vägen, bara för att jag är allmänt wierd! Nu ikväll har jag städat lite, bäddat rent i sängen, kommer sova som en gud inatt!
Nu ska jag sova, imorn är enda dagen vi har sovmorgon, riktigt syyyynd!
Uppdaterade min iPod touch nu ikväll, love it!


» Februari

Fasen vad tiden går snabbt, och tur är väl det, längtar ihjäl mig till vår och sommar nu!
Idag så ska jag övningsköra lite mer, och ikväll åker jag in till stan igen, får se om jag tar bussen eller om pappa skjutsar in mig.


» Övningskör

Idag så har jag mest chillat på, eftersom jag fortfarande är sjuk. Men vid två halv tre tiden kom Silvija till mig och hon åkte med mig när jag övningskörde för första gången på allmän väg! Det gick faktiskt riktigt bra, egoo Erica här!
Ikväll ska jag och pappa kolla på melodifestivalen om vi pallar, tycker inte att det är speciellt bra, annars blir det nog film. Vi såg The Expendables, helt okej film.
(Ser ut som ett freak utan smink, men har ingen annan bild, pallar inte sminka mig när jag är sjuk!)


» Freeedag!

Klev upp vid halv tio tiden för att sitta och vänta på att Justin Bieber biljetter skulle släppas, försökte få tag i Meet & Greet biljetter men lyckades inte!
Kom nyss hem till pappa och ikväll blir det nog bara att vila, vill verkligen bli frisk.