» UG

Rätt så seg dag på skolan idag, hade språkval hela förmiddagen :/ gick iaf sjuuukt seegt....
Men ikväll ska jag, Silvija och hennes syster Laura på UG så det blir roligare än att sitta hemma och inte göra ett skit ;)
Bild från Danmark, typ några minuter innan vi åkte till Justin Bieber's konsert :')



» 1D

Var till stan idag med klassen och var på ungdomsmottagningen hehe^^ vi fick Kondomkörkort :DD 
Mitt körkort ;)

Killarna skulle såklart blåsa upp en kondom, och kastade den på en av tjejerna (hon sov) så då passade jag på att knäppa ett kort, eller Silvija knäppte kortet med min mobil :D

Jag har blivit besatt av One Direction (L) älskar typ alla låtar speciellt What Makes You Beautiful! :* Gahhh lyssnar på den 24/7 heheh :$
I Got One Direction Infection :D


Jag idag :')



» Bio!

Kom nyss hem från bio med Silvija och mamma! :) Vi tittade på New Year's Eve! sjukt bra film, rekomenderar den starkt! :') Orka skola imorn -_- sjukt tråkigt plus att det är skridskor på idrotten imorn :/ jippi!
Åhhh gud vad jag saknar Turkiet!!! vill tillbaka!! :)

» No Strings Attached!

Ska titta på No Strings Attached med Silvija alldeles snart :) vi tänkte ha lite torsdagsmys! Vi har köpt en MASSAAAA godis och lite annat! ;)

» My Life!

Hej!
Händer inte speciellt mycket, jag och Silvija sitter vid en varsin dator och bloggar :D
Igår var jag till Sundsvall med pappa, var på Ikea och Birsta City och kollade på lite kläder. Sedan när jag kom hem därifrån hämtade vi Silvija för hon skulle följa med på bio, vi tittade på The Girl With The Dragon Tattoo. Faktiskt riktigt bra! Värd att se :) Ska på bio på Söndag oxå med Silvija, Julia och Pappa ska se New Year's Eve :)
Vi har haft en hel del att göra på skolan så det ska bli skönt att börja på gymnasium, för där slipper man en del lärare som man inte gillar och man slipper vissa läxor och rutiner som vi har på min skola!!
Imorgon ska i alla fall jag och Silvija in på en prov dag på ett av gymnasiumerna i Östersund, ska kolla på Handel och Administration :) Ska troligtvis gå det till hösten ;)
Vi har skidor på idrotten typ två gånger i veckan, och jag som inte ens gillar skidor, vilken mardröm!!
Idag var mamma, pappa, Silvija och jag in och tittade på en lägenhet, men vet inte än om jag får den :/
Aja jag och Silvija ska titta på film, så ja..... :D
Jag Silvija och Julia hemma hos Silvija :)


xoxo Erryy

» Jullov! :)

Det händer inte speciellt mycket just nu, sitter och väntar på att Silvija ska ringa, så jag kan möta henne!! :)
Jullovet är snart slut och jag är sååå omotiverad att gå till skolan på måndag! Känner inte alls för att åka skidor, räkna matte, läsa om olika religoner! Men det är bara att fortsätta jobba för det är bara en termin kvar tills jag slutar nian!! :D
Jag firade jul hos mammas bästa kompis, fick världens bästa julklapp!!! Justin Biebers parfym "Someday" :) lycklig tjej!!! Luktar sjuuuuukt gott!<3
Nyårsafton firade jag i Stugun, med mamma och pappas kompisar, riktigt trevligt :)
xoxo Erryy