» Skev

Det finns en sak som kan förstöra mitt humör totalt och det är när man är så pepp på att ta bilder och kameran TOTALVÄGRAR att fokusera på det man vill. Allt blir suddigt och ser helt jävla totalt misslyckat ut. Irriterar mig på det så mycket, åhh orkar inte. 
Tre skeva bilder på mig när kameran totalvägrar att sammarbeta med mig. Sedan förra inlägget har jag pluggat och kollat på Parenthood. Väntar på älsklingen nu och sen ska vi beställa pizza, gud vad länge sedan jag åt det kände jag nu!

» Plugg

Vaknade vid halv tio och kollade på One Tree Hill, sedan gjorde jag pannkakor till frukost. Kollade på Idol, hann ju inte kolla på det igår, efter det åkte Tim iväg och kommer tillbaka vid halv sju sju tiden typ. Medan han har varit borta har jag sovit, och nu måste jag plugga till provet på måndag. Blää hatar att plugga på helgen :(



» Innebandy

Snacka om storförlust för Bräcke! Vart typ 18-3 till Krokom! Kom precis hem därifrån och ska nog kolla på någon film med älsklingen nu. 
 
 

» Äntligen helg!

Fick ett C på matteprovet idaaag, såå glad!! Var så nervös över att jag kanske inte klarade provet. Efter skolan gick jag till gymmet och gjorde mina övningar. Sedan dess har jag hunnit handlat mat med Tim och ätit middag. Nu sitter vi och lyssnar på musik och bara myser. Senare ikväll åker vi till Krokom och kollar på innebandy. Sedan får vi se vad vi hittar på, har inte bestämt något mer.
 

» Curly

Försökte locka håret men det vart inte speciellt lockigt hahha. Lyckas aldrig, medan alla andra lyckas på mig!
 

» Thursday

Skola som vanligt idag, var så trött så jag och Silvija gick upp till vilorummet och sov en halv timme, hade rast så hade inget bättre för oss! Har precis kommit hem från skolan och fikar lite just nu, ska gå till gymmet och göra mina övningar som jag fick av sjukgymnasten som ska hjälpa ryggen. Efter det ska jag mysa massor med älsklingen innan han drar på träning.
 

» Varm choklad

Hann mysa lite snabbt med älsklingen idag på våran månadsdag. Nu är han på bortamatch och kommer inte hem förrän inatt någon gång :( Halv fem åkte jag til sjukgymnasten och efter det åkte jag och Silvija till Ö&B och Dollarstore. Så har ganska nyss kommit hem så sitter och äter en lussebulle och dricker varm choklad nu. Får se vad jag hittar på ikväll, måste fixa naglarna!
 

» My weekend

På fredagkväll åt jag och Tim middag hos mamma och efter det hade bara vi två Idolmys hemma hos honom. På lördag skickade vi iväg Kevin på hockey träning och jag spenderade större delen av dagen i sängen framför tv och sov. På kvällen åt jag, Tim och Kevin god middag hemma hos mamma och var där tills det var läggdags för Kevin. På söndagen sov jag och Tim till halv tolv, fast Tim var uppe vid halv sju för att skicka iväg Kevin på match. Sedan på eftermiddagen åkte jag hem till mamma och där var min kusin och moster och sedan kom mer besök och åt middag. Där passade jag på att ta bilderna som jag kommer visa här under på Bob. Sedan på måndagen mådde jag fortfarande inte bra så stannade hemma och åkte in till stan vid halv nio tiden på kvällen. 
Idag tisdag var jag på skolan och börjar känna mig ganska frisk. 
 

» Platt & locktång

Stannade hemma idag från skolan, mår fortfarande inte bra. Mamma åkte iväg imorse och när hon kom hem hade hon med sig en platt & locktång! Ska prova den sen :)
Ska åka till stan ikväll, hoppas jag mår bättre imorgon och kan gå på skolan!



» Sjuuuuk

Hatar att vara sjuk, har ingen ork att göra något. Igår låg jag och sov mest hela dagen och på kvällen åkte jag hem till mamma med Tim och Kevin och åt middag. 
Idag vaknade jag halv tolv och mår inte speciellt mycket bättre!



» Idol kväll

Matteprovet gick väl sådär och mår skit! Åkte hem till Hammarstrand efter skolan och har sedan dess hunnit varit med mamma och nu är jag hemma hos Timpen och ska mysa framför Idol!



» Gofika

Har vilat och vilat men till slut var jag tvungen att ta bort allt efter maten, packa och duscha. Och nu måste jag plugga till provet imorgon, kommer nog få proppa i mig massor av alvedon!
Nä nu ska jag fika och plugga och vänta på älsklingen jag kanppt hunnit träffa idag!
 
 

» Sjuk..

Asså ååhh har blivit sjuk.. det diggas inte! Slutade vid ett och sprang ner på stan snabbt och köpte en present till mammsen. Skyndade mig sedan hem och gjorde honungsvatten och kröp ner i sängen. Har hunnit kolla på flera avsnitt av One Tree Hill, har absolut ingen ork att plugga matte. Måste laga mat och det är tillräckligt jobbigt!
 

» @school

Var så sjukt trött imorse och det är jag fortfarande! Håller på att läsa om det ekonomiska kretsloppet och det är svååårt. Är förkyld och hatar det, funderar på att gå hem och dricka massor av te.





» Ny design

Håller på att fixa ny design men hinner inte klart nu ikväll. Fortsätter imorgon!
Ska sova, godnatt!
 

» Dinner

Hade redovisning av grupparbetet idag, gick helt okej. Vid kvart över två gick jag till sjukgymnasten, och nu har jag fått en övning som jag måste göra. 
Nu ikväll kollade jag och älsklingen på New Girl men jag somnade. Åt sedan en av världens godaste mat, kebab!! Och nu efter maten har jag pluggat massor till matteprovet jag har på fredag och nu äter jag choklad och ska bara vara!
 

» Bättre bilder

Äntligen blir det bättre kvalitet på bilderna här i bloggen!
Idag har vi haft grupparbete med hela HA programmet, allt ska redovisas imorgon. Efter skolan gick jag hem till Tim och var med honom till fem ungefär sedan åkte jag hem och vid halv sju kom Tim till mig. Och nu är han på träning så ska fixa lite här hemma och plugga till matteprovet på fredag!
 

» Nitro Circus Live

Tog fel objektiv till Nitro Circus så kunde inte ta kort på de som åkte BMX och kickbike och liknande för de var för långt ifrån.

» Monday

Valde att inte blogga igår för ville umgås så mycket som möjligt med min pappa och Tim innan vi åkte hem igen. Vi åkte till Kista galleria, shoppade lite, fikade och åt god middag. Sedan vid åtta åkte vi till flyget.
Så vi var inte hemma förrän vid elva igår kväll.
Sötnosen min!<3




» Canon EOS 1100D

Kom hem halv tre imorse, missade ena pendeltåget hem så fick vänta läänge på nästa.
Vaknade vid tio och åt frukost med älsklingen. 
Sedan fick jag veta att vi skulle åka till Uppsala med pappa och köpa en systemkamera!!! Så jag valde Canon EOS 1100D med två objektiv. 
Ska alldeles snart åka till pendeltåget och sedan blir det Nitro Circus!!!!!!!





» Stockholm

Ikväll åker jag och Tim till Stockholm! Ska bli så mysigt, håller på att packa förfullt och vid halv åtta flyger vi. 
Nä måste fortsätta med allt som måste fixas innan vi åker!
 

» Mask

Skola som vanligt och efter skolan åkte jag hem. Jobbade matte och efter det kollade jag på 8 mile med Tim och sedan åt vi middag. Efter det gjorde vi inte speciellt mycket, Tim åkte nyss på träning så tog bort sminket och la en ansiktsmask och fortsätter plugga matte! Känner hur bra den här ansiktsmasken är!! Taaack Silviii!



» Birthday

Åt lunch på Viktoria idag med mamma, Hampe och Tim. Efter det gick jag runt på stan med älsklingen och sedan tillbaka till skolan.
Efter skolan skyndade jag mig hem och myste med Tim och efter det började vi fixa middag. Sedan vid halv 6 kom Silvija hit, och vid 6 kom Tims föräldrar och lillebror och två kompisar till honom och efter ett tag kom Malin hit också. Så jag har verkligen haft fullt här hemma!
Visar några utav presenterna!




Jag fick även en fotoram och pengar! 

» Happy Birthday 2 meee

Idag fyller jag år, på lunchen ska jag ut och äta, mamma kommer till stan så hon bjöd ut mig på lunch!
Tim lämnade ett paket imorse innan han gick till skolan men jag vill inte öppna det utan honom så nu får jag vänta jättelänge!!!
 

» 1 day left

Åhh imorgon fyller jag år, gud vad kul!!
Riktigt lång dag, efter vi slutat åkte jag och Silvija till Ica Maxi och sedan hem. Väl hemma myste jag med Tim samtidigt som vi kollade på både One Tree Hill och How I Met Your Mother. 
Nu har jag precis duschat och målat naglarna. Så sitter och lyssnar på musik och väntar på att Timis kommer hem från träningen! :)
Snööööö
Datan som jag använde på skolan fuckade ur så den loggades ut så jag fick skynda mig att knäppa kort på uppgiften så jag slipper göra om den haha!

» Ny vecka

Sov hemma hos mamma inatt, och tog bussen till stan imorse. Stod och väntade på bussen och helt plötsligt dök min babe upp, fast han inte skulle åka förrän ikväll egentligen. Härligt att ha sällskap hela vägen!
Skoldagen var så seg och fick ont i huvudet nästan direkt när jag klev in genom dörren till skolan. 
Efter skolan har jag bara myst med älsklingen, ätit och plockat undan lite här hemma, har även pluggat till provet imorgon!
Sötnosen min<3

» USA

Igårkväll var jättemysig, åt hur mycket mat som helst och senare på kvällen satt Rebecca och spelade gitarr och sjöng. Hon är så underbart bra!!
 
Idag har varit världens slappaste dag, har legat i sängen halva dagen och på eftermiddagen gick vi ut på en promenad och sedan hade vi farsdags fika och nu blir det middag. 




Blev taggad i fler bilder från USA, fasen vad jag saknar detta land, nästa gång jag åker dit ska jag åka dit med the man I love!

» Middag

Har inte gjort något särskilt idag, hade begravning för katten Salve :( 
Nu ska vi snart äta middag och några kommer hit så det kommer vara fullt hus. Känns jättemysigt att få tillbringa hela helgen med Tim och hans familj.



» Confused

Hade bara matte idag, gick bättre än förväntat! Efter skolan tog jag bussen hem och satt i min ensamhet och kollade på How I Met Your Mother och efter nån timme kom Tim och hämtade mig och sedan dess har jag varit hos dem och ätit jättegod middag och nu kollar vi på Idol!



» Torsdag

Provet gick väl helt okej men inte pluggandet ikväll, matten sög verkligen.. Fattade ingenting!
Ska kolla på How I Met Your Mother och sen sova.



» New in!



Det var omöjligt att ta kort på en svart jacka i dåligt ljus!!

» Dinner with my handsome man!

Igår kväll började jag och Tim kolla på Grown Ups 2, men vart för trött så kollade klart på den i eftermiddags. 
Gick ner på stan och shoppade lite på lunchrasten, hade två timmars rast. Visar det sen!
Jag och älsklingen åt mysmiddag idag och bara pratade om allt mellan himmel och jord!
Han drog precis iväg och ska kolla på hans träningsmatch som han inte kan vara med på. Så jag ska passa på att plugga till provet och sedan ta bilder på det jag köpte idag :)
Han kan aldrig vara seriös på bild! 

» Plugg!!!

Har försökt att plugga till provet i Inköp på torsdag, men jag fattar inte. Det är hur omöjligt som helst att få det att fastna!!
Har myst såå mycket med Tim sedan han kom hit, så underbaaaart, saknat honom så mycket. Nu är han på träning så passar på att kolla på One Tree Hill och plugga lite till.



» Världens bästa pojkvän!

Dagen gick så segt trodde aldrig att den skulle ta slut men vid fyra var den äntligen slut så då skyndade jag och Linda till bussen och när jag kom hem hade Tim lämnat en liten present till mig. Han är ju världens sötaste!<3
Nu håller jag på att fixa maten och om ett tag kommer Tim, som jag har lääängtat och väntat!



» Monday!

Sovit typ tre timmar inatt, börjar bli less på att inte kunna sova så det enda jag har att säga är att första skoldagen var tung. Slutade vid kvart över fyra och då skyndade jag och Silvija ner på stan och köpte busskort och vi åkte hem. Sedan dess trodde jag att Tim skulle ha varit här men han kommer imorgon istället, hände en sak som jag inte tänker ta upp här. Saknar honom så mycket, vill bara krama om honom just nu! Så ikväll spenderar jag all min tid i sängen, jag ska kolla på One Tree Hill och sedan ska jag försöka sova tidigt, har världens längsta dag imorgon så ska jag orka måste jag sova!
Mamma tog min kamera för hon åker till Island imorgon, så då har jag definitivt ingen möjlighet att ta bra bilder om jag hade velat haha!

» Last day

Vaknade vid halv tio och sedan dess har jag inte gjort något speciellt, packat och kollat på tv och serie. Längtat efter idag, men det var tydligen inget att längta efter, kommer inte träffa Tim förrän måndag kväll. Så jag kan lika gärna gå och lägga mig och börja skolan igen.. för det här var det jobbigaste lov jag haft, fredag och lördag var de dagar jag hade kul. That's it.
 

» Hemma!!

Silvijas pappa var så snäll och hämtade henne i stan och då fick jag följa med, så kom hem till mamma för ca en timme sedan!
Nu är Erica glad igen.



» Arg som ja du vill inte veta!!

Står och väntar på bussen hem till Hammarstrand. Men den kommer aldrig så då får vi veta att de två bussar som går idag är inställda. Asså va fasen?! Så nu är jag surare än en citron.. För nu måste jag sitta här i lägenheten tills imorgon..



» Yesterday




Hade en helt okej kväll, hände grejer som jag inte tänker ta upp här. Kom i alla fall hem runt ett, var så sjukt trött. 

» Halloween

 
Börjat fixa oss inför ikväll, bara kläderna som fattas!