» Saturday

Var iväg och kollade på dm semifinal i innebandy idag. Efter det åkte jag hem igen och har sedan dess bara läst i körkortsboken och kollat på Top Model Sverige. Tim drog till någon kompis förut.


» Date night

Kom nyss hem från en dejt med Timmie. Väldigt mysigt och jättegod mat, synd att man inte gör sånt här oftare. 
Vi åt på en ganska nyöppnad thai restaurang som heter Chaow Praya River, jättegod mat och det var inte dyrt heller. Superbra tycker jag!
Nu ska vi bara mysa framför en film.

» Caramel frappe

Igår hade jag och älsklingen årsdag. Vi kunde inte fira speciellt mycket igår så idag ska vi gå ut och äta. 

Idag gick jag och Silvija ner till Donken och köpte en varsin frappe. Efter det gick vi runt i butiker och mötte upp Evelina. När vi var klar åkte vi hem och sedan dess har jag inte gjort något speciellt.



» Bestie

Händer inget roligt alls just nu. Skola och plugg går den mesta tiden till, sedan umgås med Tim.
Love you

» Silvija 18 år!

Ska bara säga grattis till världens bästa vän som fyller 18 år idag och mycket plus i kanten för att hon tog körkort idag!!


» My weekend

Min helg i en kort sammanfattning.
Lördag morgon åkte vi till Mio och hämtade min soffa, köpte lite kuddar och slängde min gamla soffa. Efter det åkte vi till Ica Maxi och storhandlade, åt sedan lunch med Tims familj på Daffys. Efter det skulle Tim iväg till sin match så då skyndade jag och pappa på Dollarstore och ÖB innan matchen började. Efter det åkte vi till matchen, när den var slut satte vi ihop soffan och åt gooood middag och kollade på film. 
Idag söndag åkte vi till Lillänge, köpte gardiner, epilator och lite annat smått å gott. Hittade ett par skor som jag ska kolla mer på.
Åt sedan lunch på McDonalds och sedan åkte pappa hem :(
Efter någon timme av städning kom mamma, Hampe och Bob hit en snabbis. Sedan dess har jag bara städat och fixat massor av små grejer och Tim har lagt golv på balkongen. 
Nu ska vi fixa middag och sedan njuta in i det sista innan en ny vecka startar.

» Happiness

Idag var det sol och 7 grader varmt ute, underbart!
Efter skolan följde jag med Silvija ner på stan och efter det följde hon med mig och handlade mat. 
Väl hemma kollade jag på Pretty Little Liars och städade hela lägenheten. Åt tacos till middag och nu sover Tim men jag kollar på tv och äter godis. Väntar även på pappa.



» Daddy

Imorgon kommer min kära pappa upp till Östersund. Längtar! Hinner inte träffa han speciellt ofta så man tar vara på den lilla tid man får. 
I helgen ska vi hämta min soffa på Mio och sedan kolla på Tims match. Resten är oplanerat så vi får se vad vi hittar på!
Mitt internet har slutat fungera? Funkade inte igår heller så ska be mamma ringa internetbolaget imorgon. 
Nu väntar jag på Timmie som kommer hem snart och då ska vi mysa ner oss med en film.
Sloooow... Kommer knaaaaappt ut på internet för att kolla bredbandskollen.. Då är det illa!

» I miss you

I thought that things like this get better with time
But I still need you, why is that?
You're the only image in my mind
So I still see you, around
 
I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
Said I miss you, missing you insane 
But if I got with you, could it feel the same
 
- Beyonce, I miss you
 
 

» Sätter punk på helgen

Åkte hem i fredags och var med mamma hela kvällen. Åkte till Tim på kvällen och myste med hans familj. 
Lördag morgon klev vi upp tidigt och åkte till Krokom, Tim hade match så följde med och kollade.
Nu idag har jag övningskört och sedan bara varit hemma hos mamma.
Kommer nog inte hända speciellt mycket mer idag. Så sätter punkt på denna helg!

» Hockey

Har inte gjort något speciellt sedan jag bloggade sist. Köpte glass med Silvija igår på lunchen, suuuper gott! Tog mig även till gymmet igår, provade att springa på löpbandet, gick bra. Härligt att kanske kunna börja springa nu framöver, hoppas att det inte börjar göra ont i vristerna nu. 
Sitter och kollar på hockey nu med Tim och har precis duschat och ätit pannkakor. Mums!


» Slutet av lovet

Tog en skotertur idag med innan vi packade ihop och åkte hem. Stannade i Åsarna och åt middag. Väl i stan handlade vi massa mat och åkte sedan hem till min lägenhet. 
Så nu har jag duschat och packat upp (tvättat). Känner mig allmänt fräschare och ska bara ta det lugnt ikväll med älsklingen.



» fjällen

Åkte till fjällen i fredags, hämtade Tim i stan och sedan begav vi oss till fjällen. Stannade och åt på ett pizzeria i Vemdalen påvägen ner. Väl framme åkte jag och Tim iväg på en skotertur. På kvällen grillade alla vi korv och myste. 
På lördagen begav sig mamma, Tim och jag ut på en ganska lång skotertur, riktigt kul. Körde hem mamma när hon inte ville mer och då åkte jag och Tim iväg på varsina skotrar ett par timmar till.  På eftermiddagen grillade vi hamburgare och myste i det fina vädret. Åkte sedan iväg på en skotertur igen, riktigt med gupp var det i alla fall!
På kvällen kollade vi på mello och åt tacos.
Det blev massor av skoteråkande under helgen och det var underbart! 

» Semla

Hade en Tim och Erica dag igår. Hade det hur bra som helst och det var behövligt. Vi kollade på två filmer, The way way back och IRL. Vi bakade scones och kollade på Farmen. Somnade tidigt och hade en liten värdefull sovmorgon imorse. 
Tog bussen hem till mamma idag och vi åkte direkt till körskolan och jag skrev in mig. Sedan dess har jag inte gjort något särskilt, busat med Bob. 
Åt precis en semla, hur gott som helst! 
Ska bara kolla på tv ikväll och sedan försöka sova tidigt. Ska åka till fjällen imorgon med mamma och Hampe, meeen världens bästa boyfriend ska med! Kommer bli så så så kul!


» Blackhead killer

Provade somsagt denna mask i måndags. Var den lika bra som förväntat? Jao hur höga kan man ha när det är första gången? Gjorde det ont? Ohjaa, blev lite lätt röd om kinderna. Men den verkar bra så ska ge den några fler chanser. 
Igår var jag och kollade på soffor, bestämde mig för en och ska hämta den på Mio den 22 mars!

» Helgen

Det var en rolig kväll i fredags, jättekul att träffa vänner man inte träffar speciellt ofta! Gick hem ganska tidigt, vid 12. 
På lördagen åkte jag hem till Hammarstrand och där åkte jag med Tims familj och grillade och hade det mysigt. På kvällen åt vi Thaibuffé och kollade på melodifestivalen. 
I söndags klev vi upp vid 6 och åkte till Hoting, (17 mil bort) och kollade när Kevin hade hockey cup och vid 8 på kvällen var vi hemma igen. Blev en väldigt tidig kväll då ska ni veta.
Idag så tog jag och Tim bussen in till stan vid åtta och han gick till skolan och jag gick hem till mig och stäääädade, det behövdes verkligen!
Resten vet ni sedan tidigare inlägg.
 

» Some holiday shopping

Gick runt på stan idag med älsklingen efter att han slutat för dagen.
Skidjacka från McKinley, härlig och varm!
Var i stort behov av sockar, köpte på mig tio par från H&M.
Var in på Sense där de har massor av extrapriser just nu, så köpte dessa två, deo/perspiranten var till Tim, men tjejer kan också använda den! Köpte även en Black Killer mask som jag tänkte prova, kolla om den är bra eller inte.