» Grillkväll

Från de att jag kom hem till mamma så har jag bara legat i hängmattan, tänker inte kliva upp på lääänge!
Ligger och lyssnar på musik och kollar på kläder på nelly.com, hittar sååå mycket fint!
Ikväll ska vi grilla, Tim kanske kommer hit och grillar med oss om han nu ser att jag bjudit hit honom!
Btw köpte världens sötaste kjol idag, påminde mig själv igår att jag aldrig använder kjol och att det verkligen inte är jag men denna var såå mig!


» Cyklaaa

Försov mig imorse men hann fixa mig på 15 min och hann i tid till skolan!
Efter skolan drog jag och Silvija ner på stan och köpte glass och båda köpte en varsin kalender!
Ligger och lyssnar på musik och sedan vid ett tiden ska jag och Silvija gå ner på stan och vänta på bussen som går vid två.


» Thursday

Hade sovmorgon idag, började halv tio!
Sitter och fuckar ur på handels grejen.. Fattar inte hur jag ska kunna skriva en uppsats om branschboken och bara använda tio stödord!
Nä nu måste jag fortsätta pluggaaaa!


» Picknick

Efter skolan gick jag direkt hem till min kära boyfriend och var med honom i en timme kanske sedan drog vi ner till Badhusparken och satt där och bara myste. Sedan kom Silvija och Laura dit och var med oss! Sedan drog vi till Aladdin och köpte med oss pizza och drog till Österäng och åt sedan gick jag, Silvija och Tim till donken och köpte glass och bara njöt av solen.


» Sunset

Igårkväll gick jag och Tim ut på en långpromenad, så sjukt fint och varmt väder. Vi var ute i mer än två timmar, mysigt!
Knäppte massor av kort på den härliga solnedgången!
Tim var även med i tidningen idag! :D


» Mentorsdag

Hade mentorsdag idag och började klockan 11. Vi var nere på yran campingen och lekte lekar med klassen.
Efter skolan var jag och Silvija till gymmet och nu har jag varit på teori lektion.


» Ääääntligen!!!

Hade typ världens drygaste dag på skolan.. Fick även reda på att nån lärare har tappat bort mitt och Silvijas matte nationella c prov och nu tvingar de oss till att göra omprov fast de har slarvat bort dem!
Nu ikväll ska jag sova hos Tim och fira två månaders <3


» This kiss

Kunde verkligen inte somna igårkväll.. hatar när det händer. Ska alldeles snart åka till bussen och seeeen blir det skola.. mindre kul när man hellre vill ligga kvar i sängen och sova hela dagen.



» Sunday

Vaknade vid tio och klev upp. Sedan vid halv ett gick jag, Tim, Kevin, Marianne och Anders ut och gick med Bianca. Vi gick nästan 5 km och såklart skulle en jävla geting sticka mig.. gjorde ooont!
Kom precis hem från Kälarne, var dit och åt morsdagsmiddag.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vila har så ont i huvudet att jag tror jag ska dö.



» Hämtat min bebis

Åkte till Stugun med Tim efter att vi kommit till Hammarstrand och klippt gräs. Åkte dit för att hämta min iPhone 5, fick en helt ny!!! Efter det åkte vi till Anita och hämtade Bob.
Ikväll så har vi bara myst på och hoppat studsmatta och nu kollar vi på The blind side.




» Lovely evening

Hade så sjukt kul igår, Robin och Petter kom till mig också och efter ett tag drog vi ner på stan och var med några av Tims kompisar och sedan gick vi till donken och åt mat, typ ett på natten. Sedan skyndade vi oss hem för det var så kallt. När vi kom hem ville alla typ sova utom Robin, Petter och Daniel som också kom till mig så vid 3 somnade vi!

Laura var så himla fin på balen igår och Tobias med. Får mig att vilja gå på bal nu, jag vill inte vänta två år till.





» Freedag

Hade engelska nationella och handelsprov idag, nu ska jag och Silvija cykla ner till stan och kolla på Lauras bal!!! Längtar! Sen ikväll ska jag, Silvija, Tim och Carro äta tacos och mysa på.



» Sommarjobb

Kollade min mail idag och guess whaaat? Jag fick sommarjobb, jag hade tappat hoppet om jobb i sommar! Ska få jobba på samma ställe som förra sommaren.
Ikväll så har jag gymmat med Silvija, kollat på Parenthood och nu är jag med Tim ♥


Vi var tvugna att skriva en dikt/text på svenskan och skriva den i en bild som beskriver vad den handlar om. Man fattar i alla fall direkt vad min handlar om haha!

» Balen

Igår så cyklade jag och Silvija ner till balen och stod där och kollade med Sofia, Carro och Tim. Mysigt! Efter det gick alla vi till Donken och köpte glass, vi satt där till halv nio och sedan gick vi runt på stan och köpte godis. Då var det bara jag, Silvija och Carro, vi var i en liten lekpark och skojjade runt tills Carros buss gick vid tio. Sedan åkte Silvija hem med min mamma och jag gick till Tim och drack iskaffe och sedan hämtade mamma mig och Tim och åkte hem till mig.



» Soool

Har kollat på Parenthood och målat naglarna sedan jag kom hem! Nu ska jag alldeles snart cykla ner till Gamla teatern med Silvija och kolla på en bal som är där ikväll, mysigt. Efter det gå jag hem till Tim och sover där.



» Gym

Efter att jag cyklat hem från teorin så gick jag och Silvija till gymmet så kom hem för en timme ungefär. Ikväll ska jag och Tim inte göra något speciellt.
Två bilder från idag.




» Heat

Så sjukt härligt med lite värme, automatiskt blir livet lyckligare!
Igår kväll pluggade jag och Silvija till nationella som var idag, hoppas det gick bra. Sedan efter vi hade pluggat gick hon hem och Tim och jag kollade på Nitro Circus the movie. Människorna är sjuka, men det är kuuul att kolla på.
Nu efter skolan ska jag plugga lite inför handelsprovet och sedan vid fyra ska jag på teorilektion.



» Måndag 20 maj

Har regnat typ hela dagen, inte speciellt kul.. efter skolan fick jag skjuts av Silvija på cykeln hahah gosh vad kul det var!
När jag kom hem åt jag middag och städade lite och nu ska jag precis till att börja med matten, har nationella i matte imorgon.. döö :(



» Breakfast

Vaknade 06.30 idag, sjukt trött. Var hos Tim igår och kollade på Hockey vm finalen mellan Sverige och Schweiz, åhh vad grymma Sverige va, vann med 5-1!!!
Ska alldeles snart åka till bussen.



» The last two days

Glömde berätta att i fredags kväll kom Hoffa och hämtade mig hemma och då följde jag med honom och Tim till Bitte och Tony där Pontus, Rebecca och Emilia var fast det var massor av mer folk också. Sedan igår så körde jag till Nynäs där mammas kompisar var sedan körde jag till Tim och stannade där och kollade på esc, Robin Stjernberg var så jävla bra åhh jag önskar han fick bättre placering än vad han fick.
Kom precis hem från Tim så ska väl gå ut och hitta på något i det fina vädret!



» Värme!

Klev upp vid tio och åt frukost sedan åkte jag och mamma till järnaffären och sedan till Hampes garage, när vi kom hem så klippte jag gräset och fick en liiiten bränna, yay!



» Tan

Satte mig i en stol som gick att ligga nästan helt rakt i, sjukt härligt! Somnade faktiskt i en halvtimme. Nu är det dags att äta middag, grillad fisk av något slag, gott.




» Äntligen sommar!!

Vaknade vid tio tiden av att Tim ringde och stod och ville komma in haha! Sedan vid tolv skjutsade pappa ner mig till stan och jag tog bussen hem till mamma. Tog på mig jeans shorts och sitter och njuter av det härliga vädret.
Ha en fortsatt härligt fredag allihopa!





» Movie with bestiie




» Pojkvännen

Jag och Silvija cyklade till Tim och överraskade honom, han blev så chockad! Så vi var där i typ 40 minuter ungefär sedan cyklade vi hem. Ikväll ska Silvija sova hos mig, gosh vad mysigt!
Hos Tim fick vi en sjukt god cheescake som han hade gjort, duktig pojkvän!



» Birthday girl

Efter skolan cyklade jag direkt hem och gymmade och städade. Sen så gick jag till Silvija och är fortfarande här och firar Laura som fyller 19 år idag! Grattis grattis!






» Glossybox

Fick min Glossybox igår, sjukt kul. Ikväll har jag inte gjort något speciellt, ska väl kolla på Nitro Circus the movie!
1: Babor, Lip Colour 2: Balance me, Super Toning Body Wash 3: Vichy, Normaderm Hyaluspot 4: Tancan, Bronze Self-Tanning Spray. Ej med på bilden är Être Belle, Collagen & Aloe Vera Hydro Mask
Fick den här lappen av älsklingen <3

» Batman

Sorry glömde blogga igår!
Var och åt på Eastern med Tim och mamma och sedan på kvällen sov både mamma och Tim hos mig.
Idag så hade jag bara två nationella prov så nu har jag slutat, är hos Tim nu och kollar på första Batman filmen och mannen står i köket och lagar mat! Pluspoäääng!!


» Plugg plugg plugg

Efter jag kommit hem från stan så åt jag middag direkt och skyndade mig sedan till gymmet, Silvija skulle egentligen följa med men hon börjar bli sjuk igen. Så typiskt när vi tänkte komma igång med träningen igen! Jag körde kondition, armar och ben men lite mage och rumpa också.
Nu ska jag börja plugga matte till nationella och samtidigt väntar jag på Tim♥





» Monday

Började klockan tio idag och är redan less. Är absolut inte på humör för att ha matte just nu. Vi slutar kvart över fyra idag, och då ska jag och Silvija ner på stan och fixa födelsedagspresent till Laura.
Min iPhone har jag skickat på lagning så använder min Samsung galaxy note.. inte kul alls!






» Sunday

Godmorgon!
Vaknade klockan tio, skönt att jag inte sov allt för länge.
Vi ska precis till att äta frukost och kolla klart på filmen som vi inte orkade se klart igår.


» Maten

Vi ska alldeles snart kolla på Savages, verkar faktiskt som en helt okej film!


» Trerätters

Storstädade hela lägenheten idag och hann precis klart innan Malin kom hit. Vi har planerat länge nu att vi ska ha en trerätters middag, så det blev idag. Visar bilder på maten senare, har inte hunnit äta efterrätten än. 
Efter vi hade ätit varmrätten tog vi en promenad ner till vattnet, så himla fint väder ute, och efter det gick vi till Willys och köpte lite godis och chips tills ikväll/natt. 
Vad vi ska göra vet jag inte, vi kanske kollar på One tree hill eller någon film. 
Nä nu ska jag hjälpa Malin med efterrätten.

» 11 grader

Vaknade innan nio och klev upp och åt frukost. Sedan vid tio gick jag till gymmet och körde mage och rumpa. Kom precis hem och sitter och dricker en hallon smoothie.
Blev lite deprimerad när jag såg att det var 11 grader ute.. Saknar redan Stockholm och 20 grader!


» Snart hemma

Sitter på Arlanda och väntar på att få boarda planet, bara 25 min kvar.
Det har varit så sjukt kul här, vill inte åka ifrån värmen men vill hem till pojkvännen men skolan kan vi väl hoppa över. Fick veta att det bara är 35 dagar tills sommarlovet, TAGGA!!

Glömde skriva att vi såg Mange Makers på McDonald's vid plattan, coolt!


» Kungsträdgården

När vi kom in till Stockholm så gick vi snabbt runt på stan och åt mat på donken. Efter det gick vi ner till Kungsträdgården och njöt av det fina vädret, när vi var påväg till pendeltåget stannade vi till i Gallerian och köpte fika, jag köpte en Brownie med glass, sjukt gott men så mättande att jag inte fick i mig allt!
Nu är vi hemma i Märsta igen och ska packa och äta middag innan vi tar bussen till Arlanda.


» Sista dagen i Stockholm

Vaknade vid 11 tiden och åt frukost. Nu är vi påväg in mot Stockholm igen och ska bara gå runt och kika lite och äta glass!


» Grönan

Vi valde att åka till Grönan istället för att gå runt på stan och bio.
Det var riktigt kul, vi kom dit ca 16.30 efter en rekord snabb lunch på donken.
Efter en massa åk så träffade vi William och Felicia och åkte med dem enda tills Grönan stängde. Vi åkte den nya "Eclipse" inte ens kul, köade i 50 minuter och det regnade och var kallt men utsikten var väldigt vacker!


» God morgon

Vaknade vid tolv och hade ont i hals, nacke och ben, har fortfarande sjukt ont.
Nu har vi precis ätit frukost och ska börja fixa oss, vi tänkte åka in till Stockholm och gå runt i gamla stan och kanske gå på bio om det finns någon bra.


» Take me home

Mötte upp Ida, Ellen och Kajsa innan konserten. Kul att träffa Ida lite snabbt i alla fall.
Konserten var så sjukt bra, obeskrivligt bra. Lyckligare tjej som ligger helt utslagen i sängen just nu!


» Frozen yoghurt

Är i Märsta nu, har gått runt och chillat på stan och när vi kom till pappas lägenhet fick vi bära massor av lådor och efter ett tag gick vi till Ica, eller först gick vi vilse och fick fråga typ tre personer vart det låg.
Nu ska vi börja fixa oss inför konserten!


» Sommar

Kom precis till Gallerian, vi tog pendeltåget från Arlanda kvart i nio så nu är vi här och ska kolla runt lite, vi ska nog köpa Frozen Yoghurt om ett tag. Sedan ska vi på Taco baren och äta och sedan vid ett tiden tar vi pendeltåget till Märsta där vi ska träffa pappa och fixa oss inför konserten ikväll.
TAGGAD TILL TUSEN!!!


» Stockholm here we come

Alarmet ringde 04.30, helt sinnes vad trött jag var!
Sitter på planet nu och väntar på att flyga. Åhh vad kul det kommer att bli.
Hörs i Stockholm!

» Life is beautiful

Har precis packat färdigt inför imorgon, längtar ihjäl mig tills konserten!!
Nä nu måste jag sova, åt dock världens godaste kakor som Silvija hade bakat idag. Du är bäst på att baka Silvija!
Kommer inte få träffa Tim förrän på Söndag, många dagar men det måste gå på något sätt!


» Tuesday

Vi satt ute på Petters balkong och myste i det vackra vädret!


» Dinner

Efter skolan träffade jag Tim snabbt och sedan gick jag till körskolan och gick på en teorilektion. Det var rätt intressant faktiskt.
Var hemma vid 18 tiden och snart ska jag ta fram cykeln och träffa Silvija och då ska vi cykla till Petter och äta middag!


» 1 day left

En ynka dag kvar, gosh vad jag längtar! Tar flyget till Stockholm imorgon bitti. Can't waiiit!!


» It's summer

Är i stan igen, körde bil in till stan, gick bra att köra i stan med!
Ska snart åka och handla med pappa och sen ikväll kommer Tim hit också och äter med oss.
Funderar på om jag ska dra till gymmet ikväll eller inte? Ingen aning!


» Tandläkaren

Stannade i Hammarstrand inatt istället för att åka in till Östersund. Såg fick kliva upp en och en halv timme tidigare. Började tio och slutade kvart över tolv. Tog sedan bussen till Stugun så sitter nu och väntar på att gä till Tandläkaren, passar dock på att sitta ute i solen så länge som möjligt. Älskar att det är sjuukt varmt ute idag!
 

» Sunday afternoon

Sov hos Tim inatt, vaknade 8 och klev upp. Hade ont i hela kroppen, får alltid det när jag är förkyld.
Idag så har jag kört bil till och från Anita, det är så kul att köra bil.
Sitter ute i det sköna vädret nu och väntar på att Tim ska komma hit. Najjs kväll.


» Ready for summer


» Hockey

Var ute och övningskörde idag, gick riktigt bra. När vi kom hem så kom Tim till oss och åt middag med oss, nu har vi precis kommit till Tim. Sitter och kollar på Hockey nu, fattar ingenting.

» Sjuk

Kollade aldrig klart på Sinister igår, vart alldeles för trött.
Vaknade 10.45 imorse och då klev vi upp och åt deras mammas berömda pannkakor, så sjukt gooodaa!!
Nu är jag hos pappa och väntar på att åka till mamma, men måste fixa min mobil först, den måste på lagning. Lås knappen funkar inte och batteriet tar slut sjukt snabbt!


» Coveeeeer

Ska snart kolla på film med i alla fall Silvija, Laura vet jag inte. Tror vi ska kolla på Sinister eller annars blir det nog Deadfall. Åkte till Stugun och hämtade Silvijas pappa som hade slutat jobbet och sedan åkte vi direkt hem. Så nu har vi druckit te med ingefära, hoppas på att jag inte är mer sjuk i morgon. 
Tidigare ikväll så fick Silvija en lysande idé, att vi skulle göra en ny cover och version av baby, som vi gjorde för ca 3 år sedan. Jäkligt kul, men den kommer definitivt inte publiceras någonstans.
 

» Kiss me hard

Fredaaag idaag, sjukt härligt! Hade nationella i engelska, gick faktiskt bra. Sedan slutade vi halv elva så då gick jag till Tim och höll honom sällskap tills han skulle på skolan och jag skulle hem.
Var till Kälarne med Silvija, hon skulle till hälsocentralen, så vi kom precis hem därifrån.
Tror de håller på att fixa middag så ska nog se om jag kan hjälpa till med något. Kommer inte kunna blogga ikväll, har världens sämsta internet, så lånade Silvijas data nu, men det ska inte hända igen, känner mig så osocial då. 
Vi ska i alla fall kolla på film och svulla chips och en massa gott, har ingen aning om vad för film vi ska kolla på men det kommer jag garanterat skriva i morgon. 
Puss och kram ha en trevlig fredag kväll!
 

» Thursday

Fick skjuts till skolan idag av Tim. Hade inget intressant ämne på skolan idag, eller jo vi kollade på American History X på svenskan, sjukt bra film.
Efter skolan hämtade Tim mig och Silvija och sedan åkte vi på Kvantum och handlade. Nu ska jag snart börja laga middag, ingen aning om vad jag ska göra för något gott än.


» Maj

Sov sjukt länge idag till 10.30, händer aldrig när jag sover med Tim.
Idag så åkte vi till Tims farmor lite snabbt och sen åkte vi hem till mamma. Vi håller på att spela pingis nu och senare ikväll ska vi grilla och senare ikväll åker jag, Silvija och Tim till stan igen.