» Senaste tiden

Har under de senaste dagarna (sedan jag kom hem från stockholm) mest varit hemma. Jobbade i torsdags, och har hunnit blivit riktigt förkyld. Så från torsdag och tills idag har jag inte haft någon röst. Tråååk!
Både jag och Tim har åkt på rejäla förkylningar så här händer det inte så mycket, vilar och kurerar oss med massa mediciner! Imorgon jobbar jag igen och då åker både jag och Tim till stan och vi är ju hundvakt så Bob får också hänga med.


» One Direction

Konserten var så himla bra! Njöt och sjöng med så mycket att min röst tog stryk. En av de bästa konserter jag varit på, allt var så bra. Inget tryckande bland fansen och alla sjöng med och hade det allmänt bra. Fem av fem stjärnor.

» Summer

Senaste dagarna har jag varit hemma hos mamma och bara varit lat. Bakade lite under helgen i alla fall. I tisdags hade jag min första körlektion och det gick väldigt bra faktiskt! 
Imorgon är det sista skoldagen för det här läsåret. Gud vad tiden går fort!


» Grattis Sverige!

Grattis Sverige!
Åkte hem från stan igår efter att jag och Silvija kollat på alla som tog studenten. Fasen vad jag längtar!!
Idag har jag sovit ut, bakat bakelsen på bilden (vart några till också). Har även bakat biskvier men har inte hunnit doppa dem i choklad så finns ingen bild. Ska bara slappa resten av helgen och sedan på söndag kommer min älskling hem igen!


» Lunch

Hade inget speciellt på skolan idag, prov i svenska och betygsprat i idrott. Hade hål mellan 9 och 13.30. Så jag och Silvija gick runt på stan och köpte lite småsaker. Köpte bland annat en mascara, en bh och en body lotion som man använder i duschen.
Åt lunch på Wedemarks idag, väldigt gott!

» Hemma igen

Åkte till pappa i onsdags och har varit där tills idag. Flög hem halv ett och på flygplatsen stod Timmie och väntade på mig. Efter det åkte vi hem, träffade mamma och åkte sedan till Tim för att fira hans mamma.
Pappa bjöd på fika innan jag skulle till flygplatsen.
Har under dagarna där nere bara slappat, övningskört och shoppat.