» 48h kvar!!

Det är bara 48h kvar tills jag lämnar Sverige och säger hej Boston! Gud vad jag längtar men har ändå ångest över att lämna min älskling här hemma och inte få träffa min bestie heller!
Har sovit hur dåligt som helst inatt och skulle behöva sova bort hela den här dagen, men det tänker jag inte göra!


» Saknar mitt hjärta

Längtar ihjäl mig tills imorgonkväll, för då kommer mitt hjärta hem. Så tråkigt att vi bara hinner träffas tills typ sju nästa morgon för då börjar han jobba och jag åker till Stockholm. Men jag SKA ta vara på den lilla tid vi får och göra den så underbar som den kan bli!<3


» Packar

Idag så har jag städat hela huset och packat färdigt inför resan. Måste packa till Litauen också! Sedan har jag inte gjort speciellt mycket.


» Mysig kväll

Åt först tacos hemma och efter det åkte vi till ett vattenkraftverk och efter det hittade vi ett litet mysigt ställe att fika på. Sen har vi varit på kyrkogården här i Hammarstrand och sedan bara åkt runt.


» Sista jobbdagen

Hade min sista jobbdag idag, riktigt skönt! Fick glass och ett presentkort på h&m. Riktigt snällt.
Efter jobbet gick jag till busstorget och var med Silvija och sedan efter ett litet tag kom bussen och sedan åkte vi hem. Så det var absolut allra sista gången jag träffar Silvija, innan jag åker till Litauen.
Kommer sakna hennes sååå mycket!


» Bestie

Bloggade inget igår för jag var med Silvija och sov hos henne, en sista gång innan jag åker till USA. Kommer träffa henne på bussen idag och imorgon, men inget mer. Så tråkigt att inte få träffa henne på jättelänge!
Vi kollade på Pretty little liars, åt hennes mammas goda pannkakor, gick ut och gick i spöregn, provade klänningar, och bara myste.


» New hair

Satt i nästan tre timmar idag hos frisören, men nöjd är jag!
Nu ska jag snart åka till Tim och sedan sova där, imorn åker han bort och kommer hem på söndag :(


» Shine bright like the sun

Ganska chill dag idag, Silvija kom dit en sväng med några barn från dagiset som hon jobbar på. Det har varit så fint och varmt värder idag.
Nu har jag precis slutat, ska möta Silvija nu och sedan åker jag hem och ska ditekt till frisören.


» New rings

På midsommardagen cruisade vi till Hälla och fikade på ett 50- tals café. Sedan på kvällen gick vi in på Djurparken och kollade på Brolle, sjukt jävla bra röst, typ dööör! 
Köpte två nya ringar, älskar båda, så fina.
Credit till bilden på bilen, det är en kille som heter Anton Larsson som har tagit den, ser ni mig?
 

» Midsommarafton

Åkte till Junsele ganska tidigt på morgonen, stannade till vid ett vattenkraftverk där det fanns gångar att gå och kolla på utsikten på, sedan åkte vi vidare till Junsele. Väl där åt vi jättegod mat med Tim, Kevin, Marianne, Anders, Tony och Bitte. Sedan gick vi ut och gick, åt mjukglass och bara hade det underbart mysigt. Gick hem åt jättegod jordgubbstårta. Vi såg även en åsna och två tigrar som var hur söta som helst.
Det var min midsommarafton 2013, och det är en utav de bästa jag någonsin haft!


» Inget internet

Har haft en otroligt kul midsommarhelg! Kommer lägga upp bilder och berätta senare, sitter i bilen påväg hem till Hammarstand nu!

 

» Efterlängtad helg

Gick till dagiset som Silvija jobbar på idag, vi dansade runt midsommarstången och åt glass, Samanta var också där. 
Åkte hem direkt efter att jag slutat och kollade på PLL. 
Nu är jag hos Tim och har precis ätit middag.
 
 

» Believe you can and you're halfway there

Hade typ världens längsta dag på jobbet, från 07.45 till 16.15. Är helt slut nu, träffade Silvija snabbt innan jag stack till bussen. Men imorgon då får jag träffa min ängel! 
Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska troligtvis vara med Tim och sedan bara vila vila vila.
 

» Snaaart är jag på andra sidan jorden

Igår var jag hos Tim, vi åkte till Bispgården och köpte mjukglass och sedan vid halv tio åkte vi till mig och sov. Alarmet ringde 05.55 imorse och inte var det någon pigg tjej eller kille som vaknade då!
Jobbade till kvart i tre och tog bussen hem, så nu är jag hemma och har sovit, ätit och fikat. Ikväll ska jag inte göra något särskilt, ska bara vila och sedan ikväll/natt kommer Tim hit.

Det är exakt TVÅ veckor kvar tills jag åker till USA!!!!!!


» First day at work

Kom hem vid halv tolv inatt, åt efterrätt och kollade på Kopps med Tim och hans familj, helt okej film.
Godmorgon! Vaknade 06.40 och har nu fixat mig färdigt och ska snart åka till bussen. För idag är det första dagen på sommarjobbet.


» Lazy sunday

Igår så var jag till Tony och Bitte med Tim och hans familj, riktigt mysigt. Vi körde bil och en massa annat kul.
Sov hos Tim inatt, åkte sedan hem på morgonen och då somnade jag om direkt. Sedan idag så har jag bakat massor av kakor och sånt som jag inte ens ska äta av.. Hahah!


» Bildbom från i fredags


» Party hard tonight bitches

Ska snart dra till Silvija sedan vidare till Torvalla och vara med typ hela klassen, hoppas det blir awesome!


» Summer holiday

Äntligen är det sommarlov, som jag har längtat!
Idag när jag kom hem, så kom Malin hit en snabbis, sedan har jag sovit, duschat, packat och bara fixat en massa saker. Nu ska jag kolla på Parenthood och sedan ska jag fixa mig inför grillfesten med klassen ikväll!


» It's a kind of tired that sleep can't fix

Min kusin kom hit lite snabbt idag, kul att träffa henne lite. Nu ikväll har jag inte gjort något särskilt, kollat på Parenthood och läst I saknaden föds hatet. Har lagt mig i sängen nu och ska nog snart sova, sista dagen imorgon! Whoop whoop!!!


» Kolla in bloggen!

Jag har ny design, som jag älskar och det är denna tjej som fixat designen. Riktigt duktig är hon! Hon ska även med på roadtripen i sommar, kommer bli så kul att träffa henne då. Så jag tycker att ni ska kika in på hennes blogg. 
www.sjostenusa.blogg.se
 

» Life is short.. smile!

Hade absolut inga lektioner idag, var dit och tömde skåpet och fick veta lite betyg och sedan slutade vi. Efter skolan gick jag till gymmet direkt och gymmade med Silvija. Åt nyss goda bananpannkakor med blåbär, och nu ska jag precis ner och tvätta lite. 
 
 

» Pretty little liars is baaaack!

Åhhh äntligen är PLL tillbaka, har längtat ihjäl mig, så nu ska jag fira med Risen och kolla på PLL med en skönt ansiktsmask i ansiktet!


» Somedays you just have to creat your own sunshine

Hade inga lektioner idag utan var dit och skrev en utvärdering och sedan på eftermiddagen kollade vi på LOL på engelskan, härlig dag!
Efter skolan gick jag, Silvija och Linda ner på stan och sedan träffade jag och Silvija Samanta och Linnea. Så vi var med dem och sedan mötte vi upp Sofia, Viktoria och Markus.
Nu har jag precis ätit och ska iväg till gymmet lite senare!


» Promenad med min babe

Stack till gymmet med Silvija efter att jag hade städat klart hela lägenheten och packat klart. Körde så hårt på gymmet och hoppas på ännu mer träningsvärk än vad jag redan har! Efter det skyndade vi oss hem och sedan gick vi ut och gick i mer än en timme, hurtiga tjejeeeer!!!


» Middag

Håller på att packa för fullt till roadtripen.. Det är så mycket grejer och lätt att glömma massa saker!
Ska precis äta min lilla pizza slice som blev kvar sedan igår!


» We're the crazy people

Kunde knappt vakna idag, så sjukt trött! Men nu är jag rätt pigg och ska snart cykla till skolan. Har ett nationellt prov och en handelsuppsats idag, sedan är alla prov över för det här läsåret!
Använder min nya väska idag!


» Dagens shopping

Efter skolan gick jag och Silvija ner på stan och köpte massor av grejer inför USA resan, längtar ihjäl mig just nu!! Sedan blev vi så hungriga att vi gick till Aladdin och åt pizza!
 

» Godmorgon

Har varit dålig på att blogga på sista tiden, beror mest på att jag inte gör något speciellt och dygnet mellan lördag eftermiddag och söndag kväll var jag med Tim och försökte använda tiden som vi hade till att ha så kul som möjligt, och det hade vi!
Idag så är det sista måndagen i ettan och jag har redovisning!


» iPhone

Åhh hämtade ut min iPhone igår, så nu är allt perfeeeect igen!
Kom till stan typ halv tio och nu håller jag på att fixa telefonen och sedan ska jag nog kolla på något avsnitt av Parenthood. 

» Boost

Sov hos Tim inatt, vi lade oss runt halv fyra och vaknade och klev upp vid tolv. Har inte gjort speciellt mycket, kollade på en film och är hos mamma nu och ska snart åka till Tim igen och sedan ska han skjutsa mig till bussen.

Fick med en Femme Natural Boost dryck med senaste glossybox, det var väl den och ett turkost nagelack som var mest intressant!

» 10 orsaker att hata dig

Vaknade vid nio och sedan vid elva gick jag ut och höll på med veden till typ halv tre. Sedan vid fyra tiden kom Tim med bussen och då åt vi middag och nu är vi hemma hos Tim och kollar på 10 orsaker att hata dig.



» Hard work

Har jobbat på hårt idag, klippt gräs och travat massor av ved! Började vid 11 och blev klar nu vid 16, så är väldigt slut nu. Vet redan nu att jag kommer att få trava ved imorgon med.. kuuuul.. men vad gör man inte för att vara snäll?!



» Bakelse

Vaknade vid halv tolv tiden tror jag, senare kom Tim till mig med Bianca. Kul att träffa dem lite snabbt, Tim stannar ju i stan tills på lördag och jag åkte med Silvija, Laura och Tobias till Höglunda idag, fast vi hann bara till Lillsjöhögen så fick vi vända och åka tillbaka. Laura hade glömt en sak. Mamma kom sedan och hämtade mig hos Silvija, när vi kom hem fick jag en bakelse som var så himla god!

Låg och solade i en timme, somnade. Så sjukt skönt, nu ikväll grillade vi och nu ligger jag i hängmattan och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog ta en promenad med Bob.



» Last night

Vi var först hos Petter och där var flera klasskompisar, folk som jag inte kände, folk jag känner och gamla klasskompisar.
Sedan drog vi ner på stan och sedan till Rådhuset och sjöng och dansade till låtar som man inte kunde haha.. träffade Samanta och några andra där och Tim kom dit också. Det var en trevlig och rolig kväll och jag kraschade i sängen 03.15.


Johan Alander uppträdde, han är en jävla guud på att sjunga!


» Studenten

Var och kollade när Laura tog studenten och kollade på alla flak. Fan va orättvist.. orkar inte vänta två år till!!!
Ska gå till Silvija snart och sedan ska vi ner på stan. Ska till Petter och sen vet jag inte.



» Even the best fall sometimes

Tog i riktigt hårt på gymmet idag, hoppas på liiite träningsvärk i alla fall!
Har precis fixat mig inför ikväll, för ikväll blir det bio med Bestiee. Kommer bli så kul och mysigt. Vi ska köpa med oss godis och dricka och bara mysa.
Ha en trevlig kväll alla där ute!


» Gym

Sov hos Silvija inatt och idag var sista skoldagen för den här veckan! skööönt!!
Efter skolan gick jag och Silvija ner på stan och köpte biobiljetter, vi ska se Hangover part lll.
Nu ska jag skynda mig till gymmet och kötta lite!




» My phone is dead

Vaknade inatt av att det åskade och regnade asmycket, inte kul!
Efter skolan gick jag och Silvija till Telia butiken och kollade varför jag inte hade någon service.. slutade med att de skickar hem en helt ny telefon.. har man otur eller vad?!
Nu ikväll så åt jag och Silvija hemgjord sallad och nu till efterrätt har vi hemgjorda cupcakes, nu ska vi kolla på filmen Ego.




» F*ck my life

Vaknade typ 07.15 idag och sedan vid åtta åkte vi till Säter där mamma skulle på möte. Jag körde dit och hem, sammanlagt 32 mil. Var med min kusin Frida medan mamma var på möte.
Sedan när vi kom till Bräcke så åt vi middag där och nu har vi äntligen kommit hem.
Hatar dock att jag inte har någon täckning alls på mobilen.. Suuuger.. Hade ju förut?!


» Åskväder

Vaknade vid tio tiden och åt frukost sedan vid 11 tiden åkte jag och mamma till Bispgården och köpte blommor. Sedan hjälpte jag mamma med hennes jobb och nu har jag precis fixat mig och ska om ett tag åka till Tim.
Ha en fortsatt trevlig lördag!