» Salem

Vaknade 9.15 idag, klev upp och duschade. Ska alldeles snart åka till Salem för att lämna av Oskar och Ida hos deras pappa, de ska åka till Kläppen i Sälen och åka skidor, så blir kvar här helt ensam. Vi ska även till Suzannes syster ett tag.


» Sinister

Har inte gjort någonting idag, ska kolla på Sinister med Ida nu och senare ska vi äta middag.


» Glad Påsk

Vaknade av att pappa gick in på mitt rum men somnade om lika snabbt, sov till 14.45 ungefär så klev upp då och åt frukost. Vi ska snart äta minipizzor! Sedan ikväll skulle det tydligen bli plockmat och bara mysa på. Kommer sluta med att Oskar sitter på sitt rum, Tony på sitt och Ida på sitt och då kommer ju jag också göra det, haha ovanligt? nej!
Nä ska klä på mig nu och i alla fall fixa mig liiiite.


» Yesterday in pictures


» The day after yesterday

Det var riktigt kul igår och inatt, det slutade med att det var jag, Silvija, Samanta, Petter, Julia, Julias kille, Hanna och Elin och vi var hemma hos mig. Mår helt okej idag, lite ont i huvudet och ont i kroppen. Men jag är lika glad i alla fall!
Sitter just nu i taxin på väg till flyget. Ska till Nyköping och vara med pappa och hans flickväns familj.
Kommer bilder senare från igår :)


» Looov!

Äntligen lov!
Ska fira det lite med Samanta och Silvija nu!


» Onsdag

Hade sovmorgon idag, jag och Silvija gick direkt till OSD och träffade de andra i klassen och efter det gick jag och Silvija till blå center och sökte sommarjobb. Hade sedan en lektion mellan halv ett och halv två. Så efter skolan gick jag hem till Tim och var med honom tills klockan fem ungefär, drog då hem och gymmade med Silvija och efter det så kom Silvija över till mig och vi åt tårta och tränade lite på redovisningen vi har imorgon.
Sista dagen imorgon, sedan är det loooov! :)


» This time.. Last year.. Everything was so different.

Körde cardio killer och ab burner idag, sååå jobbigt! Innan det så var pappa här så följde med honom på Rusta och Coop. Nu ska jag träna lite på handels redovisningen jag har på torsdag, btw fick värsta sovmorgonen imorgon, skulle börja 8.15 men får börja 10 istället!


» Ung företagande

Vi gick till uf mässan idag med klassen, gick nått varv och gick sedan tillbaka till skolan, ska ha historia sen och efter det slutar vi. Ska nog gymma ikväll, sedan vet jag inte.


» Love love

Ska alldeles snart gå hem ifrån Silvija, tårtorna var jättegoda och sjukt roliga människor!


» Birthday girl!

Silvija, min babe fyller hela sjutton år idaaaag!!<3 gav henne mina presenter, hon skrek av lycka!
Efter skolan gick jag och Silvija på date, vi åt middag på Shanghai Wok och nu är vi hemma hos henne och väntar på Laura, vi ska äta tårta, gott!
Grattis älsklings bestiiee<3


» Robin Stjernberg

Åkte till Sundsvall idag med Tim och hans familj, vi åkte och kollade på när Robin Stjernberg sjöng. Han är sååå grym på att sjunga!
Ska äta middag hos Tim och sedan ska jag väl hem, åker till stan imorgonbitti istället för ikväll.


» Lördag

Igår kväll låg jag och kollade på Spartacus och gick sedan och lade mig rätt tidigt.
Vaknade vid tio idag och hjälpte sedan mamma att städa. Körde till Kälarne och nu ska vi snart åka hem igen. Ska kanske åka till pappa snabbt ikväll, får se.


» 22 mars

Började 8.15 idag, hade engelska men gjorde inte speciellt mycket, har handel nu och slutar om en halv timme ungefär. Ska ta halv ett bussen till mamma, ska bli så skönt.
Min snygga babe!


» Don't let me go

Kvällar kan vara så långa, internetet är segt, tar sjukt lång tid att ladda ner en film, så nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Vet inte vad jag ska hitta på, skakar fortfarande i benen efter träningen så känner på mig att jag kommer ha en hel del träningsvärk imorgon!


» Carry on

Skolan gick väldigt snabbt idag, hann bli färdig med min tidning, underbaaaart. Efter skolan gick jag och Silvija till Via Grande och åt en pizza. Efter det åkte vi hem och jag har hunnit köra ett 15 min better butt pass här hemma! Ska snart leta nån bra film och kolla på Spartacus och vänta på Tim.


» Always kiss me goodnight

Försov mig imorse så hade 20 min att fixa mig på, stress!! Efter skolan gick jag och Silvija till gymmet, fasen va jobbigt det var. Efter det gick jag hem och duschade och sedan åkte jag till Tim. Står och väntar på bussen hem nu, bara 25 min kvar!


» 22.08

Det gick rätt bra på gymmet, men det var verkligen packat med folk. Efter det har jag inte gjort speciellt mycket, duschat och målat om naglarna. Sitter och lyssnar på musik just nu och väntar på Tim, ska vara med honom ett tag innan jag måste sova, inte så kul att skolan alltid ska börja så tidigt.


» Keep smiling

Började skolan 8.15 idag. Hade sedan hål från typ 10 till12.35. Har handel nu och sedan historia, efter skolan ska jag till gymmet med Silvija och Laura.


» exhausted

Körde inte jättehårt på gymmet idag, kunde inte kolla sommarjobb idag för de man skulle prata med var inte där. Efter gymmet så drog jag hem och drack en smoothie och kollade på Two and a half men.


» Måndag

Eftersom varken jag eller Silvija hade matte idag så gick jag, Silvija och Samanta ner på Subway och åt lunch efter det ännu mera skola. Efter skolan åkte jag direkt hem, har precis ätit och ska snart byta om och gå till gymmet, men innan det ska jag och Silvija söka sommarjobb!


» Irene Huss

Jag klarade snöskoterkortet!!! Såå glad! När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och sen lade jag mig i sängen och kollade på Irene Huss jagat vittne, sjukt bra! Efter det kom mamma och Hampe till mig och de hade med sig pizza. När de hade åkt städade jag hela lägenheten, nu ligger jag i soffan och fikar och väntar på att How I Met Your Mother ska börja.


» Nu kör vi!!

Vaknade halv åtta och nu har jag precis kommit till körskolan. Vi ska snart åka till Svenstavik och ha uppkörningen och provet där. Nervös? Liiiite!


» Attack the block

Kollade nyss på Attack the block, handlade om att aliens typ attackerade jorden och några killar skulle rädda jorden. Hahah inte den bästa filmen, men rolig var den i alla fall. Nu ska jag nog inte göra så mycket mer ikväll, mysa ner mig i min säng och vänta på morgondagen, ska ha uppkörning på skoter och ha teoriprovet.


» Sunny

Åkte somsagt ner på stan med pappa och Suzanne, köpte ett par solglasögon och presenter till Silvija. Efter det åkte vi på ö&b och sedan åkte vi på Via Grande och åt middag. Nu ska jag plugga lite mer och sedan ska jag kolla på film.


» I'm falling to pieces

Gick och lade mig rätt tidigt, vaknade typ 9.45 imorse, så klev upp och duschade. Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att pappa och Suzanne ska komma in till stan. Vi tänkte åka ner på stan och fika, mer vet jag inte riktigt.

» Laughing for no reason

När jag kom hem från Silvija började jag plugga direkt, eller åt lite Ben & Jerry's först! Pluggade och pluggade somnade mitt i allt och sov i två timmar, vaknade och gjorde middag, så nu har jag precis ätit och pluggat lite till. Tänker nog inte plugga något mer ikväll, fortsätter imorgon. Nu ikväll ska jag nog kolla på film eller något, är trött så kommer nog inte vara uppe jättelänge ikväll. (Lånade två bilder av Silvija från idaaaag, http://liviiy.blogg.se/ )
 

» Bestieee

Efter skolan gick jag och Silvija till subway och köpte med oss en varsin sub. Vi åkte hem till Silvija och åt, sedan har vi bara lyssnat på musik och sånt, ska väl gå hem alldeles snart. Måste plugga teori.
Happy friday!

 


» Fridayy

Äntligen fredag, måste sova, men måste plugga teori också. Ska gå till bussen typ nu, har bara engelska och handel idag, efter skolan kommer jag nog dra hem direkt, får se om jag kanske gymmar. Nä nu måste jag gå, ha en bra dag!


» Music is my painkiller

Är så trött att jag skulle kunna somna sittandes, men måste plugga ännu mer, måste kunna mer. Kollade på pretty little liars, gosh vad bra det är, synd att det bara är ett avsnitt kvar på säsong tre :(
Nä nu ska jag fortsätta plugga!


» The best is yet to come

Har så mycket som ska göras på skolan att jag stressar sönder snart, tycker såååå synd om Silvija som har varit borta flera dagar!
Efter skolan gick jag hem till Tim åt mat och var med honom tills han skulle på träning, så kom hem för inte ens en timme sedan, försöker att plugga till entreprenörskapsprovet imorgon, men inget vill fastna. Men får plugga så mycket det går och sen hoppas på det bästa imorgon. Nu ikväll SKA jag se pretty little liars, är en hel dag efter!!!


» We all deserve someone who will make us smile

Hade världens jobbigaste idrott, värsta pt folk där, dog nästan! Fikade på skolan idag, så gottttt!! Efter skolan drog jag hem och var med Silvija lite snabbt sedan hem var med Tim i typ 1 timme sedan var jag tvungen att gå till körskolan och ha teori inför skoterkortet och nu har jag precis duschat, ätit och sånt, ska alldeles snart gå till bussen och åka till Tim :)


» Skoterkurs

Idag hade jag första delen av skoterkursen, satt och läste, lyssnade och gjorde gruppövningar i 3 timmar, fattade lite i alla fall, men fick en bok som jag ska läsa och lära mig. Ska dit igen imorgon.
Nu ska jag snart sova, godnatt!


» Leave your fears behind

Efter skolan åt jag och pappa middag och efter det åkte jag, pappa och Silvija på maxi och handlade. När vi kom hem igen så gick jag till gymmet, typ alla maskiner var upptagna så det vart mest ben för de maskinerna var inte upptagna, jag som var helt inställd på mage, rygg och rumpa!
Nu ikväll har jag målat naglarna och nu sitter jag och lyssnar på musik, ska kolla på Melodifestivalen dagen efter typ nu.


» Die monday die

Sitter på skolan och väntar på att få sluta, bara tre och en halv timme kvar! Jag och Silvija hade ingen matte så då gick vi och åt på Subway, guuud vad jag har längtat. Träffade på Samanta och några kompisar till henne, efter det gick jag och Silvija ner på stan lite snabbt, köpte en svart kofta som jag letat efter jättelänge.


» Söndag

Vaknade vid tio tiden och vid elva fick mamma besök, och runt ett kanske så åkte jag till pappa och var med honom tills vi åkte till stan, Silvija och Laura åkte med. När vi kom till stan så fixade pappa min säng, skulle byta till ben istället för typ en ram. Nu har han åkt och jag städat färdigt. Så nu ska jag duscha och sedan sätta på en film eller något.
Köpte detta jeanslinne igår i Sundsvall.


» Godmorgon!

Vaknade vid sju tiden och åt frukost och fixade mig, jag och mamma ska alldeles snart åka till Sundsvall. Jag ska köra dit, hoppas det går bra! Vi ska först till optikern, för jag ska fixa mer linser och sedan ska vi som vanligt åka på IKEA och Birsta City och shoppa! Det kommer bli så mysigt!

» Tears won't last forever..

Idag så har jag lagat en massa mat, något mer har jag inte gjort. Jo, juste tog ett varmt bad, och nu ligger jag och läser bloggar!


» GLOSSYBOX

Funderar på att prenumerera på Glossybox, man får typ 5 skönhetsprodukter en gång i månaden, skulle vara kul att prova på faktiskt. Man kanske hittar nya favoritprodukter som är bättre än dem man redan har, vem vet?
Nu ska jag äta middag och sedan ska jag åka till ica med mamma och handla mat, måste laga en massa mat imorgon så ja, vi får väl se hur det slutar!

» Thursday

Jag och Silvija vaknade typ halv elva, låg sedan och töntade oss i typ en timme, sedan vid tolv kom mamma och hämtade mig och då skjutsade vi hem Silvija också. Så nu är jag hos mamma och har ingen aning om vad jag ska hitta på, sitter ute på altanen i solen, får mig att längta ännu mer till våren och sommaren!


» Sleepover

Är med Silvija, ska ha bestie mys nu, ska kolla på någon film nu, sedan ska vi nog sova, men det slutar alltid med att vi ligger och pratar i timmar!


» Tired

Vaknade typ ett idag, har sedan bara lyssnat på musik och kollat på tv. Väldigt less på att bara sitta hemma helt ensam. Ska kanske vara med Silvija ikväll, hopefully.


» You need to forgive that person today. Just believe me.

Vaknade vid åtta och kunde verkligen inte somna om, men låg kvar i sängen tills tio, mådde så sjukt illa, visste att det berodde på att jag inte åt något igår typ och att jag stressade som fan igår! Idag så tar jag två bussen hem till pappa, ska vara där i några dagar, vet inte när jag åker till mamma än, torsdag kanske.
Idag ska jag bara chilla och lyssna på musik hela dagen, chillmode on!


» Sleepover

Igår sov Julia hos mig, vid halv elva tiden drog vi till gymmet i 1h 30 min. Riktigt skönt, sen när vi hade duschat och så kollade vi på So undercover, efter det gick vi och lade oss och snackade ett tag.
Idag så vaknade vi runt 12 och låg och snackade ett tag, vid halv tre åkte vi ner på stan och träffade Silvija och Laura. Efter de hade gått så gick vi runt och kollade på kläder, Julia hittade en skinnjacka, men jag hittade ingenting. Jag kom hem klockan 6 och har inte gjort någonting sedan dess, kommer nog inte göra något mer ikväll i alla fall.

You don't know how happiness feel
before you fall in love,
but you also don't know 
how the true sadness feel
until you're broken hearted.

» Cry me a river

Det var ganska trevligt igår, satt och diskuterade mobiler, alkohol och droger typ, rätt intressant! Gick och lade mig runt tolv men sov ändå inte speciellt mycket inatt. Idag ska jag åka till stan igen och vara med Julia, kommer bli mysigt. Hon ska även sova hos mig.


» Be happy

Vaknade vid tio idag och runt tolv åkte jag och pappa till farmor, så nu är vi här och åker hem imorgon. Vet inte vad jag ska göra, men får väl försöka fördriva tiden tills imorgon.


» Gone

Kollade på Gone med pappa nyss, kan faktiskt inte säga om den var bra eller dålig. Nu ska jag nog inte hitta på något mer utan ska nog lägga mig och sova, ska försöka att inte sova för länge imorgon.


» Sportlov!

Klev upp och var med Samanta och följde henne till bussen imorse. Efter det gick jag hem och sov och vaknade av att mamma kom, men var för trött så gick och lade mig igen och vaknade 14.45. Efter det klev jag upp och städade och nyss kom pappa hit. Så vi ska äta middag och sedan ska pappa sova här!