» Love

 
 

» The jam

Igår åkte jag in till Östersund med Tim och hans familj, vi åkte direkt ner på stan för att kolla på The jam. Riktigt bra var alla åkare och mest imponerad blir man ju såklart av Daniel Bodin, vilken stjärna!
När det var slut gick vi och åt på Eastern Palace, himla gott. Efter middagen begav vi oss mot min lägenhet och kollade på Sommaren med Göran. När alla åkt hem utom Tim såklart mötte vi upp Silvija och gick på en promenad innan det var dags att sova!
Idag drog Tim iväg på träningsmatch vid 9 så jag har mest hållit på att fixa och städa här hemma i lägenheten. Tim åkte hem till Hammarstrand igen vid tre så jag har bara kollat på Idol och fixat naglarna sedan dess.

Imorgon börjar skolan igen, känns både bra och dåligt. Skönt att det är sista året men ändå känns det lite jobbigt att börja skolan igen.

» Rix fm festival

Var på Rix fm festival i Sundsvall förra tisdagen med Terése och Tim. Träffade Robin Stjernberg och han var så go! Han är så himla bra på att sjunga!!!


» Yran

Åkte in till stan i torsdags och jobbade på dagen. På kvällen kom Tim in till stan och vi gick på yran. Det var riktigt bra, somnade halv två och skulle upp på jobbet vid halv åtta, jobbigt!
I lördags åkte mamma och Hampe in till stan och jag och Tim följde med och åt på stråket med dem. Jättegod mat!
Efter stråket gick jag och Tim till Wayne's och köpte frappe. När vi hade fikat klart gick vi hem och packade alla grejer och åkte sedan hem till hammarn.