» sista september

idag har jag inte gjort mycket, kollat på Awkward och sedan varit på Ica och handlat.
nu blir det x factor och Malin kommer snart! :)


glömde bort att vända på mobilen när jag tog.kortet och nu orkar jag inte göra om.

» bilder från igår!

glömde lägga ut bilder från igår kväll.






» Beastly

Har precis kollat på Beastly :) sjuuukt fin film! bevisar att det spelar ingen roll hur man ser ut, nån dag hittar du den rätta, som älskar dig för den du är och inte dömer dig för ditt utseendet.



» music is my life!

inatt sov Silvija hos mig, vi hade det jätte trevligt igår! :) vaknade vid halv tio sedan somnade jag om och vaknade halv ett!! så idag har jag tvättat, städat hela lägenheten och nu väntar jag på att muffinsarna ska bli klar! :)



» outfit today

Silvija plattade mitt hår, älskar platt hår, men jag har sjukt tjockt hår så då tar det en evighet att platta det!! :/ vi tar bilder medan vi väntar på Samanta och Dais :))








eftersom man inte kan rotera bilder här så får de vara åt fel håll!

» Silvijas place

sitter hos Silvija nu och väntar på att Samanta och Dais ska komma, kul ska det bli!!! can't waaaait! <3





» At School!! :)

sitter på skolan, har precis haft engelska, nu ska jag ha bransch prov, wish me luck








» Happy Daaay!

Gjorde inget speciellt igår, kollade färdigt på alla avsnitt av Pretty Little Liars, sedan kollade jag på LOL, åhh satt ju och grina :(( Sjukt bra film! Idag så gick jag och silvija och petter ner på stan, man fick gå ner och kolla på den produkt man skulle redovisa om.
Efter skolan gick jag och Silvija ner på stan, jag skulle kolla efter ett par byxor och hon efter nån stickad tröja. Slutade med att hon kom hem med flera tröjor och jag kom hem med en svart cardigan :) Vi åt på Via Grande, sjuukt god mat där hahaha, silvija blev så mätt att hon trodde hennes mage skulle sprängas, bara för att den blåstes upp :D Efter det tog vi bussen hem, som var fullproppad med folk, sedan åkte jag och pappa på Jysk och köpte två kuddar, ett täcke och ett Justin Bieber påslakan sett :))) Nu sitter jag här och ska egentligen försöka plugga, meeeen det funkar ju inte eftersom det är hur mycket som helst och jag verkligen inte kan få in faktan i huvudet!!!

» Sjuk...

Hatar att vara sjuk allt blir så mycket jobbigare! Idag skulle vi gå till 15.55 men vi fick sluta 14.30 istället för våran lärare mådde inte bra, så då fick vi sluta. Glad cheey! Vi hade skolfoto idag, hoppas jag ser okej ut i skolkatalogen sen!! När jag kom hem så bytte jag om, till myyyyskläder, orkar verkligen inte göra något! Sedan kom pappa och tog min data :(( han ska kolla om den dampar med internetet hos honom med, om det gör det så måste vi åka med den till Siba! Så nu har jag pappas data undertiden. Nä nu ska jag nog kolla på PLL. Vi har hur mycket som helst på skolan!! matte prov på onsdag och torsdag, prov på bransch på fredag, sedan mitt uppe i allt har vi två redovisningar inför en grupp, en i svenska och en i bransch, förhoppningsvis blir dem nästa vecka!

» New Week, New Possibilities

Började inte förrän 10 idag, vilket var riktigt skönt! Men då gick vi enda till 16.15 istället, det var en riktigt rough day idag, är riktigt förkyld, så det gjorde ont i ögonen och i huvudet. Täppt i näsan och ont i halsen. Men imorn kommer det bli jobbigt går från 8.15 till 15.55, plus att vi ska ta skolfoto, har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Ikväll så har jag inte gjort något, kollat på Pretty Little Liars. 

» Powerwalk!

Vaknade halv 10, jag som ville sova, men det gick inte så la mig framför tvn istället, blev kvar där enda till 1. Såg Gilmore Girls, minns när jag såg det varje dag på mammas jobb, satt alltid där och skulle göra läxorna, men kollade på tv istället. Sedan såg jag Parenthood, älskar dessa serier alltså! Sedan efter det låg jag bara och zappa** mellan kanaler i typ en timme sedan började Khloé & Lamar! :) Efter det gick jag och mamma ut och gick en powerwalk med Bob. Det är så himla fint väder! Sedan ikväll efter jag ätit ska jag åka till pappa ett tag, för att sedan åka bussen in till stan :)
jag vet att jag ser helt wierd och ful ut, men orka bry mig, orkade inte ta ny bild!

» Live While We're Young!

Idag så vaknade jag vid halv 1, klev upp och kollade på tv. Sedan vid två så åkte jag och mamma till Ines, det är min mormors syster. Har inte träffat henne på typ 2-3 år, så det var läge att träffas nu. Sedan ikväll har jag inte gjort något speciellt, kollat på tv och sitter nu vid datan :)
Det var inte så lätt att ta kort på mig och en bok som är huuuugee! :D

» Finally fridayyy!

Skolan gick ganska segt idag, speciellt fös lektionen... ville bara hem, när jag kom hem packade jag och åt. Sedan gick jag och Silvija till bussen. Hon klev av hemma i Höglunda och jag åkte enda till mamma, gick iaf jääääätte sakta från det att Silvija klev av! Kom fram vid fyra typ sedan handlade vi och efter det åkte vi hem. Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, kollade på MTV world stage med Justin Bieber och sedan har jag kollat på Ridiculousness. Nu sitter jag här och gör ingenting, jag fick Justin Bieber's nya bok idaaag, har började läsa den direkt! :D
Have a nice weekend! :))

» My dayy!

Idag så åt jag och Silvija lunch med Samanta, sedan gick vi mest bara runt och pratade ett tag tills vi var tvungen att gå tillbaka till våran korridor. Vi fick skriva om en grekland resa på bransch idag, det var ganska kul! hahah, jag valde nått hotell på Kreta, med all-inclusive och en massa saker, det gick på 21000kr för en person! :D Sedan efter skolan så cyklade jag hem och gjorde mat, sedan kom Malin hit ett tag och efter hon gick så kollade jag på ett avsnitt av PLL. Sedan vid 18 ska jag, Silvija och Laura cykla ner på stan och gå på kundkväll på Rut m.fl, de har 20% på typ allt i butiken, så får väl se om jag hittar nått fynd! 
söt Petter! 

» Rainy days!

Det har regnat varje dag sedan i måndags, börjar bli less på att det alltid är blött, och grått och kallt! Vill ha en fin varm höst! Ja igår fick vi sluta vid 1 och då gick de flesta till biblioteket och gjorde en uppgift vi fick på bransch, man fick en varsin tidning, min fanns såklart inte, så då gjorde jag och Silvija hennes uppgift tillsammans. Men innan vi började mailade jag våran lärare och ringde henne till och med, men hon svarade inte så då gjorde vi uppgiften. Sedan idag pratade jag med henne, då sa hon att jag var tvungen att gå tillbaka till biblioteket och göra uppgiften igen för det var individuellt.... idag åkte vi buss ut till Östersund-Frösön Golfklubb och provade på golf, ja jag slog bollen typ 75meter sedan gick det inte, men det regnade hela tiden, så man frös jättemycket, sedan skulle vi vänta på bussen då regnade det ännu mer och ja bussen var ju typ sen så vi stod där i typ 15 min i regnet. Så är ganska säker på att jag kommer bli sjuk snart! Efter jag var på biblioteket så cyklade jag hem och då kom pappa, vi åt mat och åkte sedan ner på stan, träffade då Malin. Jag skulle visa henne vart F hallen var, sedan åkte vi till Elgiganten och köpte en ny tv eftersom pappas gick sönder, efter det så gick vi på coop och rusta. Sedan åkte vi hem igen, Malin kom, sedan åkte pappa hem och sedan åkte Malin hem. Kollade nyss klart på ett avsnitt av PLL, och nu ska jag väl inte göra nått speciellt! 
Bilder från igår och idag :)
Juste igår gick jag och Silvija på Mcdonald's och åt, då kom det fyra tyska killar och satte sig vid oss och började snacka! Skönare killar hahhaha, sedan stalkade vi dem till bt, sedan ja gick vi därifrån! Orkar inte berätta allt! om ni vill veta i detalj läs Silvijas blogg! :D http://liviiy.blogg.se/ http://liviiy.blogg.se/ http://liviiy.blogg.se/ http://liviiy.blogg.se/

» Sunday funday!

Ja idag har jag inte gjort så mycket, krattat gräs med pappa och sedan har jag kollat på Gossip Girl! Sedan vid 20.30 tog jag bussen in till stan, och ja direkt efter att jag kom fram gick jag, Silvija och Laura ut och gick. Nu sitter jag här och ska läsa lite på en läxa tills imorn :)

» Freedag igen!

Inatt sov Silvija hos mig, igår kväll så kollade vi på Pretty Little Liars och svullade en massa! 
Idag gick vi till ca 12.20 sedan cyklade jag och Silvija hem. Vid två gick vi till bussen och åkte hem till Höglunda! 
Ikväll så har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på PLL och ja sedan inget mer, jo musik.... senare ska jag åka med Silvija till Stugun, vi ska hämta Laura, Silvija ska för första gången köra i trafik hahah, hoppas det går bra! :))
Nä nu ska jag väl inte göra nått.... har tråkigt som fan! 
Lite bilder från igår och idag! 

» Matte.....

Usch sitter med matte läxa! Tror jag dör, det enda som jag är riktigt dålig på i matte är bråk och jo vad är det jag håller på med jo bråk!?! Dampar sönder, och ja det finns inget facit på de uppgifter jag har kvar -_- så ja detta suger ju! Nä idag har vi bara haft en onöööödigt jobbig dag! Svenska gick riktigt dåligt. ingen kunde koncentrera sig så ja då gick ju tiden ännu saktare! Efter skolan cyklade jag hem, då var Malin redan här så då fikade vi och då kom mamma. Efter det så åkte vi till Lillänge och köpte blommor, sedan skjutsade vi hem Malin och nu sitter jag här med engelska läxa och matte läxa och sjukt ont i huvudet! Detta funkar inte! Men som tur är kommer Silvija vilken minut som heeelst! Hon kommer pigga upp mig! :)))

» Fjällvandring!

Ja det har inte funnits nått att skriva! Jo igår var jag, Silvija och Laura på bio, såg Snabba Cash 2. Jag tyckte det var riktigt bra iaf!  Men idag så var min klass på fjällvandring i Storhogna! Tur det var ganska platt annars hade dagen blivit väldigt jobbig! men det var faktiskt ganska trevligt! Synd att det regnade mest hela tiden! Så när jag kom hem så tog jag en låång varm dusch! Efter det så kom pappa hit och ja sen kom Silvija och då kollade vi på ett avsnitt av PLL. När pappa hade åkt så gick jag och Silvija ut och gick! Vi gick låååångt! Men det var ju så varmt och skönt ute så varför inte passa på medan man kan! Nä nu ska jag nog gå och lägga mig ska upp tidigt och hatar att vara dödstrött när jag vaknar!



» Maliiin!

Åkte hem från farmor idag, inte så kul att säga hejdå till James, åhhh han är såå söööt! :')
När vi kom till stan så åkte vi på Maxi och handlade och efter det så skjutsade pappa mig till Malin. Fick se hennes lägenhet, riktigt fin och mysig! vi fixade middag och sedan efter det så åt vi kladdkaka sedan satt vi mest framför tvn och kollade på How i met your mother, sedan vid 20.35 gick vi till bussen, och ja efter det så har jag varit hemma, bakade men det blev mindre bra! kakorna vart goda men såg däremot inte så bra ut hahaha! :D
Nä nu blir det nog Pretty Little Liars!

hahahaha åhhh ville sååå gärna lägga ut två bilder till men ja Malin vill nog inte det! :))

» James!



Ja det är mest James på bilderna, men Albin syns på nån och Tova syns på nån också! :)

» Lullig och glad!

Är på farmors 70 års kalas ja finns inte så mycket mer att skriva! :)

» Freeeedag!

Vaknade vid 6, för jag fick sms av Sofia, smsade med henne somnade sedan om och ja sedan ringde mamma och väckte mig 15 minuter innan alarmet skulle ringa..... så utvilad var jag inte iaf! Sedan väl på skolan fick vi gå och låna engelska böcker som vi ska läsa och ja arbetsböckerna också! Sedan på engelska lektionen som skulle var mellan 8.15 och 10.40 ungefär så säger läraren att vi skulle få sluta 10.20! och ungefär sammtidigt kommer våran svenska lärare in och säger att Gabriella som vi har i handel är hemma med sjukt barn, så vi fick sluta 10.20 istället för 12.20! :D 
Nu har jag duschat och fixat mig och ja snart kommer pappa och då ska vi åka till farmor för hon fyller år! :)



» Mysig kväll!

Idag på skolan gjorde jag färdigt matten, så jag slapp ta hem den över helgen! Sedan hade vi handel och svenska.... 
Efter skolan cyklade vi hem, jag kollade på ett avsnitt av pll, sedan cyklade jag och Silvija ner på stan för Silvija skulle fixa linser, efter det fikade vi på Törners sedan drog vi och kollade om det gick nån bio, vi ville se Snabba cash 2, men vi kollade med Laura om hon också ville se men hon orkade inte, eftersom hon är sjuk. Så då åkte vi hem istället! Så nu sitter jag här och ska egentligen träna på läxan tills imorn, men det är så tråkigt, tur jag kan några ord! 



» onsdag!

Ja igår var en allmänt dryg dag! dagen gick så sakta och långa tråkiga lektioner! Idag så hade vi fotografering, till korten för att t ex komma in i matsalen. sedan hade vi matte, handel, engelska och introduktion av vad vi ska göra på idrotten. Efter skolan cyklade jag hem och lagade mat, sedan kom pappa och efter det åkte vi och köpte some stuff! Har hunnit kolla på ett avsnitt av PLL, nu ska jag nog kolla lite på läxan tills på fredag, suck är så trött så vet inte om jag orkar!

Dagens outfit! Hoodie från Gina tricot, köpte den igår, linne från gina tricot också och jeans från rut m.fl :)
 

» Ny vecka nya händelser!

Idag på skolan var det en vanlig skoldag, vi hade matte och sedan en massa handels grejs. skit äcklig lunch var det också! Ja vi slutade vid 16.15 då gick jag ner på stan och träffade Malin. Vi fikade, sedan shoppade vi lite, jag köpte en stickad tröja, ett transparent linne, vantar och en hoodie :) ja ikväll så har jag inte gjort så mycket, kollat på Pretty Little Liars och nu vet jag inte riktigt! :)

» Söndag!

I helgen har jag inte gjort nått, varit hos mamma och myst! Tagit det lugnt och förberedde sig för den nya skolveckan! Åkte till stan vid 16 tiden och åt på Shanghai Wok och åkte sedan på Maxi och handlade lite, sedan åkte vi till lägenheten och skruvade ihop nya tv bordet! det vart awesome :D Nä nu ska jag nog kolla på Pretty Little Liars!