» Sista april

Sjukt jobbig dag på skolan, trodde den aldrig skulle ta slut. Efter skolan åkte jag och Tim hem till Hammarstrand, så nu ikväll åt vi jättegod middag på Kaffestugan och sedan åkte vi runt på tre olika majbrasor med Tims familj. Riktigt mysigt!


» Apr. 29, 2013

Har kämpat med matten hur länge som helst, men är så otroligt trött. Väntar på att Tim ska komma hit igen, han åkte iväg till några vänner, men han är typ snart här. Tur för håller verkligen på att somna.
Imorgon börjar jag 9, härligt, sedan efter skolan ska jag och Tim troligtvis åka till Hammarstrand och fira sista april där.


» Math

Slutade vid fyra så då kom Tim och hämtade mig och Silvija vid skolan. Sedan åkte vi och lämnade av Silvija hemma hos henne och sen åkte jag och Tim till Ica Maxi och handlade. Så nu har vi ätit sjukt god mat! Ska typ plugga lite matte inför nationella nu, see yah later.


» Drakstaden

Åkte till Sundsvall med Tim igår morse, träffade sedan resten av hans familj och sedan åkte jag, Tim och Kevin till Drakstaden så Kevin fick åka lite skateboard.
Vi åkte till IKEA och åt mat, efter det gick vi runt på IKEA och provade nästan alla soffor.
Sedan vid åtta tiden åkte jag och Tim hem, sedan sov hemma hos mamma med mig.
Vaknade 05.55 imorse och jag och Tim åkte till Östersund klockan 07.00. När vi kom till Östersund lämnade vi bilen på lagning och vi gick till volvo och hämtade en av Tims kompisars bilar och åkte hem till Tim.


» 1 månad

1 månad med Tim idaaag. Nice! Idag har vi inte gjort något speciellt, varit på Ica och hem till mamma en snabbis. Vi ska väl till och laga middag nu och senare ikväll kommer Pontus och Rebecca hit, trevligt.
Btw hittade en sovande katt igår, så sööt!


» Don't forget to be awesome

Är hos Tim just nu, han ligger och sover och jag tar egobilder, typiskt mig. Vi har kollat på Peter Forsbergs dokumentär, den är faktiskt bra sedan började vi kolla på My Awkward Sexual Adventure, men kollade inte klart på den men måste göra det sen, verkar så sjukt bra.
Vi ska snart åka hem till Hammarstrand, någon gång runt halv fem, om jag inte minns fel.


» Akuten

Låg och kollade på Parenthood igårkväll så skrev Tim och ville att jag skulle komma till honom. Han berättade att han hade gjort illa knät på bandyn, fuck that girl asså! Han kanske behövde ta sig till akuten redan igår men vi gick dit imorse istället.
Är på skolan nu, har handel och slutar tolv tror jag, skööööönt!


» Nationella

Har inga bilder alls att använda på bloggen.. Men men kan skylla på att jag var på skolan mellan 8.15 och 9.40 och då hade vi nationella i svenska. När man var färdig fick man sluta för dagen så då åkte jag och Silvija hem och gick direkt till gymmet. Efter det har jag städat, tvättat mm.. Allt sådant kul.
Nä nu ska jag ta och kolla på Parenthood.


» Bilder från Stockholm

Tänkte ta och lägga upp lite bilder ifrån Stockholm. 

» Without passion life is nothing

Tröttare tjej här, sov hos Tim inatt. Mys mys. Sitter och kollar på när de andra har idrott just nu. Jag, Johanna och Silvija är dj, bara Justin Bieber musik. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vila i alla fall.


» Sunshine

Börjar bli lite tråkigt att sitta och vänta. Gick och köpte en fanta så nu sitter vi i solen och myser, vi ska snart gå till säkerhetskontrollen igen, så vi kan gå till gaten. Hatar att Victoria's secret är efter säkerhetskontrollen i terminal 5 så man kan inte gå dit och kolla.


» Sbarro

Har precis ätit upp min pizza slice, riktigt gott och inte så dyrt. Fast nu är jag så mätt att jag nog inte kommer kunna resa på mig på evigheter.
Det är fem timmar kvar ungefär innan vi kan boarda flighten hem till Östersund.
Hare gött!


» OBEY

Nu är vi på Arlanda och chillar på för fullt. Vi ska snart gå igenom säkerhetskontrollen, sedan är det bara att vänta. Silvija och jag hittade en restaurang som vi vill äta på som har New York Pizza Slice... Måste ha!!


» Believe tour 2013

Herregud vad hemskt det var att köa, frös nästan ihjäl, men det kändes som att det gick ganska snabbt. Väl där inne stod vi längst fram vid staketet, men jag blev pressad bakåt så tillslut fick en vakt dra upp mig, så jag inte skulle svimma. Kommer aldrig köa sådär länge igen och ståplats, nej tack. Man kan inte njuta av konserten utan man står och fokuserar på att inte dö. 
Konserten var så sjuuuuukt bra och det kändes så overkligt att Justin Bieber var bara några meter ifrån just MIG! En av de bästa kvällarna i mitt liv. Önskar jag kunde gå på de andra konserterna här i Sverige också.
Ser ni mig på bilden med en massa fans? ;) hur coolt är det inte att jag och Silvija är med på Aftonbladet?!
Nu har vi precis checkat ut och ska åka till Arlanda och bara vänta där tills 20.45.


» Godmorgon alla glada människor!

Har varit vaken i lite mer än en timme nu, har duschat och fixat oss nu, ska gå och äta frukost om ett tag. Är så sjukt nervös att jag eller Silvija ska svimma, allt köande och konserten blir mer än 15 1/2 timme, så det kommer vara jobbigt men värt det i slutändan!
Nä nu måste jag skynda mig att fixa mig!

» Taco dinner

Vi skyndade oss iväg till en taco bar i kungshallen, har nog aldrig blivit så mätt. Åkte sedan direkt tillbaka till hotellet. Nu ska vi precis sova, har ställt klockan på 04.35. Kommer vara död imorgonbitti!

» Shopping

Shiieet vad jag har ont i fötterna!! Jag och Silvija shoppade loss i Gallerian och sedan gick vi mot drottninggatan och kollade lite. Stack sedan till Grand hotêl och väntade och kollade om Justin Bieber skulle dyka upp, men vi gav upp och åkte tillbaka till Älvsjö där vi är nu. Johanna i våran klass och en tjej som heter Gabriella var där också, vi ska köa med Gabriella imorgon med.
Vi ska senare åka tillbaka till staden och äta middag.

» City life

 
Älskar verkligen hotell frukost! Efter frukosten fixade vi oss och begav oss till pendeltåget, så nu är vi på Gallerian på Hamngatan och väntar på att alla äffärer ska öppna. 

» Stockhooolm

Tåget var 30 minuter sen men nu är vi framme på hotellet, ska alldeles snart sova, vi ska kliva upp 8.30 imorgon och då ska vi shoppa och gå runt och mysa på stan. 
Pratade nyss med Tim, han skulle gå i complete mörker hem, Silvija skrämde upp honom när hon snackade om demoner!
Suger att blogg.se appen inte funkar!!!

» Lunch

Känner mig så taggad inför måndag men inte lika taggad att kliva upp så tidigt!!


» Det börjar närma sig

Har packat och packat och packat idag bara för att inte glömma något. Jag och Silvija ska ta bussen ner på stan vid fyra tiden, sedan går tåget 17.20. Kommer bli så kuuul, när vi är framme på centralen kommer Silvijas morbror och hämtar oss och skjutsar oss till vårat hotell!
Åhh läste nyss att Justin Bieber landar i Sverige imorgon, i fucking morgon!!! Har nog inte riktigt fattat än att jag ska se honom live igen om två dagar!!

» Movie night

Vid halv nio kom Julia till mig, vi satt och snackade och skrattade, vi kollade även på Magic Mike. Älskar den filmen, så bra film.
Nu är det dags att sova, ska försöka hinna gymma imorgon.
Har världens ångest över vad jag ska ha på mig på Justin Bieber konserten på måndag, sjukt svårt att veta.


» I'm not the jealous type, but what's mine is mine. End of story.

Jag och Tim låg och kollade på youtube klipp typ halva natten så ingen av oss var speciellt pigg imorse.
Hade världens drygaste dag, men det är bara att kämpa, snart är det över.
Kom precis hem från skolan så ska byta om till träningskläder och gå till gymmet och kötta lite.


» I know I can do this

Köttade som fan på gymmet idag, hoppas på massor av träningsvärk imorgon när jag vaknar. Nu ikväll har jag inte gjort något speciellt, väntar på Tim just nu, sen ska vi väl sova.


» Sundae

Både Tim och Silvija sov hos mig inatt, mysigt värre!
Hade jättekort dag idag, två lektioner, efter det gick vi på donken och köpte en varsin sundae och efter det gick jag och Silvija till Tim och då kollade vi på Pitch perfect. Vid fyra gick jag och Silvija till Wellnesskliniken.
Kom nyss hem från stan så ska laga middag nu och sedan gymma med Silvija och sen ikväll kommer Tim hit.


» Hot hot hot

Älskar att våren har kommit, man slipper frysa när man går ut! Nice!
Gjorde två matte prov idag, gick nog sådär. Efter skolan skyndade jag och Silvija hem, hann gymma och äta och nu ska vi ta bussen ner på stan. Ska följa med Silvija till Wellnesskliniken.


» Sleep tight angels

Det vart sjuuukt kallt när vi stod och kollade på fotbollen. Satte oss i bilen i pausen mellan halvlekarna. När vi kom hem, följde Silvija med mig hem, så nu är det dags att sova, ska upp alldeles för tidigt imorgon. Godnatt!!


» Fotboll

Sitter och dunkar musik, typ det bästa som finns! Ska gå till Silvija lite senare, ska åka på fotbollen då. Efter fotbollen ska nog Silvija sova hos mig.


» Kort dag

Vaknade vid typ nio tiden, så vi klev upp, åt frukost och bara myste. Gick till skolan typ halv ett, stackars Silvija som missade bussen, hon fick gå hela vägen till skolan istället. Hade bara en lektion idag, så efter skolan gick jag och Silvija på donken och köpte glass och milkshake, efter det träffade vi Laura och sen åkte vi hem. Håller på att laga mat nu och efter det ska jag nog gymma och sedan klockan åtta ska jag, Silvija och Laura på fotboll.


» Myskväll

Efter jag mött upp Tim så gick vi och handlade mat. Sedan gick vi hem till honom, låg sedan i sängen och typ dog, hade så sjukt ont i ryggen!
Nu ikväll har vi kollat på tv och nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.


» Fika

Jag, Silvija och Johanna gick ner på stan på handels lektionen, vi skulle kolla på några produkter. Vi passade då på att ta en fika på Törners. Nu har vi bara en lektion kvar sedan slutar vi. Då måste jag skynda mig hem och sedan snabbt ner på stan igen. Ska möta upp Julia och lämna hennes One Direction biljett och sedan möta upp Tim!


» Staden igen

Vaknade typ tolv, har sedan under dagen packat en massa grejer och sedan vid fem ungefär åkte jag in till stan. Nu ikväll har jag läst alla blogginlägg på roadtrippen.se sjukt härliga killar. Men nu är det dags att sova!


» Flytt

Vaknade vid tolv ungefär och klev upp och fixade mig, vid halv två ungefär åkte vi till stan, vi skulle på dollarstore bland annat. Efter det åkte vi hem och jag började packa alla mina grejer, har hur mycket som helst som ska packas ner innan den 15 maj då pappa flyttar till Märsta.
Nu ikväll kollade vi på Robins, Robin Stjernberg var med där och efter det kollade vi på Irene Huss - I skydd av skuggorna. Älskar verkligen de filmerna! 
Nu ska jag inte göra något mer ikväll, är så sjukt trött, har mensverk i både ryggen och i magen, tror jag kommer dö snart. 

» Keep up the hard work

Hola, kom nyss hem från gymmet. Känns as nice efter åt. Ska ta en dusch nu och sedan packa, ska nog städa lite grand också om jag orkar.
Juste var på Subway och åt lunch med Silvija, bästa mackorna som finns.
Ha en fortsatt bra dag alla där ute!

» Be the best version of yourself

Har engelska just nu, gör inget speciellt, ska egentligen repetera gramatik. Slutar halv ett ungefär och efter det tar jag bussen hem, måste packa och ska nog gymma om jag hinner.


» Don't expect things to happen, it feels better to be surprised than to be disappointed

Efter skolan gick jag och Silvija ner på stan och mötte upp Malin, vi skulle kolla lite saker sedan drog jag och Silvija till Ica kvantum, de tog emot våra cv:n, så de skulle prata med chefer och så. Nationella provet gick bra tyckte jag, alla var riktigt duktiga!
Nu ikväll så åt jag och Malin middag och kollade på One Tree Hill. Och om ett tag ska jag ta bussen till Tim.


» Good morning sunshines!

Kändes såå skönt att Malin fick kliva upp en och en halv timme innan mig, best feeling ever!
Idaag så blir det såklart skola, har nationella i svenska idag, kommer nog gå bra. Sedan efter skola ska jag och Silvija ta bussen till Ica kvantum och fråga om jobb, sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska troligtvis vara med Tim i alla fall.


» Letar jobb

Efter skolan skjutsade pappa runt mig och Silvija till olika mataffärer, ICA kvantum, Coop, Willys och ICA Maxi. För att lämna cv och prata om sommarjobb/extra jobb. Hoppas att någon tycker att vi är intressanta!
Jag är med Malin just nu, har suttit och snackat och provat kläder. Vi ska ha sleepover och bara mysa på!


» Snyggaste guiderna

Har nyss guidat en massa åttor, rätt pinsamt och ingen visste riktigt vad man skulle säga.
Efter skolan ska jag och Silvija till Wellnesskliniken snabbt och sedan hem och lämna grejer och sedan till Ica och Coop.


» Morning

Jag skulle så lätt döda alarmet på morgonen, sov hos Silvija och vi snooza sjukt länge!
Idag ska vi vara guider åt åttorna, vill helst inte ens gå på skolan, för det är bara tråk lektioner. Men men man går ju i alla fall.
Hörs senareee!


» Dinner

Skulle ha haft muntligt nationella i svenska idag men ska göra det på torsdag istället. Fick reda på att vi ska vara guider imorgon för 800 åttor, kuuul? NEJ. Sedan på historian fick vi reda på att vi ska göra en kort film i grupper om demokrati.
Efter skolan åkte jag och Silvija hem, vi håller på att laga middag nu tillsammans, Tim kanske kommer och äter också. Ikväll ska jag och Silvija kanske gymma, men vi får se senare om vi är pepp.


» Gym

Fick sluta tidigare idag så jag och Silvija mötte upp Laura på stan och sedan åkte vi hem. Efter en timme ungefär så gick jag till Silvija och Laura och åt middag med dem och Tobias. Vid halv sju tiden gick jag och Silvija till mig och sedan vid halv åtta tiden drog vi till gymmet. 20.49 tog jag bussen till Tim och ny ligger vi och kollar på 112 aina.


» Måndag igen då

Igår så var jag med Silvija från tre tiden ungefär, vi spelade subway surfers, pratade och var med Petter och Robin ett litet tag.
Sedan halv nio tog vi bussen till stan, i stan mötte Tim mig och vi gick till honom. Vi gjorde väl inte speciellt mycket, pratade, busade och kollade på Café Bärs.
Tim lämnade mig precis ensam här, så jag ska väl snart kliva upp och fixa mig lite.


» Sunday fun day

Vaknade vid tio tiden, riktigt skönt. Efter det duschade jag i mammas nya dusch, massage och allt! Sedan idag så har vi plockat in alla mina grejer från vinden hos pappa till ett uthus hos mamma.
Nu har jag nyss provat blekt tänderna med de där strip grejerna som följde med Glossybox.
Ska fika nu och efter det ska jag åka till Silvija<3

 


» Innehåll

Fick min Glossybox igår, så kul! Har använding utav 5 av 6 grejer, men ska prova mig fram med en av dem, dock så fick jag inte Smile Lab Advanced teeth whitening strips på bild.

Idag så har jag bakat, muffins och bröd. Gott blev det, brännde mig på handen, usch såå ont! 

1: The Body Shop Vitamin E Moisture Cream 2: The Body Shop Vitamine E Nourishing Night Cream 3: Trind Nail Repair 4: Da Vinci Cosmetics Mineral Shimmer 5: Jelly Pong Pong 2-in-1 Eyeliner & Shadow 

» Fuck snö

Vaknade och tittade ut genom fönstret, vad ser man? Jo SNÖ!! Åhh jag som vill ha vååår, so bad!
Jaja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska plocka undan en massa lådor och andra grejer som vi tog hit från pappa.


» Love you like a love song baby

Vaknade tidigt som fasen idag, typ halv nio men lyckades somna om en timme eller något i alla fall. Idag så kollade jag och Tim klart på Unconditional som vi började kolla på igår. Sedan gjorde vi väl inte så mycket mer, kollade på youtube klipp och typ Johan Glans och Cafe bärs!
Nu är jag hos pappa, körde hem ifrån stan och om ett tag kommer mamma och hämtar mig, blev inte att jag åkte till Silvija, hon har blivit sjuk igen så ska nog åka till henne på söndag istället!


» Torsdag

Vid fyra tiden tog jag och Tim bussen ner till stan, vi gick till Eastern och åt middag, så sjukt god mat där! Efter det tog jag bussen hem, så kom hem från gymmet för typ 45 minuter sedan. Nu lyssnar jag på musik och chillar, väntar också på Tim as usual. Vi ska nog kolla på film och bara mysa på.
Imorgon tar jag bussen till Silvija och har myskväll och sleepover hos henne, saknat henne alldeles för mycket!<3


» Never let go of your dreams

Vaknade typ tio idag, har bara legat i sängen och ätit frukost, pappa kommer snart i alla fall. Vad jag och Tim ska hitta på sen vet jag inte, vi kollar på Ink master Sverige just nu.
Åhh igår när jag öppnade dörren när Tim kom till mig så stod han där med en ros och choklad, dog inombords, så sött!


» Home

När vi kom fram till Arlanda upptäckte vi att hela sas incheckningssystem hade kraschat så där stod vi (hundratals) människor som ville checka in, tillslut med 35-40 min försening satt jag och pappa äntligen på planet hem!
Nu ikväll har jag hunnit gymma, packat upp, duschat och målat naglarna. Nu sitter jag och väntar på Tim, som jag har längtat!
Det kommer garanterat komma bättre bilder än dessa på kläderna, när jag använder dem!


» Arlanda here I come

Vaknade nio idag och fixade mig. Vid 11 tiden tog jag och pappa swebus till Arlanda, så nu är vi på Cityterminalen i Stockholm och väntar på att få åka vidare.
Flyget går 14.45 så är hemma vid fyra tiden ungefär.


» It's time to start living

Hemma igen, har hunnit shoppat tills jag vart pank och klippt mig. Klippte dock bara topparna, så nu är det fräscht igen!
Visar kläderna imorgon, nu ska jag packa, äta och plugga lite senare ikväll ska jag köra lite bil igen.


» Kista Gallerian

Klev upp vid åtta idag och vid nio tiden åkte vi till Kista. Så börjar bli färdig nu, men måste vänta på pappa här.
Kan visa sen vad jag har köpt. Köpte bland annat den mint gröna klänningen på New Yorker.


» Dagens shopping

Var ju till Kista gallerian lite snabbt nu ikväll. Ska dit imorgon med, hann inte kolla så mycket så passar på att åka med pappa som ska till Knivsta imorgon och Kista ligger efter vägen.
När vi kom hem så åkte jag och pappa iväg en sväng, jag fick övningsköra i en massa rondeller, sammanlagt 11 stycken och jag fick köra på e4:an, läskigare eller, det är ju fasen en motorväg!!
Både skinnjackan och tishan är från Vero Moda.


» Märsta och Kista

Klev upp tolv, har nog aldrig varit så pigg när jag vaknat någonsin!
Åkte sedan till Märsta för att kolla på lägenheter och vi åkte nyss från Upplands Väsby, där vi åt en sub och nu är vi påväg till Kista för att shoppa lite om vi hittar något.
Hur fint väder som helst och alla är på underbart humör!


» 2 år sedan

Idag är det precis två år sedan jag, Silvija och Laura var på Justin Biebers konsert i Herning i Danmark. Och nu är det bara 21 dagar tills jag och Silvija drar ner på Justin Biebers första konsert här i Sverige!! Can't waaaiiit!!