» My new bag and ring

Beställde klipptid idag, så nästa vecka ska jag klippa mig! Jag och Silvija gick förbi donken och köpte med oss en varsin frappe caramel, så goooda. När jag kom hem låg jag och myste med älsklingen och kollade på One Tree Hill och sedan fixade Tim middag. Tim är på träning och jag har fixat massa här hemma och ska nu försöka plugga liiite.

» Fika

Jag och Silvija tog en fika igår. Blev så mätt, trodde jag skulle spricka! 
Efter skolan gick jag ner på stan, köpte en väska och en ring. Kan visa ikväll.
Idag ska jag boka klipptid och bara mysa med älsklingen<3


» Shine bright like a diamond

Glad idag, har en riktigt bra dag. Inte av någon speciell anledning utan bara ändå. Slutade halv fyra och åkte hem. Har nu tvättat och fikat lite. Vid sju kommer älsklingen till stan och det gör mig också väääldigt glad! Nu ska jag kolla på någon serie och äta middag och sedan ikväll ska jag bara fördriva tiden tills Tim kommer hem från träningen.
 

» Akuten

Slutade med att jag fick sitta på akuten och vänta på en ortoped som skulle prata med mig. Fick hjälp vid ett så fyra timmar tog det! Fick veta att jag har kotkompression. Kommer bli bättre med tiden tydligen.
Åt lunch med pappa och Suzanne innan jag skulle gå till praktiken men de skickade hem mig direkt.
Så idag har jag kollat på Parenthood, kollat ikapp mig på Farmen och sett Familjen Annorlunda. Pratade lite med älsklingen nyss, vi har 10 månader tillsammans idag! Han kommer till stan imorn kväll så ska pussa och krama sönder honom då!


» Lycklig

Sötaste lappen från världens bästa pojkvän låg under täcket när jag kröp ner i sängen! Sådana här saker gör så mycket, I love you too!

» Lager 157

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Tim skjutsade hem mig till mamma halv tio då han skulle iväg på match. Efter middagen kom pappa och Suzanne och hämtade mig och jag åkte till stan med dem. Packade upp lite grejer och fixade här hemma. Fick en spegel som pappa inte behövde längre, guld färgad. FIck även en filt som var supermysig! Nu ska jag kolla på Parenthood och sedan sova, ska iväg på röntgen imorgonbitti, usch! 
Igår var vi in på Lager 157, köpte dessa två plagg för 300 kr!

» Fem saker om mig

• Jag hatar att sova utan min älskling! Spelar ingen roll om någon annan är hemma.
• Jag spenderar mer tid med Tims familj än med min egen. Inget jag vill men har blivit så när man vill spendera tid med Tim på helgerna. Då får min familj lida, (allt blir mer speciellt när vi väl träffas).
• Jag blir stressad av nästan ingenting. En uppgift i skolan, busstider..
• Jag älskar inredning, vill köpa nytt till min lägenhet all the time.
• Jag vill hitta på massor av saker när jag har tid men det slutar alltid med att jag inte kommer på något och stannar hemma framför datorn istället. 



» Sundsvall

Klev upp vid halv sju imorse och åkte till Sundsvall med Tims familj. Åt frukost på IKEA!!! Har gått runt på Ikea hur mycket som helst, Tims familj skulle fixa kök. Så gick runt på Ikea i minst tre timmar utan att leta efter något speciellt. Som tur var hade jag bästa sällskapet, min prins. 
Ikväll har vi kollat på hockey och nu ska vi bara mysa till någon film. Jag och Tim är barnvakt till hans lillebror.
Min prins! Fan va du är bra!

» Date night

Bloggade inget igår. Hade fullt upp och på kvällen gick jag och älsklingen på bio!<3 Vi såg nya Paranormal Activity filmen, The marked one. Den var faktiskt väldigt bra!
Idag har jag varit på skolan som vanligt. Gick ner på stan med Tim efter skolan och sedan hem. Nu ikväll har jag griljerat en skinka för första gången, Tim hjälpte såklart till och den vart jättegod! Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars och mysa. 




» Bubbles

Hade praktik idag som vanligt på tisdagar. Slutade 15.30 och åkte hem direkt. Lagade middag med älsklingen och sedan kollade vi på Farmen och direkt efter det åkte han på träning och jag började med massa stök. Packade till idrotten bland annat. Tänkte gymma idag efter praktiken men icke, hann inte och när jag hade tid var jag så trött att jag tar det imorgon istället. 
 

» Regal

Praktik idag, slutadee 17.00 och åkte hem och då började Tim med maten. Det vart supergott! Nu har vi bänkat oss framför tvn. Kollade på Farmen och nu något svenskt humor program. I pauserna kollar vi på Jackass- Bad grandpa.
Köpte en klocka på Ur & Penn idag. In love!

» New Nails

Idag har vi bara slappat, vid halv två tiden åkte vi ner till sporthallen och kollade på IBFF vs K4 IF i innebandy. Efter det åkte vi hem igen och då var mamma hos mig. Hann inte träffa henne så länge för hon skulle bara hit en snabbis :(
Nu har vi precis ätit middag och har inget speciellt som vi ska göra.
Lackade om naglarna igår, silver glitter fick det bli.

» Miss summer

Har städat hela lägenheten idag medan Tim var på träning. Efter det åt vi middag med hans familj och nu ska vi kolla på film.


» Tjejkväll

Slutade halv tolv idag och då åkte jag och Silvija till Dollarstore och sedan direkt till gymmet.
Vid fem tiden gick jag till Silvija och är fortfarande här och är med Silvija, Julia, Samanta, Sofie och Fanny. Vi har kollat på den animerade filmen frozen. Ska snart gå hem till min lilla pojke som inte mår så bra.



» Best friends

Inget gym idag, hann inte riktigt med det. När jag kom hem började jag direkt att baka efterrätten och efter det började jag med middagen. Då kom även Tim hem. Han hjälpte mig lite och sedan vid 6 tiden kom Silvija hit. Maten vart jättegod och det blev efterrätten med!
Vi kollade på farmen, (pinsamt), och sedan stack Tim iväg på träning så då satt jag och Silvija mest och pratade och funderade på att kolla på film. Började kolla på Jackass Bad Grandpa. Men vi vart för trötta så hann bara se 30 minuter. Silvija gick hem för ett litet tag sedan och alldeles snart kommer Tim hem. Ska nog sova om ett litet tag så vi säger godnatt!
Så himla söta!

» Torsdag

Seg morgon idag, är så trött att jag vill bara hem och krypa ner under täcket! Men det går inte. Efter skolan ska jag och Silvija gymma och efter det ska jag städa och börja med middagen. Har bjudit Silvija på middag. Så det kommer bli mysigt.



» Onsdag

Skola idag, gick bra. Efter skolan drog jag och Silvija direkt till gymmet. Efter det gick jag hem och kollade lite på Paradise Hotel med Tim och sedan gjorde vi varm smörgåstårta. Så gott!
Nu ikväll ska vi mysa framför One Tree Hill och Ben & Jerry's!!!
Min fina babe <3

» Praktik

Igår var första dagen på praktiken. Gick jättebra! Varför jag inte bloggade igår var för att jag kom hem sent och ville hinna umgås med älsklingen och bara slappa. Så då fick bloggen lida. Praktiken gick bra idag med, slutade vid fem och skyndade mig hem och myste med älsklingen. Sedan vid åtta gick jag och Silvija till gymmet och Tim på träning. Nu ska jag packa idrottsgrejer, ta av mig min ansiktsmask och sedan fixa lite små grejer. När allt detta är klart är nog älsklingen hemma igen och då blir det ett avsnitt av One Tree Hill och sedan måste vi sova.
Det fick bli tre snabba suddiga bilder idag. Hade ungefär en minut på mig innan jag var tvungen att springa till bussen!

» Beauty

Har inte gjort något speciellt idag. Åkte till mamma vid ett och har sedan dess tagit en nap och kollat på tv. Nu ikväll kommer jag nog inte göra speciellt mycket. 
Sötnosen min<3

» Sunset

Är hos mamma nu och ska ut och övningsköra lite. Tim kommer hem vid sju så åker antingen till honom eller så kommer han hit. Har bokat tågbiljett från Ljusdal till Bräcke den 1 februari, ska på dop och träffa farmor lite då. Tar bussen ner till farmor på fredagen och ja tåget hem på lördagen.



» Tired

Igår firade vi Terése som fyllde 18 år i torsdags. Riktigt mysigt med massa folk och god mat. Kom hem sent så vi somna direkt.
Idag har vi inte hunnit gjort något ännu. Tim ska till Bräcke på match så jag ska åka till mamma och vara med henne under dagen.
Hämtade ut mina jeans igår så ska prova dem idag, hoppas de passar!!

» Blah

Skola som vanligt idag, fast fick sluta vid halv ett och då stack jag och Silvija till gymmet och köttade i en timme. När jag kom hem duschade jag och packade upp alla grejer som mamma hade tagit in till stan. Bland annat min sodastream, har provat den nu i alla fall. Tim drog iväg på hans lillebrors hockeyträning utan förvarning, vilket inte var så snällt. Men men gjort är gjort och nu har jag precis ätit och sitter och kollar på Parenthood och ska lite senare gå till Silvija och ha myskväll. Länge sedan vi gjorde något bara vi två, så nu ska vi kolla på film och lägga ansiktsmask och bara mysa.
 

» New in

Första skoldagen gick helt okej. Hade långfärdsskridskor på idrotten, ganska kul men hade för små skor haha!
Vi har ett långt hål på onsdagar så jag och Silvija gick ner på stan och jag köpte två tröjor jag behöver till jobbet och tre nagellack från gina som jag bara älskar!
Efter skolan gick jag och Silvija till gymmet, så härligt att vara tillbaka! 

» Röntgen

Var till doktorn idag, fick remiss till en slätröntgen för att kolla om det är en spricka eller nått i en kota. Fick även veta att jag får börja träna igen! Lycklig tjej! Dock har jag benhinneinflamation och mina muskler i höfterna har blivit för korta så nu är det bara att stretcha.
Vill ha tillbaka det där håret!!!
Btw åker tillbaka till stan nu på eftermiddagen och då ska jag ta hand om min lilla älskling som är sjuk!

» Crocker pep! Blue rinse jeans

Är i stora behov av nya jeans så jag spontanköpte ett par på JCs rea på internet. Kommer väl någon dag framöver. Passar dem inte kan jag bara lämna tillbaka dem i butiken i stan. Praktiskt!
Är hemma hos mamma nu och kollar på The Mentalist. Kommer nog inte vara vaken så länge, ska till doktorn imorgonbitti och sedan vid fyra tar jag bussen till stan igen.

» Lazy day

Idag har jag och Tim ätit världens godaste frukost. Så mysigt! Vi har även kollat på One Tree Hill. Tim gick till skolan för ett tag sedan och jag ska åka hem till mamma med Hampe när han är klar i stan. Ska till doktorn och kolla ryggen imorn så åker hem idag och tillbaka till stan imorn. Vill inte lämna lilla Tim själv som är sjuk och hostar nästan ihjäl sig. Men det går nog bra ändå!


» Ulf Dahlén cup 2014

Idag var sista dagen på Ulf Dahlén cupen. Kul att kolla på när Kevin spelade, men de andra matcherna var inte lika kul då man inte känner någon. Kallt har det varit, fryst halvt ihjäl emellan åt. Kom hem till lägenheten för ett tag sedan och nu kollar vi på JVM.
Massa bilder från igår, kom hem sent så hann inte fixa dem igår. Ville fira och mysa med Tim när han fyllde år. 

» Min älskling fyller år

Idag fyller min lilla älskling 21 år!! 
Vi ska fira honom lite ikväll och nu idag är det bara han och jag. Vi ska fixa lite småsaker först sedan får vi se vad vi hittar på!



» Hockey cup

Idag så har vi mest varit lata, gick dock ända till nya arenan som ligger på andra sidan om stan. Var där och kollade när Kevin spelade hockey och stannade där tills nyss. Nu ska vi bara mysa och sedan sova. Sjukt trött!


» Back in town

Idag har det inte hänt speciellt mycket, träffat mamma ett tag innan vi åkte till stan. Hon kom hem från fjällen nu i eftermiddags. Är i alla fall i stan nu och ska fixa lite här hemma medan Tim är på träning. Sedan ikväll ska vi kolla på How I Met Your Mother och One Tree Hill, så som jag saknat det!
 

» Nyårsdagen

Vaknade vid tio tiden och idag har vi mest myst hemma och packat tills imorgon. Åker tillbaka till stan imorgon. Nu ikväll åkte vi på bio och kollade på Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Väldigt bra film!
Nu ska vi fika och fortsätta mysa på!

» The love of my life

Firade in det nya året på bästa sätt. Med den person som gör mig allra lyckligast och älskad!
Myste på med massor av god mat och skratt och sedan fyrverkerier och spel.
Jag älskar dig!