» Gåvor

Allt detta fick jag från Sense när jag gjorde min sista praktikdag! Hur snällt och gulligt som helst!
 
Idag då? Tog mig till gymmet vid tio tiden och efter det skyndade jag mig hem, duschade och fixade lite saker. Efter det gick jag ner på stan, åt lunch med Silvija och efter det gick vi runt på stan ett litet tag tills Silvija började jobba igen. Då gick jag hem och myste med älsklingen. Har nu ikväll inte gjort något mer än diskat och ska nu kolla på Top Model Sverige.

» Helgen

Har under helgen bara vilat upp mig och njutit av det fina vädret! På lördagen åkte jag och Tim till Sundsvall, shoppade lite nya kläder så nu klarar jag mig ett tag till. 
Idag hade jag min sista praktikdag och det är faktiskt lite tråkigt att inte få gå dit och jobba längre. Fick en väska full med gåvor idag från Sense, så sött. Hur mycket bra grejer som helst! 



» Fläskfilépasta

Efter praktiken gick jag på Clas Ohlson och köpte en cykelkorg och sedan cyklade jag hem. Sedan dess har jag städat och ätit middag och ska nu putsa fönster medan Tim är på träning.


» Baby lips

Haft praktik både idag och igår, kommer även vara på praktik imorgon. Efter jag slutat gick jag runt på stan en snabbis, köpte två mobilskal och tre Baby lips från Maybelline.
Nu ikväll har jag bara varit hemma, ska nog kolla på någon film eller serie nu med Timmie.
 

» Bilder från fjällen

 

» new in

Från Cubus

» Snart lov!

Har haft praktik både idag och igår. Myste bara med Tim igårkväll. Och ikväll har jag städat och ska på gymmet med Silvija.
Satte upp mina nya gardiner igår, var jättebra!

» Weekend

Var med Tim igårkväll hos mig, myyysigt!
Idag har jag övningskört, städat och kollat på tv. Nu har vi tidig påskmiddag och ska till Tim ikväll.
(Hampe skaffade "lösnaglar") haha!


» Onsdag

Idag efter skolan åkte jag och Silvija till Lillänge och kollade i lite affärer. Silvija köpte lite kläder på Stadium Outlet och jag köpte en body lotion från Victoria's Secret!
Nu ikväll har jag bara myst med älsklingen <3
Vill ha!! Så himla sköna!
Luktar himmelskt, fyndade denna goding på Rusta för endast 99 kr.

» Glossybox

Fick lite smått och gott i senaste glossybox. Älskar deo sprayen från Panos. Luktar helt underbart. Tyckte Mitchell and Peach lotionen var rätt okej men luktade konstigt på huden!


» Cupcakes

Mest intressanta jag gjort på hela helgen!


» Lördag

Vaknade vid nio efter massor av försök till att få en sovmorgon. Klev upp, åt frukost och läste ut körkortsboken.
Körde sedan till Kälarne och köpte gardiner. Har sedan dess inte gjort något särskilt, är ensam så kollar bara på tv och väntar på att mamma och Hampe ska komma hem igen så jag får lite sällskap!


» Look a cutiepie

Åkte hem till Hammarstrand idag, hur skönt som helst. Har sedan jag kommit hem hjälpt mamma att städa och vid 6 tiden kom Tim hit och åt med oss. Han åkte precis så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. 
Har busat och gosat massor med Bob, har saknat honom så så så mycket!

» Rutiner

Idag efter skolan åkte jag direkt hem, bytte om till träningskläder och cyklade till gymmet. Väldigt härligt att börja träna igen. Efter det gick jag på ica med Silvija och köpte lite smått och gott. 
Har sedan dess bara myst med älsklingen, ätit middag och läst i körboken.


» Selfie

Idag så åkte jag till arenan och hoppade lite i en foam pit som finns i akrobatiksalen. Skulle dit med klassen men kan inte vara med på grund av ryggen men provade lite i alla fall.
Efter det hade vi prov och när jag var klar gick jag ner på stan och gav ut cvn till massa butiker. 
Vid halv ett hade jag och Silvija hunnit äta glass och åkt till osd där vi kollade på en klasskonsert. Gick sedan hem och har just gymmat och ska nu bara slappa ikväll, kaaaanske städa!



» Utmattad

Har sedan jag bloggat förra gången mest bara pluggat och haft praktik. Fick igår veta att jag inte får sommarjobb som de typ sa och att jag nu står helt utan jobb i sommar. Ska gå ut med cv imorgon och hoppas i alla fall att någon nappar!
Ikväll ska jag plugga lite mer till provet i näthandel imorgon och efter det bara ta det lugnt. Måste vila, har inte haft sovmorgon på hur länge som helst. Minns det i alla fall inte, haha.
Nu ska jag plugga vidare så jag får sluta plugga någon gång.