» Fest = lame

Okej inatt så sov Felicia här med oss. Markus och Johanna gick och lade sig innan filmen var slut, men jag, Astrid och Felicia kollade klart på den och låg sedan och pratade till 03.30. :)
idag så har vi bara kollat på film och myst. sedan vid typ 18 drog vi till festen som typ bara inte var nått alls. massa människor som var värsta wierd och vi drog.därifrån efter typ 2 timmar. Så nu är vi hemma och bara myser på lite :)





Kan ju säga det att det var en aning pinsamt att gå runt utklädd på tunnelbanan och alla andra ställen vi var på! värt det? nej!


» Stockholm i mitt hjärta! ♥

Igår när jag kom till Arlanda så mötte jag upp Astrid. Efter vi fått våra väskor så tog vi flygbussen till centralen och mötte Johanna där. sedan träffade vi Markus i Tullinge och åkte hem. På kvällen kollade vi på första Harry Potter filmen och spelade Stockholms spelet. :)
idag så var jag och Astrid inne i stan och träffade en kompis till Astrid och mötte sedan upp Felicia och efter det mötte vi upp Bruno också :) vi gick till ett litet mysigt kafé och jag drack varm choklad.
Johanna och Markus skulle komma in och träffa oss men de fastnade i Huddinge på pendeltåget, för en tjej hoppade framför tåget och dog. Så det tog 3 timmar för dem att komma in till stan.
Nu är vi hemma och vi åt tacoooos till middag, och efter det gick vi upp och kollade på andra filmen av Harry Potter och nu började vi kolla på tredje :)







» Halloj!

Ska precis åka till flygplatsen, flyget till Stockholm går ca 14.25.
Ska träffa Astrid på flygplatsen, då lär nog Johanna och Markus vara där också, annars tar väl jag och Astrid flygbussen själv! :)



» Film mys!

Vaknade vid halv 7 idag, väckte Silvija och Johan vid typ halv 8. skjutsade sedan hem Johan till Petter. sedan åkte jag och pappa till Sundsvall. kollade linserna och köpte tights och en ny plånbok. sedan åkte vi till mamma.
vi beställde massa julgrejer till mamma och till mig.
nu sitter jag, mamma och Hampe och kollar på transformer 3. haahh ingen fattar nått! :)



» natt besök

Bion var inte så bra som jag trodde, den var riktigt läskigt i slutet.
När vi kom hem till mig, satt vi och väntade på Dais och Petter. Dom dök upp vid 1 tror jag, det var inte bara dom utan Johan och Saga med. Sedan gick de hem men lämnade Johan för han låg och sov i min säng, han var så full. Så nu när vi åker till Sundsvall så ska vi skjutsa Johan hem till Petter :)



» outfit for tonight

Jag och Silvija gick ut och tog lite kort :)



vid åtta drar vi oss mot bussen och sedan bio! :)

» Loooov!!

Har typ varit storm här sedan igår eftermiddag, går knappt att vara ute! imorse var det 4.5 minus :( vi hade engelska prov och handel sedan slutade vi. Då tog jag och Silvija bussen till min pappas jobb, skulle hämta linser. sedan tyckte vi att det var kallt så pappa tog en buss som vi fick åka med hem hahah! :)) vi satt och tog kort i bussen, hahah en kille som jobbar där såg oss, awkward! :D
Snart kommer Malin hit en snabbis, sedan ikväll ska jag och Silvija på Paranormal activity 4 och efter det ska vi vara med Petter och Dais :)






» sleepy day

idag hände det inget speciellt, hade två prov ett i matte och ett i excel. när jag kom hem åt jag och tränade lite på engelska provet tills imorn, somnade och vaknade nu.
såg pretty little liars igår, sjukt bra synd att nästa avsnitt kommer den 8 januari!



» PLL!!

idag så hade jag matteprov, kändes som att det gick ganska bra. efter skolan gick jag och Silvija och köpte biljetter till Paranormal activity 4, läängtar till fredag :) efter det tog vi bussen hem och jag gick till gymmet och sedan kom pappa hit. senare blir det Pretty Little liars!!! :)))




» Gym!

skolan gick så segt idag, alla var trötta, hade handel i 3 1/2 timme....
efter skolan gick jag och Silvija ner och bokade tid för sminkning på body shop :)
nu ska jag äta och sedan blir det gym och efter det plugg till matteprovet imorn :)





» Snow white and the huntsman

Ikväll så har jag inte gjort något speciellt, kollade på film Snow white and the huntsman. riktigt bra film, har velat se filmen länge men har inte hunnit förrän nu :)
Boken och filmen är typ lika bra, allt är ju inte lika som i boken, men själva storyn var samma! :)
Nä nu ska jag sova! godnatt :)

Liten bild från tha movie :)

» Silvijaaa!

Silvija är tillbaka på skoolan! fick redan på att jag har 4 prov denna vecka, Silvija har fem, suck... varför ska allt vara samma vecka?!
Idag gick jag och Silvija ner på stan och till optikern, kollade mitt öga, har typ fått en irritation. 
Ikväll blir det ingenting vad jag vet, kanske en film eller kolla på någon serie :)
Silvija är sååååå gullig när hon står och putar på rumpan hahha!
Söt som socker är hon nu med! :')<3

» Hemma igen!

Filmen vi såg igår (Looper) var bra men förvirrande, vi gick och diskuterade filmen hela vägen till tunnelbanan haahh!
Idag så åkte jag, Johanna och Markus in till stan och kollade efter kläder till halloween, jag hittade kläder, men Johanna skulle kolla med sin moster om kläder :) sedan gick vi runt på Topshop och lite andra affärer tills jag skulle gå till tåget. Ville stanna kvar! :(
Kom hem vid 19.10 så då mötte pappa mig så åkte vi hem och åt och sedan handlade vi. Fick mina linser idag, hoppas att de funkar :)
Nä nu ska jag kolla på film tror jag.




» Fifa och bio!

vaknade vid 9.30 klev upp och åt frukost. sedan spelade vi nått spel och kollade på en film :) Nu är vi hemma hos Markus och spelar Fifa, sjukt kul ju! sen vid 18.30 ska vi träffa Johannas kompis Maya och äta middag sedan blir det Looper med Johanna, Markus, Niklas och Maya, kanske Ollie också :)





» Tåååg

sitter på tåget och väntar på att det ska åka! längtar sååå mycket tills jag träffar Johanna och Markus!! :))

idag så hade vi entreprenörskaps prov, hoppas det gick bra!

puss puss

» plugg

var så trött imorse att jag ville kliva ner i sängen och dö. stressad vart jag också 39 minuter hade jag på mig innan jag var tvungen att gå till bussen, men jag hann! Gick ner på stan med Hanna och Petter och sedan efter skolan gick jag och Laura till gymmet.
Nu håller jag på och pluggar till entreprenörskaps provet imorn, känner att inte mycket har fastnat men det är bara att fortsätta plugga!



» Shine bright like a diamond

Hade lite sovmorgon idag, mötte upp Hanna vid centrum, på skolan flöt allt på bra som det har gjort hela veckan. Fick reda på att vi har prov på fredag, och Erica glömde såklart boken hemma, så kommer träna ihjäl mig imorn. efter skolan var jag med Malin och sedan stack hon till boxningen och jag tog en vända på gymmet. Känns så härligt, var ju några dagar sedan sist.
nä nu ska jag kolla på parenthood :)




» inspirationsdag

idag så kom första snön, visste inte om det när jag vakna, utan det var Laura som smsa och sa vi tar nog bussen är halt ute! kollade ut och det var snö, alldeles för tidigt enligt mig.
våran handels lärare var sjuk idag med så vi får sovmorgon imorn! sedan på eftermiddagen hade vi inspirationsdag i sporthallen, det var en massa uppvisningar av olika klubbar man kunde gå med i, allt handlade om sport! :) när jag skulle på lunch träffade jag på Johan och André sedan kom nian från stugun och åt samtidigt som mig.
i sporthallen gick jag och Hanna runt och snackade med en massa folk, snackade b.la. med Hannas lillasysters pojkvän Hahah.
nu ikväll blir det att vara med Malin :)



» Oct. 15, 2012

Idag så var min handels lärare sjuk, alla blev sååå glad när de berättade att hon var sjuk!
vid 13.00 gick jag till sjukgymnasten, han kollade min rygg och min fot. så nu får jag inte springa på löpandet på minst en vecka! :( sedan ryggen går inte att göra så mycket åt, han knäckte till den lite så jag har inte ont i svanken längre. Måste nu träna rygg och magmuskler för att inte få mer ont i ryggen! Nu blir det nog parenthood tills Malin kommer :)






» helgen!

Det var sjukt kul i helgen, vill åka ner och träffa alla igen! :) men nu är jag hemma och längtar tills helgen, för då blir det Stockholm!
Nu är jag med Malin, hon svullar chips och jag tittar på hahha! :)
Jag fick se snö förförsta gången denna höst, får mig bara att bli deprimerad och vill då åka till typ Hawaii och bo där över vintern!



farfars present! typ 4,5 liter whiskey :))

» glömde bilderna.....







» 75-års fest

farfar har 75- års fest, så har varit med Madde och Carro mest hela dagen/kvällen :) riktigt kul, har inte träffat dem sedan mars så riktigt kul. nu sitter vi här och ja inte gör nått :) dricker lite och så diskuterar lite hahah! :D

» quotes








» Freeedag igen

idag så slutade vi 10.30 efter det gick jag, Silvija, Hanna och Tobias ner på stan, sedan cyklade jag hem och då städade pappa. snäll pappa man har! sedan åkte vi till farfar, så nu är vi här. :)




» powernap

nu blir det powernap med Silvija se kör vi gym, blir nog inte så hårt för har sjukt mycket träningsverk :)



» Justin Bieber!

Idag hade vi idrott, gillar verkligen inte att ha det! Sedan efter idrotten hade vi engelska då fick vi lyssna på Boyfriend av Justin Bieeeeeber! Vi skulle fylla i ord som fattades på ett papper. Sedan efter skolan cyklade jag hem och åt och tvättade, städade även trappuppgången! Duktig flicka! Sedan efter vid typ halv 7 cyklade jag till gymmet och sprang ca 35 min, min fot fick plågas eller hela jag med jag klarade det! :)
 

» awesome!

efter skolan följde jag med Silvija till optikern och sedan gick hon hem och jag stannade kvar och väntade på Julia och Samanta :) när de kom gick vi till McDonalds och åt och efter det skulle Samanta hem. när Samanta hade åkt så gick jag och Julia hem till henne och sedan tog vi bussen till mig, så vi satt och kollade igenom alla bilder från USA och sedan ja inte så mycket mer pratade :) så nyss kom jag hem från bussen :)



» Thoughts!

Var till gymmet idag med Silvija och Laura, skönt att träna lite, men fotleden fuckar ur typ direkt så kan inte springa så länge som jag vill :( 

» Handel....

sitter och har handel, läraren är sur och förstör min dag... började tänka på vilken inriktning handel/administration?? hmm.... handel är tråkigt på skolan är kul i arbetslivet och administration är kul nu och tråkigt sen, hur ska man välja då? :/


btw bara för att jag har redovisning imorn måste jag börja 8.55 och Silvija hade redovisning förra veckan så hon börjar 11.35 istället :((

» Dear best friend!

 
Dear best friend, when we first met i had no idea you would be so important to me. 
Going crazy with you is the best feeling ever, i love you!
Please stay in my life forever because you are one of the best things that ever happen to me. <3

» New in!

Hittade skorna jag ville ha, så köpte dem och ett par uggs. Seda köpte jag en bb cream, lypsyl och en mascara. 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske kolla på någon film :)

» skinnjackan

kommer nog komma en bättre bild på jackan senare, men dessa två får duga :)
jag ska snart åka in till stan, ska kolla efter ett par skor som jag såg i sundsvall igår men de fanns inte i min storlek :) nä nu ska jag packa färdigt see yah!


» Sundsvall

åkte till Sundsvall idag, kollade synen och provade linser, får dem kanske på torsdag. sedan åkte vi till Ikea och där träffade jag Hanna Godén så snackade med henne lite och sedan efter Ikea gick vi till birsta och åt. efter lunchen så gick vi i affärer och hittade en skinnjacka. letade efter ett par skor också hittade ett par men fanns inte i min storlek. :(

får bli en bild på en blomma jag köpte idag, ikväll blir det middag och film eller gossip girl :)

» Fall

det var riktigt kallt ute idag, frös nästan ihjäl! efter skolan cyklade jag hem och duschade efter det åkte jag, Silvija och pappa på maxi och sedan hem.... jag och Silvija tog en massa bilder på träd idag, åhh älskar alla färger träden får på hösten.
imorn blir det Sundsvall med pappa :)







» skola

idag skulle jag ha haft redovisning, men läraren delade in oss i halvklass så då får jag göra det nästa vecka. inte så kul för alla som jag är med, är i den andra gruppen.... så nu sitter jag och väntar på att Silvija ska sluta :)
ikväll blir det nog inte gym för jag har träningsverk och ska vila idag :)





» Stockholm

Den 19 oktober åker jag ner till Stockholm för att träffa åtminstone Johanna och Markus, längtar!!!! sedan så ska jag nog åka ner den 28 oktober till den 1 november också, för då kommer Astrid ner också, längtar efter att träffa alla igen! :) fast då den 28 oktober kommer jag flyga ner istället, billigare och tar bara 1 timme och man slipper alla förseningar... :)






» sleep tight

idag på skolan så gjorde vi inget speciellt, hade idrott i gynmet på skolan, sjukt kasst!
efter skolan satt jag vid datan och sedan kom pappa och fixa min data som inte ville öppna de sidor jag ville... nu funkar det för tillfället iaf. vid 8 cyklade jag till gynmet, mötte Silvija där, stod på nån maskin som skulle träna lår mest tror jag, trodde jag skulle dö ett tag, gjorde sjukt ont i låren.
efter det cyklade jag hem och kollade på Greys Anatomy och efter det satt jag vid datan, men nu är det godnatt!





» gym!

slutade vid halv två idag och då hade vi redan varit på stan, köpte en sadel värmare, en ring och armband.



gick inte att knäpp kort på dom :(
sedan efter skolan gick jag hem till Silvija, vi kollade på gamla videos, Åhhh jag dör!
vid 17.00 cyklade vi till Gold's gym och var där till ungefär 18.00 sedan gick vi på Ica och handlade lite. ikväll blir det X Factor :)

ser riktigt hemsk ut på bilden!



» Ny vecka igen!

Inatt sov Malin hos mig, vilket hon ska idag med! :D Idag hade jag redovisning, gick väl helt okej kaaaanske. Efter skolan följde pappa med mig till Gold's gym och skrev in mig!!! Yaaaay, can't waaaait! Sedan gick vi och köpte busskort! Nu sitter jag här och tittar på X Factor och malin ska göra läxa. Nä ska nog ta mig nått fika. 
Alla skulle skriva Avalanna på sin arm idag, för att hedra henne!<3 RIP Avalanna!