» New Years Eve

Vaknade vid åtta idag, har bakat och fixat både igår och idag tillsammans med Tim och Terése tills ikväll. Tim åker skridskor nu och snart ska vi åka hem och fixa oss och sedan iväg på middag hos några vänner till Tims familj.
GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

» Blurry

Såg en jättebra film igår som hette While you were sleeping. Värd att kolla på!
Åkte till arlanda vid halv åtta tiden imorse och nu är jag i Tims lägenhet och väntar på nästa buss. Det går tyvärr ingen buss förrän 12.25.
Sen när jag kommer hem ska pussa och  krama älsklingen hur mycket som helst!



» I care

Igår gjorde vi inget speciellt efter att vi kommit hem från stan. Amanda och Simon kom hit och sedan vid ett lade jag mig.
Vaknade vid tio och har sedan dess hunnit fixa mig, packa och äta frukost. Nu i eftermiddag åker vi tillbaka till Stockholm.



» Lördag

Igår kväll kollade vi på Sällskapsresan och lite på Snuten i Hollywood 3. Tim ringde och vi låg och pratade ett bra tag. Det var mysigt att bara ligga och småprata om allt, men även att vi pratade när det var vår månadsdag, (roligare än sms). Gick och lade mig vid 2 tiden och vaknade halv tolv. 
Idag har vi varit på massa ställen, köpt massa saker. Jag köpte lite saker på ÖB och sedan en jacka, träningströja och ett par vantar på en Stadium outlet. Fick de tre grejerna för 450kr, kaaap!
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, finns inte speciellt mycket att göra här när man inte känner någon.
Vart väldigt suddiga bilder för det är så dåligt ljus här!

» 9 månader

Idag är det nio månader sedan jag och älsklingen blev tillsammans. Dessa månader har varit de bästa och lyckligaste månaderna i mitt liv. Jag hoppas på många många fler!
Jag älskar dig!

» Mot Nyköping

Åkte till Kista galleria idag och shoppade lite på mellandagsrean. Köpte bland annat ett par skor, lite produkter från the body shop, kläder till Tim och till mig. 
Nu ska vi åka till Nyköping och vara där tills på söndag.



» Här igen..

Idag så vaknade jag vid åtta, och vid elva hämtade jag älsklingen och myste med honom enda tills halv tre. Sedan skjutsade vi hem honom och åkte till flyget. Sorgligt att säga hejdå, men vi kommer såklart att prata och smsa under tiden, och jag kommer ju hem på måndag så det är bara fyra nätter utan honom vid min sida.
Flyget går 17.15 så landar ca 18.20 och då hämtar pappa mig. 


» Juldagen

Gud vilken underbar julafton det blev! Efter vi varit hos mamma åkte vi hem till Tim igen och där blev det julbord och kalle anka. Efter kalle anka åt vi nästa del av julbordet. Vi hann kolla på Sunes jul och mysa i massor innan tomten kom. Lyckan som lyste upp i småpojkarnas ögon när de hörde att tomten knackade på! Efter flera timmars paketöppning började vi kolla på Svensson Svenssons julafton och åt risalamata. När det var uppätet däckade vi alla sängen.
Det där var en del av alla bilder och julklappar jag fick. Fick även massor av pengar, presentkort och smycken.
Idag har vi varit till slalombacken och vid fem tiden åkte vi till Tims farmor och åt middag. Mamma kom och hämtade mig vid kvart i åtta, för då skulle Tim iväg på förfest och sedan ut. Så nu sitter jag här framför datorn. Har precis packat och fixat hemgjord glass, för imorgon flyger jag ner till pappa. Kommer inte hem förrän den 30 december. Alldeles för många dagar att vara ifrån älsklingen. Usch men nä det kommer bli kul att träffa pappsen igen och sedan när jag kommer hem får jag ju träffa min lilla plutt igen!

» Merry Christmas!!

Det blev en jättetrevlig kväll igår. Vi spelade ett julklappsspel och sedan pratade vi mest och sjöng och spelade gitarr. Sedan vid tolv tiden åkte alla gäster hem och vi andra gick och lade oss. Tim fortsatte spela gitarr efter att de åkt så passade på att ta lite kort under tiden. 
Idag har jag och Tim ätit julfrukost två gånger, samma mat också! Nu är vi hos mamma, har öppnat julklappar och bara myst på. Ska åka hem till Tim igen om ett tag. Det är jag som måste fixa mig bara.
 
GOD JUL ALLA DÄR UTE! 

» Uppesittarkväll hos familjen Åkerlund

Tim sov för första gången länge, enda till 9.40!! Sedan dess har jag duschat, jag klädde granen med Tim, ätit frukost med mamma, Hampe och älsklingen. Nu ska jag bara fixa mig och sedan åka till Tim och hjälpa dem att fixa till uppesittarkvällen som de har ikväll.
Vackraste julgranen i Hammarstrand! 
 

» Julbord

Igår var vi på julbord hemma hos Hampes syster och man. Det var så himla gott och trevligt sällskap! Fick till och med en julklapp, trodde jag inte. Fick ett presentkort på bio. När vi åkte hem åkte vi hem till Tim och var där till elva tiden och efter det åkte vi hem till mamma och sov. 
Idag har vi varit hos Tim och fixat lite. Vid två tiden åkte vi till mamma och har precis gjort knäck och håller på att göra snickers. Sedan vid 18 ska vi hämta Hoffa och sedan åka till kyrkan och lyssna på när Tims mamma, Rebecca och Bitte sjunger.
Två snabba bilder från igår, innan vi åkte på julbord. 
Varför det blir som mest en uppdatering per dag är för att det är lov och att jag vill ta vara på lovet. Plus att jag måste låna mammas dator bara för att jag inte vill mobilblogga.
 
Puss å kram!

» Bob

Vaknade vid halv nio imorse, men lyckades somna om fast Tim var vaken. Igår kväll åkte jag och mamma hem till Tims familj och fikade. Efter det följde både jag och Tim med hem till mamma. Idag så har vi inte hunnit gjort något ännu. Ska åka på ica och släppa ut Tims hund. Sedan vid fyra ska vi på middag.
 

» Christmas Gifts

Vaknade vid nio och låg och myste med Tim tills klockan tio. Efter det gick han till skolan och jag tog en dusch. Vid halv tolv gick jag till Silvija och vi öppnade varandras julklappar. Fick så fina grejer och det var precis vad jag behöver!! 
Nu har jag packat färdigt och väntar på att Tim ska komma hem och senare kommer några hit och hämtar upp oss. Ska bli så skönt att komma hem och inte behöva tänka på mat, städning eller skolan enda tills den 8 januari!!
Lyckades inte ta en enda bild på Silvija, fasen whyy? 
(Måste bara säga att Justin Biebers nya film, var så himla bra. Satt och lipade när han pratade om Avalanna. Gud vad jag beundrar den där pojken alltså. Måste köpa filmen när den kommer ut!)

» Night with my bestiee!

Ska alldeles snart gå till bussen, och sedan 20.30 blir det bio med bestie. Kommer bli så mysigt. Det var länge sedan vi hittade på något nu!
 

» Bio

Hade lektion i 45 min idag, så slutade vid nio tiden. Sedan dess har jag kollat på One Tree Hill med älsklingen, köpt nylonstrumpbyxor och åkt till mig. När jag kom hem till mig packade jag, städade och målade naglarna. Nu ska jag kolla på Keeping up with the Kardashians och vänta på att älsklingen kommer hem.
Ikväll blir det bio med Silvija, kommer bli hur mysigt som helst! Vi ska se Justin Biebers nya film. 

» Today

Började vid nio och slutade vid halv tolv. Satt kvar och pratade till ett. Efter det gick jag hem till älsklingen och då skulle han precis gå tillbaka till skolan, typiskt! 
Så sedan dess har jag legat framför tvn och sovit och nu kollar jag på how i met your mother. Ska börja med maten så fort Tim kommer hem.
Hahah åhh!

» Live and love life

Har hunnit kolla på flera avsnitt av One Tree Hill sedan vi kom hem till mig, sedan åt vi supergod mat!
Tim åkte på träning vid åtta och sedan dess har jag gjort mina små fina övningar, duschat, diskat och bäddat rent i sängen. Lovely! 
Snart kommer Tim hem så då ska vi kolla på mer One Tree Hill och efter det måste jag sova, börjar nio imorgon, ingen sovmorgon alls. 
 
 

» Tuesday

Vaknade vid nio av att Tim klev upp. Som tur var kom han tillbaka och la sig igen. Jag börjar inte förrän 13.15 idag och Tim hade ingen tid att passa så vi tog sovmorgon och myste för fullt och låg och kollade på One Tree Hill innan han gick till skolan vid elva. 
Slutar vid fyra och då måste jag hem och packa och sedan åka till mig. Måste göra mina ryggövningar och skicka in en inlämningsuppgift.
Kram!

» Ny vecka, nya tag

Hade sovmorgon idag, klev inte upp förrän 10.30. Började 11.30 och slutade 12.45. Gick och åt lunch med Silvija och mötte upp älsklingen på hans skolan snabbt och gick efter det direkt hem till honom. Så nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på. Kanske kolla på film!
Det kommer bli bättre bilder snaaart, har systemkameran hos mig och ska dit imorgon och sedan på torsdag så vissa dagar får mobilbloggning duga!

» Innebandy DM

Vaknade vid 6 tiden och efter det åkte vi till stan. Mellan de tre matcherna som Tim hade åkte jag med hans föräldrar till maxi och max. Jemtland gick till semi, super kul!
Nu har jag och Tim handlat mat och ätit våran jättegoda middag!
Gott va?!

» Hej!

Ville bara titta in snabbt! Åkte till Örnsköldsvik nio imorse och gick runt på stan innan hockey matchen. Det vara Modo och Leksand som spelade och det var riktigt kul att kolla. Nu ska vi sova. Ska upp klockan 6 imorn, ska till stan för älsklingen har dm imorn.
Har inga bilder från idag så tar en gammal!

» Dagmar box

Fick äntligen öppna min senaste Glossybox. Fick det som är på bilden, har velat proca mascaran länge och samma med Batiste dry shampoo. 
Köpte även hem Sunsilk smooth & shiny. Alla säger att de är jättebra! Så hoppas det. Nu ska jag umgås med mamma och sedan får vi se vad som händer.


» Stormen Ivar

Är klar med tre handelskurser vilket känns jätteskönt. Så nu har jag inte speciellt många lektioner kvar på den här terminen! 
Efter skolan kom mamma och Hampe och hämta mig och då åkte vi och köpte pizza. Efter det åkte vi hem till mig och åt och precis när de skulle åka hem kom Tim hem så de hann inte träffas alls.
Nu ikväll har jag och Tim kollat på flera avsnitt av One Tree Hill. 
Fyfasen vad det stormar ute!!! Huset skakar till och med!

» Blodsbarn

Skrev klart min stora inlämningsuppgift i samhälle idag, eller grunden är klar så nu ska den bara finslipas. Sjukt härligt känns det!
Vid två tiden fick vi lyssna på Erik Ullenhag han är Integrationsminister när han pratade om flyktingar och invandrare. Riktigt kul att lyssna på. 
Nu är jag hemma, kollar på Top Model och ska läsa Blodsbarn tills älsklingen kommer hem.


» Julklappar

Hann inte blogga igår, när jag kom hem till mig gick jag till gymmet med Silvija och sedan resten av kvällen slog jag in massor av julklappar. Nu ska jag snart till skolan, hörs sen!
 

» Skola

Får aldrig sluta, kunde ha slutat vid tre on läraren kunde snabba på sig lite. Men nu sitter jag här, efter skolan måste jag ner på stan och fixa sista julklapparna. Sen måste jag plugga en massa och även gosa med Tim!


» Choco latte

Har julhandlat med Tim idag, åt frukost på Subway och efter det handlade vi och gick hem. Nu ska vi kolla på One Tree Hill och dricka Choco latte!




» Uttråkad

När Tim kom hem från matchen åkte vi till en pizzeria/restaurang som heter Spader dam och åt med hans familj. När vi var hemma igen, gick Tim iväg på lagfest så nu har jag suttit här i min ensamhet på en lördag sedan klockan sju. Har varit uttråkad ett bra tag nu, är inne på min andra film nu och önskar att kvällen ska gå liiite snabbare! 




» She wants me

Vaknade vid åtta, låg och myste med älsklingen tills han skulle iväg på match. Tills nu har jag sooovit, sjukt trött, kollat på tv och nu kollar jag på She wants me och väntar på att Tim ska komma hem. Då ska vi nog bara mysa, kolla på One Tree Hill, kanske hinner ner på stan och kolla lite. 



» Invigning

Var ner på stan med Silvija idag efter skolan, köpte bland annat biobiljetter till Justin Biebers nya film. Nu ikväll har jag, Tim, hans pappa och lillebror plus en kompis varit på Östersund Arena invigningen. Det var häftigt att kolla på iaf, när vi kom hem började vi kolla på slutet av Idol. Elin skulle ha vunnit!


» Innebandy match

Hade bara skola i två timmar idag, så efter det köpte jag med mig lite godis hem till Tim och la mig i soffan och kollade på film. Senare på eftermiddagen gick jag ner på stan och var där och sedan åkte jag hem till mig. Nu är jag och Silvija på Tims match som börjar klockan åtta och då kommer även Malin hit. 



» Lol

Har julhandlat massor idag, köpt nästan alla julklappar idag! Sjukt härligt!
Gick runt på stan med Silvija tills hon köpte en jättetung julklapp hahah så hon åkte hem. Men fortsatte gå i affärer och gick sedan hem till Tim. 
Tim kom hem för en halv timme sedan så nu lagar han middag och jag kollar på LOL. Bara han är klar ska vi kolla på One Tree Hill.



» Ledig

Har hunnit varit till gymmet, packat och ska alldeles snart gå till bussen. Ska hem till Tim och mysa där ikväll. Ha en härlig onsdag!



» Praktikplats

Hade vanlig skoldag idag, gick ner till Sense sista timmen och pratade med dem om praktikplats, och jag fick den! Lättnaden som uppstår! Kom precis hem och ska nog kolla på någon serie och äta goodis. Väntar på att min babe ska komma hem också.
 

» Pepparkakshus!!

Vissa bilder blev lite suddiga men det får bli så ibland, alldeles för trött för att orka ta om dem!

» Happy

Ikväll så har jag inte gjort något speciellt, kollat på Khloé & Lamar och ätit middag. Duschade nyss och lade en ansiktsmask, sjuukt härligt! Alldeles snart ska jag och Tim göra ett pepparkakshus, ska bli så mysigt att pyssla lite. 
 

» Game day

Vaknade vid halv nio av att älsklingen inte kunde sova längre. Så då kollade vi på One tree hill, efter det åt vi goood frukost. När frukosten var uppäten blev det julstädning här hemma och sedan iväg på Tims match, de vann mot Ås med 11-4. 
Nu ikväll har vi ätit supergod middag, och vi har tvättid så håller på med det också.
Suddiga bilder i knöööw, orkar inte ta fram systemisen ;D