» Bowling

Slutade med att Tim och Kevin också följde med och spelade. Vem vann? Jaaaag, girl power!!!!


» Sts

Silvija skickade bilder från Sts tidningen, jag är med i den! Det är från sommaren 2012 när jag åkte USA Coast to Coast. Gud va kul!

» Lördag

Idag så klev jag upp vid elva ungefär och duschade. Efter det åkte jag och pappa på jula, sedan lillänge och där träffade vi älsklingen och hans familj. Efter det åkte vi ner på stan, tog en fika på Törners och sedan shoppade jag lite och nu har vi precis ätit middag.
Klockan sju ska jag och pappa åka och bowla!


» Side effects

Har precis ätit min fantastiskt goda middag! Så ska nu kolla på Side effects.


» Fika

Efter skolan mötte jag och Silvija upp Julia och vi drog till Törners och fikade. När vi fikat klart cyklade vi hem, nu sitter jag vid datan och ska snart kolla på How I Met Your Mother och efter det ska jag fixa middag.


» Freeedag

Sitter på skolan och har lunch. Slutar 13.50 så det är ett tag kvar. Efter skolan ska jag cykla hem och bara mysa med mig själv och sedan ikväll kommer pappa upp från Stockholm.


» The heat

Har inte gjort speciellt mycket ikväll, Tim drog på träning och kom precis hem så nu ska vi kolla på The heat och mysa på.
Fredag imorgon, har bara pedagogiskt ledarskap, hoppas den kursen är bra!!
Tim åker hem imorgon efter att jag åkt till skolan så vi träffas väl tidigast söndag kväll, annars måndag kväll.


» Subway

Började 8.15 idag, tog emot mig vääldigt att kliva upp när Tim fick sova vidare!
På lunchen drog jag och Silvija på Subway och åt och nu börjar andra halvan av dagen.

Synd att det regnar, jobbigt, kallt och trist att cykla!


» One Direction!!

Nu har jag och Silvija sett One Directions film, gooosh vad den var bra!!! Dör fangirl döden nu!!


» Life

Igårkväll kollade jag på One Tree Hill och sedan vid halv elva kom Tim hem och då hämtade vi Brian och åkte till en sjö och var där ett tag, kom hem vid tolv och då kollade vi på Idol och sedan somnade vi.
Idag, skola som vanligt och nu har vi precis slutat.


» Sjuk som attan

Vaknade i måndags och kände att jag inte mådde speciellt bra, mår definitivt inte bättre idag, så himla förkyld!
Idag så hade vi helt vanliga lektioner och hann börja med tre ämnen, när jag kom hem från skolan var redan älsklingen hos mig. Han hade till och med köpt en klocka till mig, sötnos!
Firar ju ändå fem månader idag!
Tim skulle lägga upp maten, gjorde såklart snyggast till sig själv haha!


» Nails


» One Direction 3D

Gick bra på skolan, har redan nu fått uppgifter och kan redan nu säga att det kommer bli tuffare än förra året!
Efter vi slutat gick jag och Silvija ner på stan och köpte saker till skolan och hämtade även ut bio biljetterna till One Direction 3D This is us filmen som har premiär i Sverige på onsdag och då ska vi gå, taggad!


» First day of school

Vaknade halv sju, skulle inte upp förrän sju!!! Wtf?!
Nu är jag fixad och håller på att äta frukost, ska cykla vid åtta.


» Goodnight world

Åkte till stan och handlade massa mat, fixade i lägenheten och åt middag med älsklingen.
Tim åkte hem till Hammarstrand vid halv tio tiden. Nu har jag duschat och haft lite "selfie time" och ska alldeles snart sova.
Ska kliva upp vid sju, kommer vara död!


» Sista dagen innan allvaret börjar

Idag så fixade älsklingen frukost på sängen, perfekt avslut på sommarlovet! Idag så har jag mest packat och nu är vi hos Tim och han fixar med alla sina grejer som också ska till stan.
Ska hem till mamma sen och fixa middag och efter det skjutsar Tim mig till stan och sedan åker väl han hem igen om jag uppfattat allt rätt.


» Med älsklingen

Igårkväll vid tolv kom Tim hem, så hann kolla på två avsnitt av One Tree Hill och en Irene Huss film. 
Fick en basketboll av honom, så glad!
Idag så har vi kollat på LA ink, Idol och nu ligger vi ute och solar. Vääldans glad att sommaren fortfarande är häääär!!!

» METALTOWN

Sov dåligt inatt med och det får konsekvenser, har konstant huvudvärk och slö som ett as! Igårkväll kollade jag och mamma på Baby mama, riktigt bra film.
Idag så har vi städat och nu ska vi äta lunch och sedan åker vi kanske till Anita.
Tim gick in på någon länk för kanske lite mer än en vecka sedan där det stod att man kunde få en gratis tygpåse med metaltown så vi provade och jag har fått min :)


» My heart skips a beat for you

Igår kollade jag på massor av One Tree Hill avsnitt, så sjukt bra!
Idag så vaknade jag typ halv tolv, sover som skit på nätterna så då sover jag halva dagarna istället, hatar det!
Ska köra mamma till Stugun idag sedan får vi se vad vi hittar på!


» Stauun

Åkte till stan sju imorse, mamma och Hampe skulle dit. Så följde med och har köpt lite nödvändigheter till lägenheten och nu ska vi åka och äta, sedan åker vi hem igen.


» Tar vara på sommaren!

Har legat i hängmattan i flera timmar idag, tar vara på de allra sista timmarna av sommaren. Har även packat tills imorgon, ska ta in massor av grejer till lägenheten. Åhh känner hur dagarna närmar sig!
Har bestämt mig för att börja kolla på One Tree Hill, höst nöje för min del när det börjar bli tråkväder ute!


» Frukost

Har sovit så dåligt inatt, vaknat och somnat hela natten, så känner att kroppen är helt vrickad.
Åt nyss frukost och idag ska jag bara slappa om inte mamma behöver hjälp med något.


» Summer is ending

Ligger ute i hängmattan och lyssnar på musik, önskar att lovet inte tar slut om 6 dagar, sommaren har gått alldeles för snabbt! Har hunnit med USA, Litauen, midsommar firande i Junsele, små spontanresor till Sollefteå, Härnösand och sedan bara varit hemma, varit och badat, varit på bilbingo, kört gokart, varit med vänner, kunde definitivt ha varit fler, spenderat resten och under många av sakerna jag gjort med min älskade pojkvän. Sommaren har inte kunnat bli bättre! Men på något sätt längtar jag till hösten då jag kan börja gymma igen, få tillbaka rutinerna, kliva upp på morgonen och när man lägger sig på kvällen känna att man har gjort något givande under dagen. Men även få mysa under en filt med tända ljus och kolla på en bra film med de personer som betyder och som jag älskar allra mest!


» Sooool

Gladare tjej, det är sol och det är varmt, bättre kan det inte bli! Men jag är alldeles för lat för att ta av mig lite kläder och sola lite, men det kanske händer det också. Who knows?
Btw köpte biljetter till premiären av One Directions film så onsdag den 28/8 då blir det bio med bestie!


» The secret of happiness is low expectations

Vaknade och kollade mig i spegeln och mina ögonlock hade svullnat upp så jag kunde knappt se.. Kuuul.
Åkte sedan till Ånge och mötte upp några från fjällen som hade grejer till mamma och sedan for vi hem.
Vad jag ska hitta på nu vet jag inte, hitta någon serie att kolla på, alla jag kollar på har uppehåll :(


» Lördag

Vaknade vid åtta idag, Tim skulle åka vid nio halv tio ungefär. Så vi hann kolla på ett halvt avsnitt av LA ink. Efter att han åkt gick jag och lade mig igen och sov till ca 12.30 då mamma ringde. Så klev upp då, duschade och nu håller jag på att fixar lite här hemma. Vad jag ska hitta på enda tills på lördag vet jag inte, kommer nog mest sitta hemma. För kommer inte ha någon alls att vara med om Silvija åker till stan. 

» Middag

Är bjuden på middag hos Tim, det är jag, hans familj och några vänner till dem. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, åka hem och sova i alla fall. Tim ska upp sjukt tidigt imorgon för han åker till Ullared då!


» Spontantripp!

När jag och Malin var påväg till Tim så kom han med bilen och mötte oss. Då tänkte vi åka och köpa mjukglass, men det var stängt i Hammarstrand, men då åkte vi till Bispgården men det var stängt där med, så då blev det en spontantripp till Sollefteå för thaimat och mjukglass. Vid 6 åkte vi till bilbingon, vann ingenting! Nu blir det LA ink med älsklingen<3
 
 

» Torsdag

Vaknade halv tio och klev upp typ tio och fixade frukost. Gjorde äggröra för första gången och det vart faktiskt supergott!
Idag har vi inga planer, ikväll ska vi på bilbingo haha! Men innan det vet jag inte, jag och Malin ska gå ut och gå har vi i alla fall bestämt, pratar lite med Tim nu om vi kanske ska ta med Kevin och en kompis och åka och bada, men tror det är liiite för kallt i vattnet!


» Maaalin

Igår så kom Tim hit också och kollade på film med oss, mysigt mysigt. Sen blev det så att Tim även sov här, det blev värsta sleepovern här! 
Idag så åkte Tim tidigt för han skulle till stan, sen somnade jag om och vaknade vid 11 av att Malin smsade och sa att hon snart var här! Så jag och Silvija klev upp åt frukost och började kolla på PLL och då kom Malin så hon kollade med oss. Sedan började vi kolla på At any price och efter det åkte Silvija hem. När hon åkt började jag och Malin baka och under tiden gjorde jag middag. Nu ska vi nog fika lite och hitta någon film att kolla på!
 

» Silvijaaaa

Var till en doktor idag och kollade vad det var för fel på min mage så fick medicin och var till och med tvungen att åka till stan för att hämta medicin. På vägen hem hämtade vi upp Silvija så nu har vi precis kollat på Katy Perry part of me filmen. Vi ska kolla på The heat och The oranges också. Inatt ska vi försöka hitta en live stream länk till Pretty Little Liars.


» Måndag

Vaknade vid nio och sedan har varken jag eller Tim gjort något speciellt, kollat på LA ink och bara haft en chill dag. Hans första riktiga semester började idag!
Har haft ont i magen större delen av dagen så imorgon ska jag på zon terapi och kolla upp vad det kan vara. Hoppas jag får svar för nu börjar jag bli less.


» ~

Always keep that smile on your face, because for someone, you're the most beautiful and special person.
Do something nice for your parents, friends and others, make them feel happy and loved. If you're sad and you don't have anyone to talk to, take your headphones and play your favourite song. Cry.
Tomorrow when you wake up, you'll feel better and only wipes will be proof that you cried last night. And never ever lose your faith in God. Because faith in Him and yourself is safe way to succeed in life.


» Söndagsutflykt

Idag så åkte jag med Tim och hans familj till Härnösand på en liten söndagsutflykt, vi var in på dollarstore och sedan åt vi på Rutiga dukens café och sedan gick vi till en park och lekte på en jätteudda "gunga".
Nu är jag hemma igen och har precis duschat och ska kolla på tv.


» Gokart

Sov i stan inatt, så härligt! Idag så gick jag och Tim ner på stan och åt en varsin glass och efter det kom pappa och Suzanne och hämtade oss och då åkte vi till Gokart banan. Det var så sjukt kul!!!
Nu ska jag och Tim äta lunch och sen ikväll åker vi till Hammarstrand igen. 
Tim hade bästa tiden idag :)
 

» Staaan!

Idag så har jag målat om mina naglar som tog halva dagen (nästan).. Sedan har jag bara kollat på tv och nu har pappa och Suzanne hämtat mig och Tim så nu är vi påväg till stan. Vad vi ska göra ikväll vet jag inte än.
 

» Birthday boy

Riktigt trevlig kväll med härliga människor. Goda tårtor dessutom! Jag, Tim och Kevin drog till skateboard rampen och Kevin åkte kickbike efter att alla gäster åkt hem.
 

» Kalas

Körde till Sollefteå idag, gick runt där med mamma och kollade i affärer, hittade inget speciellt utan köpte ben till min säng. Tog även kort till skoterkorter, man ser ju aldrig normal ut på sånna kort, det är en sak som är säkert! Körde hem också, nu har jag precis duschat och fixat mig. Ska på kalas idag, Tims lillebror Kevin fyller år idag så ska dit och fira honom lite.


» You're my happy place

Idag så har jag bakat muffins och sedan städat hela huset, så nu är det prima igen! Kollade även på Pretty Little Liars, dör så bra det är.
Vet inte vad jag ska hitta på nu, kollar på tv och ska nog åka hem till Tim senare.
Har provat bareMinerals både igår och idag, är redan kär i det, kommer aldrig byta sort igen!


» bareMinerals

Fick hem bareMinerals idag, så glad! Är redan supernöjd! Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på tv och ätit vattenmelon. Tim kom hem för en timme sedan ungefär så nu är vi hos honom och sen ikväll åker vi till mig och ska baka kola tårta/kaka typ.


» New in

Köpte tre par jeans idag, så nu kommer jag inte behöva köpa jeans på länge hoppas jag! Köpte även en jättesöt och skön kofta på ginatricot.
Ska gå ut i det fina vädret nu och njuta av en glass eller något!


» In the car

Sitter i bilen påväg till Östersund, ska kolla efter nya jeans och sedan ska jag och mamma bara gå runt lite, sedan ska vi väl åka hem igen, för vi ska till någon och kolla mina öron och min hals senare idag.


» Glass

Ligger i hängmattan och chillar med världens godaste glass i det fina vädret! Hoppas sommaren håller i sig lääänge till!


» Summer memories

Igår så var vi hos Tim och umgicks med hans familj och hans mammas kusin som var där, mysigt, vi åkte ut med gamla chevan och det var jättemysigt!
Idag så trodde jag att jag skulle ha sovmorgon men Tim vaknade typ nio och då vaknade jag också. Men det dröjde nog enda till elva innan vi klev upp, vi har blivit besatt av LA ink!
Så idag har det varit slappar dag hela dagen, Tim åkte hem vid två kanske? Så sedan dess har jag sovit, duschat och ska hjälpa mamma med maten nu.


» I <3 U


» Sol och bad

Vaknade jättetidigt idag, halv åtta på en LÖRDAG?!
Fast jag och Tim låg och drog oss till tio, vi låg och kollade på LA ink. Efter det åkte vi till Öratjärn och badade, inte så kallt i vattnet faktiskt!
 

» Summer please don't end

Trodde verkligen att jag äntligen hade blivit frisk, men NEJ, har ont i halsen och örat igen.. seriöst. 
Idag har jag legat i solen och solat ett tag och sedan har jag inte gjort så mycket mer, ska äta lunch nu och sedan ska jag gå ut igen och leka med Bob och vänta på att Tim slutar jobba, då åker vi till honom och är med hans familj.
 

» Regn

Kollade på när Tim och Kevin spelade nhl spel och sedan senare på kvällen kollade vi på Brudens bäste man.
Idag så har jag mått dåligt typ hela dagen, bara sovit och inte gjort någonting, har ingen energi alls.
Vet inte vad jag ska hitta på nu, kolla på tv eller något för det är kallt och regnigt ute!