» Så kul!

Det var så kul igår, det var skitkul att vara med Aksel. Vi var med Petter, Robin, Mattias och alla andra också!
Aksel åkte hem klockan 11 med bussen och jag, Julia och Samanta stannade kvar med de andra till typ tolv, då åkte jag hem :)
Idag var jag och Julia på konfa, vi var med Aksel då också, skitmysig dag :)
Nu är jag hos mamma och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska iaf åka till stan imorn :)
Snodde bilden från Samanta, ehhehe :D
xoxo Erryy

» :)

Idag hade vi musikalarbete på förmiddagen, jag har Chess och är med Carro, Zandra, Kevin och Hjalmar. På eftermiddagen så hade vi ekonomi. Inte så värst kul!
Ikväll har jag sprungit 3km och ja inte så mycket mer!
Imorn ska jag vara med Julia och Samanta och träffa Aksel! Kommer bli kul! :)
Nya kläder!
xoxo Erryy

» Boyfriend!

Idag var vi på musikal i Hammarstrand, den var väl sådär, de hade ju kunnat träna lite mer på både vad de ska säga och danssteg. :)
Justin Bieber's nya singel Boyfriend är såå jävla bra! Idag var jag in på Twitter och kollade vad Niall Horan hade skrivit, han hade retweetat en tjej som frågade vad han tyckte om Boyfriend! Och han tyckte den var jättebra, men det kan ju bero på att han är ett fan av Justin också! :D vet att Liam Payne i 1D också är fan av Justin! <3
Just nu håller jag på att bakar, Amerikanska chokladrutor! Gott!! :D
Klassen fick inte lite utskällning av lärarna idag, vi gick utanför skolområdet, och då skulle de ringa hem till föräldrarna, tur att de inte blev sur när de fick reda på det, glad att jag berättade innan de ringde. Så att de hörde min version före lärarna, för de överdriver jämt!
Nu ska jag fortsätta baka! Åhh vad jag kommer sakna Silvija nu när hon åker bort :( <3
Hon kommer hem på lördag kväll tror jag, men kommer nog inte kunna träffa henne förrän på söndag :')
xoxo Erryy

» Top Model Sverige

Kollade på Top Model Sverige idag! Åhh va jag blev sur när Rebecka åkte, ville verkligen att hon skulle vinna! Men nej nej! Ville att Klara skulle åka, för mig spelar det ingen roll vem som vinner nu, Rebecka skulle ha vunnit punkt slut!!
Näe nu ska jag tänka på nått annat så jag slutar vara sur! :D
Hon var seriöst den bästa, Klara och Alice är långt ifrån henne!
xoxo Erryy
Ska på musikal i Hammarstrand imorn :) kommer bli kul, slipper slöjd imorn, men vi kommer tillbaka till svenska/so... hade vi inte kunnat missa den lektionen också?! :/

» 27/3

Idag har vi hållit på med teknik arbete.... såå tråkigt! ska skriva om transportsystem i luften, hur enkelt är det på en skala? Svååårt!
Vi hade bad, man skulle dyka och simma under vattnet sedan upp på kanten och göra en massa övningar. man skrapade ju upp benen och armarna. har skit ont nu :( Plus att det var en tävling så man skulle vara snabb också! Har fortfarande ont i mitt stukade finger, gjorde skitont idag när vi badade..... kunde inte sträcka ut fingret!!!!
men nu ska jag nog göra nått annat :D
xoxo Erryy

» Silvija 16år!

I fredags var jag till Stugun med Silvija och där träffade vi även Samanta, Petter och Sofie :) När vi kom dit åkte vi till Anders och han, Petter och Johan spelade fifa.... inte så kul att titta på när de spelar, sedan gick jag, Silvija, Samanta, Sofie och Petter tillbaka till Stugun och var där ett tag, sedan åkte jag och Silvija hem :)
I lördags var jag hemma och städade och sedan åkte jag till stan och handlade och efter det åkte jag hem och slog in Silvijas presenter och efter det åkte jag till henne och firade henne med en massa människor, bla hennes kusiner och hennes familj plus några andra :) kul kväll, lekte en massa med Silvijas små tvilling kusiner :D
Och idag har jag inte gjort något, klev upp klockan två, så kommer blir svååårt att somna ikväll, jag och pappa har i alla fall kollat på 6 avsnitt av Gossip Girl, så nu är andra säsongen avklarad, bara två till sen måste vi köpa femte säsongen :)
Men nu ska jag nog lägga mig, godnatt! :)
Tog lite bilder idag, men fick inte till några bra, så lägger bara upp en som inte heller blev bra!
xoxo Erryy

» Åre!<3

Imorn ska vi till åre med skolan, vi ska åka slalom :) kommer bli kul!
Igår på idrotten stukade jag mitt finger, så det gör ju inte lite ont, så förhoppningsvis gör det inte så ont imorn :)
Men nu ska jag nog lägga mig och prova sova, ska upp 06.30 imorn, för vi ska vara på skolan 07.45.....såååå tidigt!
Några bilder från igår :)
xoxo Erryy

» Juliaa!

Hej! Idag ska jag sova hos mamma, och imorn ska jag sova hos Julia med Silvija! ska bli skitkul, lääängtar!
Händer inte speciellt mycket, har packat och sitter nu och lyssnar på musik och håller mamma sällskap :D
Åhhh vad jag längtar till sommaren, så fort det blir varmare ute och snön börjar smälta, så tänker man åhhhh nu kommer våren. Men nej då, då börjar det blåsa asmycket och blir kallt ute flera minusgrader!!!! meeeeeen...... vill ha vår nuuuuu!!!!
Btw bara 104 dagar kvar tills jag åker till USA!!! Läängtar ihjäl mig... är såå pepp!!!<3
xoxo Erryy

» My weekend!

I Fredags var jag till stan med Silvija och vi kollade på musik direkt, Julia var med! :)
Vi var även med Petter, Dais, Zandra och Nils :)
I går var vi till Stugun, där var vi med en massa folk, kul kväll :D
Idag har jag inte gjort nått, klev upp klockan 2 och åt frukost, sedan stack mamma vid 3 och pappa kom hem typ 4, ska nog träna lite på engelskan som jag har på tisdag :)
osminkad bild! :DD
xoxo Erryy

» Nationella Prov i NO!!

Idag hade vi no nationella, ja det gick väl sådär, hoppas jag blir godkänd iaf! Var iaf nervös innan vi skulle börja!
Jag och Silvija bestämde oss för att vi skulle ut och springa idag, men vad händer jo det börjar toksnöa! då vart det inte kul att springa så det blir inte! :( Man får väl hitta på nått annat då, kanske Gossip Girl! :)
Nya tröjan från New Yorker! :)
xoxo Erryy

» Tråååk!

Har hur tråkigt som helst, måste sitta och träna lite biologi tills på onsdag, för då är det nationella i no... åhhh gud vad svårt! kan ju ingenting, inte får man reda på vilken del i biologi det är heller, utan då måste man träna på allt! hur ska man kunna få in nått i huvudet om man vet att det kan bli vad som helst?! vill INTE att det ska bli onsdag!
Idag när jag kom hem så bakade jag "Amerikanska chokladrutor" komplicerat när man skulle släppa kakan i bunken med chokladsmet och täcka hela kakan och sedan strö över kokos! Kladdigt!! Men gott iaf! :)
Näe nu ska jag fortsätta träna på biologin, men man vet ju aldrig datan ser så ensam ut :D
xoxo Erryy

» Skola!

I fredags var jag till Stugun med Silvija och Laura, vi var på ug, där träffade vi Julia, Samanta, Sofie och fler. Kul kväll iaf! I lördags kväll kom Silvija till mig och vi tittade på Flickan som lekte med elden, eller jag tittade Silvija sov! hahaha :) Hon sov hos mig och ja vi tränade lite på engelska redovisningen vi har tills imorn, men nu ska jag nog lägga mig, fast jag inte är trött!
xoxo Erryy

» Stugun med Silvija & Sam

Var till Stugun ikväll, var med Silvija, Samanta, Petter och fler! Var kul, är skittrött så ska nog lägga mig snart! :)
xoxo Erryy

» Östersund!

Idag var jag in till stan och mötte upp min kusin! Vi gick runt på stan och där träffade vi Silvija, Laura och Lina :) Efter det gick vi runt ännu mer...haha kollade i en massa butiker, men hittade inget speciellt! Sedan gick vi och hämtade biljetterna till bion som vi skulle se, efter det gick vi och åt på Shanghai Wok och åt. Sedan gick vi på bion, "The Journey To The Mysterious Island 3-D" med bla Vanessa Hudgens i huvudrollen! :) Helt okej film iaf!
xoxo Erryy

» Hemma!

Kom hem till att mamma stod i köket och lagade spagetti och köttfärssås! Gott...
Har iaf hittat några som ska åka samma datum som mig till usa, känns skönt att man inte blir ensam, trodde det först! Idag har jag inte gjort något annat än åkt bil, mer än 40 mil, så drygt! När jag kom hem hade jag ett berg av kläder som skulle in i garderoben och jag var tvungen att packa upp väskan :(
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska läsa lite bok, "One Direction, dare to dream". Lovley boys! ;)
sötare eller vad? :')

xoxo Erryy

» Farfar!

Igår var vi till två som heter Camilla och Stefan och idag var vi till Madeleine och Caroline och hälsade på. Kul att träffa folk man inte träffat på flera år. :) Vi var även till Borlänge och var på Kupolen, ett stort köpcentrum, hittade lite kläder :D Bla på New Yorker, älskar den butiken! :)
Imorgon åker jag hem, tråkigt att lämna farfar och Ingalill, men ska bli kul att komma hem och träffa kompisarna igen :D<3
Köpte dessa på New Yorker! Köpte även lite smink :)
xoxo Erryy

» Looov!

Åhh äntligen lov! har läääängtat såå! :) idag var vi på skidtur, det var väl helt okej, men det var fint väder :')
Nu är jag hos farmor och imorn åker jag till farfar :)
Julia jag provar att ladda upp videon nu ;)
Har tyvärr inga bilder från idag, så tar en gammal istället :)

xoxo Erryy

» Skidtur!

Hej! Idag följde jag med Julia och Silvija till musiksalen efter skolan, de skulle sjunga :) Julia spelade in Gotta be you med One Direction, skulle ladda upp den på youtube, men mitt internet var så seeeegt så det gick inte :/ så får prova imorn istället :)
Vi ska åka skidor imorn, 1mil! uscha!!! vill verkligen inte. Vi hade iaf riktigt kul idag, så tack för en rolig dag girls! ;*
Använder min Ramones tröja, älskar den!!



I Love You Girls! <3
xoxo Erryy