» Sjuk..

Blev hemma idag, är förkyld, inte kul!
Så hela dagen och kvällen kommer att spenderas i soffan med filmer och serier. Har kollat på Kyss mig nyss, gjorde även en svenska uppgift som skulle lämnas in idag, så det var bara att börja. Nu ska jag kolla på Kronjuvelerna.


» You can't run from the future, you can't change the past..

Gick ner på stan idag igen med Silvija under tiden vi hade håltimme, vi åt på Donken och båda shoppade lite. Hade skidor på idrotten, inte kul alls, tänkte först inte vara med men blev så i alla fall.
Nu ikväll vid sju tiden ska jag och Silvija till Spa kliniken och jag ska forma ögonbrynen.
Köpte det blommiga linnet och den gröna "koftan" :)


» She's lost inside

Idag så hade jag och Silvija håltimme i mer än två timmar, det har vi imorgon med. Så idag gick vi ner på stan och kollade i lite butiker, sedan gick vi och fikade med mamma och Hampe. Efter skolan åkte jag direkt hem, åt mat och nu har jag precis kollat klart på andra säsongen av Parenthood, nu ska jag lyssna ihjäl mig på Justin Biebers nya akustiska album!


» Keep smiling

Fick sluta tidigare idag, så då tog vi bussen hem och stack direkt till gymmet, var där i ca 90 min. Efter det åt jag världens godaste mat, natchos med guacamole. Nu sitter jag och kollar på Parenthood och sedan klockan 9 ska jag kolla på Top Model.


» Die monday, die...

Åkte till stan vid sju, åkte även och handlade lite. Så nu har jag hunnit städat också, nu blir det fiiilm!


» Goodmorning

Vi åkte hem vid halv tre tiden inatt, somnade typ direkt och sov till 11. Idag blir det inte mycket, ska åka till stan ikväll nångång iaf.
Nä nu ska jag äta frukost sedan ska jag nog gå ut ett tag, det är ju så fint väder fast lite kallt!


» Saturday night baby!

Åker till Stugun ikväll med Silvija, ska vara med Petter och några till :)
Ha en trevlig kväll alla där ute!


» Why am I so afraid to lose you, when you're not even mine?

Vaknade vid 11, men klev inte upp förrän typ 2... face the day fanns inte ens på kartan! Men klev upp och mamma bad mig baka en kaka så nu är den i ugnen och nu passar jag på att plugga till handelsprovet på måndag.
Gosh så fint väder det är ute, tog lite bilder iaf.
Åker till pappa ikväll, efter middagen.


» Weekend

Vi fick sluta tidigt idag, vid 11 så då tog vi bussen hem och nu sitter jag här och bloggar och lyssnar på musik. Klockan 13.30 tar jag bussen ner på stan igen och väntar på bussen till Hammarstrand!
Have a great day lovers!


» As long as you love me

Godmorgon!
Vaknade för ca 40 min sedan, just nu sitter jag och väntar på att gå till bussen. Idag blir det skola, efter det ska jag vara med Silvija ett litet tag sedan ska jag ta bussen till mamma. Så ikväll blir det mys med henne!


» Don't worry if it's supposed to happen it will.

Efter skolan åkte jag och Silvija direkt till gymmet. Ibland är det skönare än någonsin att gymma. Efter gymmet drog vi hem, jag gjorde mat och sedan dess har jag lyssnat på musik och försökt plugga till engelska provet imorgon, men glömde engelska boken i skolan så kan inte riktigt plugga så mycket som jag vill.


» Snyggare vän!


» IPhooonee!

Tog lite bilder under tiden vi skulle jobba med handel, men hade redan gjort allt så var det bara att chilla på!


» Ny design!

Var på skolan till halv 12 tror jag, skulle inte vara med på idrotten, och då fick vi gå hem. Så då drog jag och Silvija till gymmet direkt, körde, mage, rygg, rumpa och lite armar idag och stod på crosstrainern i 20 min. Efter det drog vi hem, jag duschade sedan kom Silvija till mig och vi tränade på redovisningen som är imorgon och gjorde lite engelska uppgifter som vi fick, för att vi inte skulle behöva gå på lektionen. Silvija gick nyss hem, men innan det så fixade hon ny design till mig, och nån dag här framöver ska vi ta lite kort så jag kan fixa ny header också!
Imorgon får jag min iPhone5, åhh vad jag längtar!

» Dinner with maahh friends!

Efter skolan mötte jag och Silvija upp Julia och Samanta och då gick vi och åt middag på Eastern. Så sjukt god mat, vi satt där i nästan två timmar. Efter det skulle Samanta hem och då tog jag, Silvija och Julia bussen hem till Silvija. Vi satt och kollade på gamla bilder och filmer, det var jääätte länge sedan jag träffade Julia, december kanske?
Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller först plugga lite.




Sötnos!

» I'm tired of getting my hopes up for things that I know will never happen.

Godnatt, går och dör i min säng, är sååå häääääär trött just nu!



» I LOVE IT WHEN YOU TEXT ME FIRST.

Slutade vid fyra och tog bussen direkt hem, höll på att frysa ihjäl, hann bara komma hem så skulle jag till bussen igen. Så frös som fan igen, och sedan igen när jag skulle hem.. gosh! 
Ikväll ska jag kolla på Top Model och bara mysa, fryser och är suuper trött!

» You are what you listen to.

Idag så vaknade jag vid 11-12 tiden tror jag, klev upp och åt frukost. Kollade sedan på Parenthood och sedan vid 4 tror jag så åkte jag till stan. Så nu har jag duschat och håller på att träna på läxan tills imorgon, har prov på fredag, fattar ingenting. Sitter även och lyssnar på musik, så skönt. Ikväll ska jag nog mest plugga, dricka en smoothie förhoppningsvis och sedan sova. 

» Every damn day, just do it!

Hola!
Vaknade halv elva och åt frukost med Silvija, sen under dagen har jag varit ute, var inte så kallt ute idag. Tänkte köra skoter, men batteriet behövdes laddas, så kommer nog köra lite imorgon.  
Var även till Stugun med Silvija och lämnade Justin Bieber biljetterna till en tjej som köpt dem. Hämtade också Selena Gomez parfymen jag beställde, den luktade riktigt gott, men lite för sött. 
Nu ikväll ska vi äta tårta och jag ska kolla på Parenthood, sedan ska vi nog kolla på någon film, troligen Cockpit eller Magic Mike. 

» Movie night

Vid halv elva tiden kom Silvija hit och vi har kollat på massa klipp när vi sjunger. Vi kollade nyss klart på Hotel Transylvania, gosh så rolig och söt film!
Nu ska vi nog sova, är sjukt trött och ska försöka att inte sova bort hela dagen imorn.





» Be who you want to be. Not who they want you to be.

Så tråkig dag idag, en av våra lärare var på jättedåligt humör. Hon gav oss läxa tills på måndag och snackade en massa om att man inte ska ha kul jämt och inte festa och sånt utan att man ska sitta hemma hela helgerna och plugga. Blir så arg!
Nu är jag hos pappa och har ingen aning om vad jag ska göra. Lär ju bli tv hela kvällen, som vanligt när man är här, ska kanske vara med Silvija iaf :)



» I wanna scream and shout and let it all out

Idag så var det såååå kallt ute, hatar vinter! Efter skolan drog jag hem direkt, träffade på Carro lite snabbt när vi väntade på bussen. Nu ikväll händer ingenting, bara vara hemma.



» At night I can't sleep, In the morning I can't wake up

Tröttare brud idag, har åkt längdskidor på idrotten, värre sport kan man inte hitta! Efter skolan drog jag och Silvija hem, kollade på nyaste avsnittet av Pretty Little Liars och sedan kom Malin hit. Hon kommer sova här, ikväll har jag gjort lite engelska och nu ska jag nog kolla på Magic Mike eller Parenthood.

» I wanna move to New York

Idaaag så har jag varit på sjukhuset, gjorde ultraljud (är inte gravid om ni trodde det) röntgade mina fotleder och tog blodprov. Tog typ två timmar, segare läkare. Efter det så åkte jag till skolan, hade typ 4 timmar handel, riktigt segt! Nu ikväll ska jag gymma och sedan sova tror jag, är så trött eller så blir det film/serie, typ.











» Monday

Har knappt sovit inatt, kan ju bero på att jag vaknade 4 igår haha. På skolan hände det ingenting, och nu ska jag på gymmet, blir nog bara styrka idag, har fortfarande ont i fotlederna. Nu ikväll ska jag bara chilla på :)



» WEHEARTIT

Idag har inte gjort något, kollat på Parenthood och lyssnat på musik, annars bara sovit. Kan inte gymma heller, gör så ont i mina fotleder, dööör, typ. Inte kul, tur att jag ska kolla upp det på tisdag. Ikväll blir det inget vad jag vet, kanske kolla på någon film eller så fortsätter jag med det jag gör nu, musik och åter igen musik. 

» You hurt me more than I deserve, how can you be so cruel? I love you more than you deserve, why am I such a fool?

Efter Samanta åkte hem somnade jag om och klev inte upp förrän klockan nästan var 16. Hel sinnes, tror jag aldrig har varit så slut, har ont i hela kroppen och kan knappt gå, har ju inte gjort något speciellt så fattar verkligen inte. Jag har inte gjort något speciellt nu ikväll heller, suttit vid datan, kollat på flera avsnitt av Parenthood, laddat ner nån film och målat naglarna. 

» She says she doesn't care but her eyes tell a different story.

Hejhej, igår kväll så lagade jag och Silvija mat, och efter ett tag kom Samanta också, så då åt vi och efter det lyssnade vi på massa musik och kollade på massor med gamla bilder. Sedan gick vi ut en sväng, men det var så kallt så vi gick hem och kollade på The Apparition, och sen började vi kolla på Its kind of a funny story, men kollade aldrig klart på den, blev så trött. Under kvällen la vi även ansiktsmasker och drack smoothies, sjukt kul kväll. Måste göras om! :)
(Lånar bilder av Silvija, har inga som jag kan lägga upp från igår. ~~~~ www.liviiy.blogg.se kolla hennes blogg)
 Ser nästan inte ut som att jag har någon ansiktsmask på mig, men det har jag!
 

» Finally friday

Vi fick sluta typ mer än en timme tidigare idag, fett nice. Jag och Silvija drog direkt till gymmet och nu har jag precis duschat och sitter nu och lyssnar på musik och väntar på Silvija och Samanta :)Ikväll blir det spa och myskväll för hela slanten!

» The Perks of Being a Wallflower.

Igår kväll så blev jag bjuden på middag hos Silvija och Laura, efter jag och Silvija hade gymmat så gick jag till dom igen, och då kollade vi på The Perks of being a Wallflower. Det är nog den bästa filmen jag någonsin sett, så sjukt bra! Man kände verkligen alla känslor som de kände, åhh så bra! Efter det kollade vi på nyaste avsnittet av Pretty Little Liars, vad jag har längtat, väldigt bra, men förvirrande. :)

» Every story has an end, but in life every end is a new beginning.

Stannade hemma från skolan idag, sov till halv ett ungefär. Klev upp och åt frukost efter det har jag pluggat och pluggat till provet imorn men inget fastnar, suck!
Silvija och jag tog bussen till dollarstore och handlade lite sedan åkte vi till Willys och handlade ännu mera. För imorn blir det tjejkväll!



» This moment will just be another story someday.

Skolan gick ganska snabbt idag, hade lekar på idrotten, roligare än längdskidor som vi har nästa vecka!
Nu ikväll blir det gym och tvätta, måste ta mig iväg till gymmet idag, skippade gymmet igår.




Så mycket hååår!

» Who said nights were for sleep?

Har varit trött sedan jag vaknade, gjorde inget speciellt på skolan, hade information om inriktningsval och induviduella val till tvåan.
Efter skolan drog jag hem, och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska nog kolla på film snart. Kollade på She wants me igår kväll, ska nog kolla på Dredd idag :)



» Spa night

Skolan gick riktigt segt idag, efter skolan gick jag och Silvija ner på stan lite snabbt och tog sedan bussen hem. Åt då middag och plockade undan alla grejer som jag tog med in igår. Vid 7 drog jag till gymmet, tror jag aldrig har tagit i så mycket förut.
Nu blir det film med ansiktsmask och smoothie!



» Silence is a girls loudest cry, you know she's really hurt when she starts ignoring you.

Så idag åkte jag till Sundsvall, köpte inget speciellt, det var bara skönt att komma hemmifrån ett tag. Men nu är jag i stan, vilket är jätte skönt. Jag hann till och med gymma idag, riktigt nice.
Nu blir det film eller sova, kan inte bestämma mig!



» Lataste dagen någonsin

Vaknade vid tio men klev inte upp förrän halv två, somnade nog om flera gånger.
Idag har jag inte gjort något, har bara kollat på tv. Men imorn så ska jag, mamma och Anna Karin åka till Sundsvall, efter det kommer pappa och hämtar mig, och då ska han skjutsa in mig till stan. För sen blir det skola!



» Winter day

Vaknade relativt tidigt idag, typ tio, men klev inte upp förrän halv tolv eller var det halv ett? Det var iaf en gosig katt som höll mig kvar i sängen. Idag gick jag och mamma en lång promenad i det vackra vädret, vi gick nere vid älven, jätte mysigt.
Nu ikväll så såg vi först In her shoes och sedan Beverly Hills cop 3, såg tvåan igår.







» Jan. 03, 2013

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, var på ett möte på kommunen och nu kollar jag på tv. Ikväll blir det nog ingenting, film kanske.



» Flight back home

Igår så åkte vi till Kista galleria och shoppade. Jag köpte b.la. två par shorts, ett linne och en concealer. Efter det skjutsade de mig till Arlanda och jag flög hem till Östersund. Mamma hämtade mig, så nu är jag hos henne tills på söndag. Ikväll så har jag bara kollat på Jersey Shore och nått mer program. Nu ska jag sova, ska upp klockan 10. Btw Scream 3, läskigare film, hatar när han ploppar upp i fönster, shiet asså!

» January 2013

Redan 2013? you gotta be kidding! Nyår var helt okej, några vänner till Ida kom till oss ett tag, sedan gick vi ner till något ställe som heter svängen? Kollade och sköt raketer. Efter det gick vi hem och lyssnade på musik halva natten. Märkte knappt att Oskar kom hem, fast jag smsade honom och frågade när han kom hem hahah.

2013 be awesome, please!!