» Erica är lite forever alone right now!

hahah inte seriös på en enda bild! hade så tråkigt!!!

» Bott i stan!

Åkte till stan i torsdags med Silvija, så jag bodde i min lägenhet där. Kom hem idag så därför har jag inte bloggat!
I torsdags gjorde vi inte så mycket, träffade lite folk och gick sedan hem. I fredags var vi ner på dagen till storsjöyran och åkte lite karusell, på kvällen gick vi in till stan igen och träffade Petter, Kevin, Joel, Jonathan och Emelie* och var med dem, sedan åkte alla utom Kevin och Joel hem så då gick vi till Kebab city och satt där typ jätte länge... hade riktigt roligt den kvällen, skrattade as mycket! Såklart skulle den förstöras (as always), tänker inte berätta vad det var, men ja man blev inte lite ledsen och sur! idag gick vi ner och åkte en massa karuseller, trodde jag skulle döööö, blev så åksjuk! Hade inte sovit så mycket inatt, gick och la mig typ tre och upp klockan tio så var inte så pigg så jag är sjukt trött just nu!
Kan typ inte lägga upp några bilder, har ingen sladd till mobilen och har inga bilder :/
 
 
 

» Bildbomb USA!

Igår när jag kom till pappa åkte jag direkt till Silvija, åhhhh guuuud vad jag har saknat Silvija! <3 <3 vi hade så mycket att prata om! Just nu längtar vi ihjäl oss till Grekland för båda vill till värmen igen, är så kallt i Sverige :''(....
Idag sov jag till klockan två!!!!!! och efter det så var jag med Silvija och ja vi gjorde inte speciellt mycket, jo vi tränade på att köra bil :D
 

» Hemma i Sverige igen!

Åkte med flyget från JFK i New York i fredags klockan 18. Sedan kom vi till Heathrow vid 6 tiden och flög sedan till Arlanda, ankomst tiden var 11. Alla stod och väntade på väskorna, men men jag som alltid har otur fick inte min väska! -_- för de råkade lämna en hel vagn på Heathrow, så jag, Desireé och Casper fick inte väskorna, jag får min väska uppskickad till Östersund om typ två - tre dagar! 
Jag är såååå trött och vet inte vad jag ska ta mig till, vaknade i fredags att jag kände mig förkyld, och när vi skulle åka hem så hade jag huvudvärk och hade jätte ont i halsen, så ja nu är jag förkyld också! 
Saknar alla vänner redan, speciellt Johanna, Markus, Astrid, Bruno och Ellinor. Kommer åka ner till Stockholm under halloween och när det är Reunion Party i Göteborg, sedan kommer jag ju ner när jag ska på Justin Bieber konserten i April :D
Ja, det där var alla jag räknade upp förutom Ellinor :)
 

» USA IDAAAAAG!!!!

Har sovit en och en halv timme inatt, då får man ju hoppas att man kan somna på flyget... åker iaf vid sju till arlanda och flyget går ca 12.25 :)
nä nu måste jag nog äta nått, har inte ätit sedan sju igår kväll och är jävulskt hungrig nu! :/ men hejdå sverige ses om tre veckor<3 är så excited!!!!!!! asså jag ska till L.A och N.Y största drömmarna blir uppfylld ja L.A om inte ens ett dygn (svensk tid) och N.Y om inte ens tre veckor! siiick, ska iaf köpa converse till mig och Malin, sedan ska jag kolla efter Justin Biebers nya parfym och Selena Gomez parfym också! ska kolla runt på Victoria Secrest (hur stavas det?) forever 21, macys och wallmart och såklart en massa andra ställen! :) 
ska såklart hitta nått till Silvija, men vet inte riktigt vad :)