» Play cool

Älskar vädret, soool in my heart!
Kollade klart på sista säsongen av Gossip Girl, så sjukt jääävla bra, åhh blev så chockad när jag fick veta vem Gossip Girl var.
Har inte gjort speciellt mycket, sovit, handlat och kollat på en film. Nu ligger jag i hängmattan och lyssnar på musik. Ikväll blir det att vara med Tim<3


» I'm home

Igår hämtade älsklingen mig på flyget, har saknat honom så mycket!
På kvällen gjorde jag inte så mycket, packade upp och sedan vid 11 tiden kom Tim till mig igen och vi kollade på Nitro Circus.
Idag så klev jag upp med Tim och gick aldrig och la mig igen, utan målade naglarna istället och nu ska jag kolla på Gossip Girl


» Jul. 30, 2013

Vaknade vid 6 och kunde verkligen inte somna om, men halvsov till tio när farmor ringde. Sedan dess har jag inte gjort speciellt mycket, packat och kollat på tv. Ska laga mat senare och sedan vid halv 6 åker jag till Arlanda och sedan hem.
Har varit så kvavt ute idag och nu började det regna men det är lika kvavt inne så sitter på balkongen där man kan andas hahha!


» Last day

Shoppade lite idag, en stickad tröja, facial wash från the body shop och sedan massa nagellack!
Vi var även upp i Tv tower of Vilnius, ganska häftigt där, efter det åkte vi till flygplatsen så nu sitter jag här och väntar på att jag får kliva på planet till Stockholm. Som jag kommer sakna Silvija, tur hon kommer hem på lördag!


» Day 1 & 2

Silvija med familj stod och väntade på mig på flygplatsen, så kul att träffa Silvija!!!
Väl framme så åkte vi på ett ica maxi liknade affär och handlade lite och sedan åkte vi till Silvijas farbrors lägenhet och sov där. 
Idag åkte vi till havet, så tråkigt att det är typ 17 grader och ingen sol. Här går man i jeans och jacka!
Så idag på kvällen gick vi på stranden, åt på en Litauisk restaurang och vi gick även på en show med massa musik och efter det vidare till en pub och kollade på när några uppträdde och fulla tjejer som gjorde bort sig totalt när de sjöng karaoke!
Nu har jag precis skrivit med min älskade pojkvän som jag saknar, och ska nu sova!
 

» Litauen!

Har kollat på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sedan bara chillat hemma och väntat på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till Arlanda.
Men nu är jag här och väntar på att gaten ska öppna. Får se om jag kan blogga, tror inte det. Om inte så bloggar jag när jag kommer hem på måndag!


» Varit i luften igen

Var till doktorn idag, fick medicin som jag kanske ska ta om det blir värre.Var hur jobbigt som helst att sägahejdå till Tim, usch vad jag hatar att säga hejdå! Men det är en vecka, det ska gå, det ska bli så kul att träffa Silvija, längtar ihjäl mig!!!

Jag och Tim hann äta glass här i Östersund innan vi åkte till flygplatsen, så mysigt i detta underbara väder!


» Love is just a word until you find someone who gives it the definition

Hade myskväll med Tim och Kevin igår, vi kollade på Grown ups, så bra film!
Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, mår skit, blir aldrig frisk.. Så ska till doktorn idag och kolla halsen.
Ha en bra måndag alla!


» 21 juli

Kom hem till mig vid halv tre inatt, jag och Tim var barnvakt åt hans lillebror.
Idag så fick vi vääärldens sovmorgon!!! Så idag har vi inte hunnit gjort så mycket, Tim och Kevin har tävlat på gräsklippare och fyrhjuling.
Snart ska vi åka till deras farmor och äta och efter det vet jag inte vad vi ska hitta på!


» With my love

Igår så åkte vi hem till Tim efter att han slutat jobbat och var med hans familj, jag fick till och med en present av Tims mamma som varit i Finland. Så snällt!
Idag fick jag frukost på sängen av älsklingen, så underbart, vi hade tänkt att ha sovmorgon men Bob började skälla typ sju på morgonen, då var det förstört!


» Bildbomb

I transfern påväg till ett Hostel i Boston
 
Sightseeing i Boston
4th of July firande i Cape Cod och solning på en strand.
Var på en outlet med en nordisk butik, som sålde massor av svenska delikatesser. Vi åt även på Mystic Pizza där Julia Roberts spelade in Mystic Pizza filmen.
Spenderade första dagen i NYC uppe i Rockefeller center - Top of the Rock, efter det åt vi middag på Bill's Burgers och fick en aningen udda efterrätt den smakade tuggummi!
Dag två i NYC shoppade vi loss i Time Square och 5th avenue, på bla Victoria's secret, Hollister, Forever 21 och American eagle outfitters. Vi var även ut till Staten Island och kollade på Statue of Liberty. 
På kvällen skulle vi ta ett gruppbild med alla våra shoppingpåsar och vad händer, vi hamnar på en stor skärm som hela Time Square kan se. Bara våran grupp av tre grupper hamnade där!
 
I Washington DC åkte vi runt på en sightseeing och kollade på The Lincoln memorial, sedan såg vi även Washington Monument och Washington DC Capitolium.
Dagen efter kollade vi på National Air and Space museum, och jag bestämde mig för att åka hem. 
Dagen efter tog jag en transfer till Dulles International Airport och spenderade 12 1/2 timme där och sedan 6 timmar i London. 
Köpte världens goooodaste milkshake från Ben & Jerry's, det var choklad med mint i, hur good som helst!!!
 
Det blev en väääldigt stor bildbom men hoppas det duger!

» Summer 2013

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har sovit och sovit. Kollat på massor av Disney channel, åhh minnen!
Nu ska jag vara med min älskade boyfrääänd! 
 

» Gossip Girl

Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, kollat på Nitro Circus med Tim och nu ska jag passa på och kolla på Gossip Girl medan Tim är och fiskar med Jaimie.
Så ikväll får jag mysa med Bob som till och med fyller år idag!!!


» Life

Har städat och återigen städat idag, men nu är jag nöjd! Efter att Tim slutat jobbat så åkte vi på Ica och handlade och vi lagade världens godaste kyckling, så gott att jag typ spricker nu!!
Ikväll ska vi fortsätta kolla igenom alla avsnitt av Nitro Circus :)


» You are the only exception

Vaknade 06.15 idag för att Tim måste upp och jobba då, såklart man är världens snällaste flickvän och väljer att kliva upp då!
Började kolla på Pretty Little Liars men somnade och sov till typ 11, kommer ha så mycket att göra sen så passar på att sova lite när det går.
Idag händer nog inte speciellt mycket, mamma och Hampe åker bort så jag ska vara hundvakt. Sen ska jag vara med Tim och sedan vet jag inte!


» Min dag

Igår så kollade jag och Tim på 21 and over, riktigt bra. Somnade rätt tidigt men sov enda till tio, vilket är rekord för Tim haha, men det gick verkligen inte att kliva upp då så vi låg kvar tills typ elva.
Sen har jag inte gjort något, åkt till Nils med Tim och hämtade gopro filmer sedan igår, och sen somnade jag på soffan hos Tim och vaknade nyss, sov typ nästan tre timmar, är fortfarande sjuk så beror nog på det.


» Ammerå race

Igår så var jag med Tim direkt efter han slutat jobba, vi åt middag hos mig och sedan åkte vi runt och hämtade grejer lite överallt inför Ammerå race som var idag, Chrille hängde med igår också.
Idag så har jag varit ute exakt hela dagen, kollat när Tim kört både fyrhjuling och gräsklippare, alltså det är en slags tävling, så kul att kolla på!
Nu sover min prins och jag ska väl väcka honom snart så vi kan kolla på film.
Sorry för dåliga bilder, ville inte tända lampan när han sov.


» I luften igen!

Missade planet till Östersund igår för att planet från London var försenat. Så pappa hämtade mig och jag sov hos honom inatt, men nu är jag påväg hem, äntligen!
Bloggar senare :)
 

» Goodbye USA

Var tvungen att hoppa av resan och åka hem. Så idag så ska jag spendera 12 timmar på Dulles international airport och sedan flyger jag själv till London och väntar där i 3 timmar och efter det flyger jag till Sverige och väl där möter pappa mig snabbt och då hoppas jag att jag hinner med flyget till Östersund!!!
Tänker inte gå in på varför jag åker hem men en av anledningarna är att jag är förkyld.


» New York / Top of the Rock

Åkte till världens finaste hotell här i NYC, jag ser Empire state building från hotellrummet. Vi tog bussen till Rockefeller center och kollade på utsikten och sedan åt vi jättegod hamburgare på Bill's burgers.
Imorgon ska vi åka ut till frihetsgudinnan och sedan shoppa hela dagen, hur awesome är inte det?!

Skriver bara då och då när det är bra WiFi och skriver och bildbombar när jag kommer hem!

Hatar att det inte går att lägga upp bilder men gör det nån annan dag om det går :)


» Boston

Har sovit så lite att jag är supertrött nu.. Sov en timme inatt och gått hela dagen idag så det var väldigt jobbigt och varmt! Nu ska vi snart ut och äta sen hoppas jag att jag kan få gå och lägga mig!


» 0 dagar kvar

Är på arlanda med Amanda nu och väntar på resten av gruppen, flyget går 12.20 och jag kommer fram till Boston vid 02.00 svensk tid. Är så taggad!
Ska försöka blogga när jag får WiFi. Så hör då!
Kommer sakna alla i Sverige. Älskar er alla.


» I LOVE YOU

Sa hejdå till Tim imorse, allt gick fint enda tills jag kom hem.. Har nog aldrig gråtit så mycket, en hel månad utan min älskade pojkvän.. Hur ska det ens gå? Men det ska gå! Kommer sakna min älskade bestie Silvija hur mycket som helst!!!! Tur att jag åker till Litauen i några dagar så det inte blir alldeles för många veckor.

Nu är vi i Sundsvall och jag har sovit hela vägen, ska äta glass och sedan fortsätta till Uppsala!