» weheartit


» X Factor

Sitter och kollar på X Factor, var till hälsocentralen idag, ska till sjukhuset och ta prover, sedan ska jag göra ultraljud och sedan röntga mina fötter!
Imorn åker jag till pappa, ska på julbord! :)



» I see sparks fly whenever you smile

Skolan gick rätt snabbt idag, slutade vid ett och drog ner på stan med Silvija, kollade efter julklappar men träffade på Samanta så vi var med henne istället. Tog sedan bussen hem och sov i fleeera timmar, har varit trött hela dagen, somnade vid halv två inatt och sedan upp innan sju! Vaknade flera gånger av att det ringde och sms och skit. Har iaf bestämt att jag ska vara med Carro till veckan.
Nä nu ska jag ta en dusch sen blir det nog film :)
 

» Luckiest girl on the planet

Gick till skolan idag, jag och Hanna snackade med syo** vet inte riktigt om handel är rätt för mig, but we'll see what happens in the future! Vi slutade tidigt så drog hem, jobbade lite med engelskan och läste svenska boken ett tag, läser Shoo bre, helt okej bok faktiskt! Somnade vid tre och vaknade vid fem så gjorde mat och har hunnit kollat på två avsnitt av Parenthood.



» Its kind of a funny story

Vaknade imorse och mådde inte så bra, så stannade hemma från skolan. Men ska troligtvis till skolan imorn. Somnade om och vaknade vid 12. Har hunnit kolla på två filmer idag, en som heter Goon och en som heter Its kind of a funny story. Båda var faktiskt bra!
Håller just nu på att skriva mina två önskelistor en till mamma och en till pappa, tänkte så man inte får samma grej två gånger! :)



» Förkylning på g!

Hade så otroligt svårt att vakna imorse, iskallt både inne och ute! Hade en vikarie idag, och resten av vecka med för den delen, för våran handels lärare är hemma och vilar upp sig tydligen. Sjukt lång dag med huvudvärk och ja allmänt jobbigt. Känner att jag håller på att bli sjuk, skit kul! 
Nä nu ska jag nog slå på någon film och tröst äta en morot eller något hahah! 
Åhh vad jag saknar min klass, varje gång jag åker hem till pappa så åker jag förbi, huset vi hade fest på, på skolavslutningskvällen, börjar ju nästan gråta! :( 

» Nov. 25, 2012

Vaknade vid tolv och åt frukost och kollade på tv, såg nått sjuuukt program på 6an. Vid 3 gick jag till gymmet och nu har jag precis städat färdigt! Nu blir det nog film eller nått annat mys!


Våran snygga julgran som står utan för mitt hyreshus! :))

» My night

Drog ner på stan och träffade bla Dais och Kevin igår vid typ halv 5. Sedan gick vi mest runt och gick sedan hem till Dais. Efter en timme kanske så kom typ 5 tjejer dit, känner alla utom en. Sedan drog dom och då kom Petter. Då drog Kevin och Petter ner på donken och sedan gick de till nån fest. Jag och Dais spelade tv spel i typ 3 timmar, efter det kom Petter, Kevin och Moa till oss och efter det drog vi till Simon och var där typ en timme, satt och garvade åt Simon för han var så jävla full hhhah! Efter det gick jag och Dais hem till honom och kollade på film, men båda somna. Så kom nyss hem från Dais. :)Sjukt kul kväll!

» The cabin in the woods

Var på kursen för att få övningsköra idag, sedan efter kursen mötte jag upp Silvija och då gick vi till Dais. Efter det gick vi på donken och sedan gick vi tillbaka till Dais och kollade på The cabin in the woods med Daniel och Filip, trevlig kväll! :)

» Sminkning

Sminkningen var jättekul, så kul att vara med Julia, Silvija och Samanta igen, vi har det så underbart roligt tillsammans! :)
Vet nu vad jag önskar mig i julklapp, allt smink som tjejen använde på mig!
Nä nu ska jag sova, godnatt!



» Öppet hus dag

Idag var det öppet hus på skolan, så alla nior var där. Vi fick sitta och texta b la. Vi fick sluta 14.30. Gick ner på stan mötte upp farmor och köpte en försenad present till mig! De skjutsade hem mig och nu har jag precis ätit och ska strax gå iväg till bussen. Btw träffade på Oliwer som jag inte har träffat på flera år känns det som! Han har äntligen växt om mig hahah!
Nä nu måste jag gå till bussen!





» Breaking Dawn part 2

Ikväll blir det nya Twilight filmen med mina söta vänner Hanna och Silvija! :))





» Monday

Idag var det sjukt jobbigt på skolan, hade ont i huvudet inget funkade... efter skolan plockade pappa upp mig och åkte till Dollarstore och andra små ställen. När jag kom hem så kom Silvija till mig, hon gav mig en present, försenad födelsedagspresent. Det var en skiva full med gamla bilder och videos från förr! :)
Åhhh Silvija är för underbar<3 Älskar dig!









» Baby let me be your, let me be your last first kiss...

Sitter här i min ensamhet och vill inte gå och lägga mig. Räknade ut att jag sov 14 timmar inatt. Håller på att dampar sönder på spotify, kan inte spela upp låtar som finns i datan, sjuukt dåligt! Idag så har jag inte gjort speciellt mycket, tog bussen till stan 20.25, det var så varmt i bussen att jag trodde jag skulle dö, fick till och med svårt att andas. 
Nä nu ska jag nog lägga mig, eller nää vill inte!
Hatar att håret blev kortare än vad jag ville, varför varför.... jag vill ha längre hår nuu!!

» Lazy day

Vaknade vid 12 och fixade mig snabbt. Åkte till Kälarne och köpte gardiner. När jag kom hem så gjorde jag inte speciellt mycket, somnade på soffan och sov typ 2 timmar. Efter det blev det att jobba lite med matten.
Nu sitter jag och kollar på Hangover part 2 med mamma och Hampe.



» New Hair!

Idag var sista dagen på praktiken, det har varit kul där men det har verkligen slitit på ryggen, måste vila nu!
Slutade vid 12, gick då hem och då skjutsade pappa mig till mamma. Vid två åkte vi ner till banken och fixade en sak och efter det åkte jag till frisören och klippte mig. Det blev bra men kanske lite kortare än jag tänkt mig!
Nu ska jag bara slappa, finns inte så mycket mer att göra!



» Tuff dag!

Vaknade vid fem imorse och mådde så illa att jag trodde jag skulle spy! Vid sju smsade jag mamma och sa att hon skulle kolla nummer till jobbet, så jag kunde ringa och sjukanmäla mig, men jag masade mig upp ur sängen efter ett tag och efter frukosten kände jag mig bättre, sen bar det av till jobbet. Började åtta och slutade 16.30, inte lite slut efter alla dessa lådor som skulle packas upp! 
Vid 18 tiden kom Julia hit och ja vi kollade på gamla bilder och pratade, så mysigt och kul!
Imorgon är sista dagen på Ica. men jag slutar vid tolv så det blir kort dag! 
Ska klippa mig imorgon men vet inte hur dock!
Åhh vad jag saknar Grekland och värmen just nu, detta kalla land gör mig så deprimerad! 

» Praktik

Började vid åtta imorse på Blå Center, slutade vid tre tiden. Hade riktigt ont i ryggen, lyfte massor med tunga lådor mest hela dagen. När jag kom hem slappade jag mest och nån gång efter åtta gick jag till gymmet. Jag sprang 15 minuter och tog sedan crosstrainern i 15 minuter. Körde lite styka med hade fortfarande ont i ryggen.
Nu ska jag sova så jag orkar ett 10 timmars pass imorn med tunga lyft!


Har inga bilder från idag så stal en av silvija, den är från September men spela roll! :)

» 16 år!

Skolan gick rätt så snabbt, fast ganska drygt med 3 1/2 timma texting, men Gabriella spelade musik så då blev det ganska kul!
Efter skolan gick jag och mamma och tittade efter en vinter jacka till mig, hittade en på JC.


Efter det gick vi runt och letade kläder till mamma, hittade lite kläder iaf sedan gick vi till Åhléns och köpte en ny plattång till mig!


När vi kom hem så stod pappa och lagade mat, efter ett tag kom Malin och överraskade mig!
Äv pappa fick jag One Direction boxen, skivan fick jag av mamma.

Fick sedan kalendern av pappa och 500 kronor av Hampe!



Tack så myckeeet för allting! Betyder mycket för mig, älskar er! :)<3


» Almost 16!

Ja idag gick skolan väldigt snabbt faktiskt, skrattade mest hela tiden! :)
Efter skolan så åkte jag hem direkt och ja städade lite och åt middag. Efter det har jag bara suttit vid datan, kollade först på Parenthood och sedan på Brave, åååhhh så söt film! :)
Nu ska jag nog sova, ska upp 6.15 imorn, inte kul!
Åh jag minns USA som om det var igår! Lyckligaste veckorna i mitt liv!

» Mtv Ema's

Har suttit och kollat på Ema's, sjukt tråkiga framträdande, var Rita Ora, Carly Rae Jepsen och Taylor Swift som var bra! Synd att Justin inte kunde vara där inte Selena heller.


Justin höll sina tal iaf :)

» Nails

Igår var jag och pappa på Skyfall, riktigt bra film, fast Quantum of solace och Casino Royale är bättre enligt mig.
Efter bion träffade jag på Hanna, då skulle hon på Skyfall också.
Idag har jag inte gjort så mycket, gav pappa farsdagspresenten, en 007 James Bond parfym. Efter det åkte han hem, så idag blev det film och senare ska jag försöka ta mig iväg på gymmet!




Målade naglarna idag, älskar fransk manikyr :)

» It's friday friday!

Sista dagen på praktiken var idag, var ganska kul faktiskt. Var däremot jätte trött efter lunch, sov inte speciellt mycket inatt, somnade vid 3 tiden och vaknade vid 7 :)
Pappa är på nån afterwork och jag sitter här ensam och gör absolut ingenting, kollade igenom alla bilder från när jag var yngre, ohh gawwd....
Lyssnar på One Directions nya album Take me home på repeat :)) så jäkla bra!







» You don't know how beautiful you are to me!

Idag var det riktigt tråkigt på praktiken, uscha.
Efter praktiken som slutade vid 15 tiden gick jag ner på stan för att leta efter en farsdagspresent till pappa. Efter det åkte jag hem lagade mat och städade hela lägenheten, så nu är den snygg igen! Vid halv 9 gick jag iväg till gymmet en timme, men nu snart blir det nog sängen, kanske ;)
Nobody's perfect, but you are, to me
It's how you take my breath away
Feel the words that I don't say
I wish somehow, I could say them now
Oh, oh, I could say them now, yeah <3
 

» Praktik

Åkte ner till centrum vid åtta imorse och träffade Bettan, sedan åkte vi upp till Solliden. Väl där fick vi hålla på med lite fakturor, handkassor och sedan bara lyssna. Det var någon som ville att våran handledare skulle beställa en zumba fitness dvd, då fick jag och Bettan leta reda på en på Internet. När vi hittade en så hade dem inget konto så då fick jag ringa till de som sålde dvdn och beställa via telefon. Jag ba "Hej jag ringer från Östersunds kommun" haahha så fult! :)



» Nobody's perfect

Riktigt fint väder ute idag, passade på att ta en bild precis innan bussen kom. Hade lunch från 10.20 till 12.35 idag så då gick jag och Silvija ner på stan, köpte en tröja, två bh-ar och en flaska med typ olja till håret :)Vid halv 9 tiden blir det gym med Laura och tills dess ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig imorn.
Köpte tröjan idag på H&M och de svarta jeansen köpte jag igår på Gina Tricot

» Shopping

Idag gjorde vi inte speciellt mycket på skolan, gick igenom allt inför praktiken.
Efter skolan gick jag, Silvija och Laura ner på stan. Jag köpte ett par nya byxor eftersom mina sprack typ igår. Köpte puder också.
Nu sitter jag och pluggar till provet imorn och lite senare blir det gym. :)





» Snart ny vecka med nya tag och möjligheter.

Igår åkte jag och Silvija in till stan och gick på bio med Hanna. Vi kollade på Taken 2, riktigt bra film. Efteråt gick vi till McDonalds och då kom en gorilla in och skrämde mig, blev sjukt rädd och ser fejjset fortfarande framför mig.
Idag vaknade jag vid 13 tiden av att pappa kom in med frukost. Sedan satt jag och kollade på tv och försökte plugga till provet vi har på tisdag. Vid 17 tiden gick jag ut och gick och rensade tankarna. Vid 19 tiden kom Silvija och Laura till mig och då åkte vi in till stan igen. Jag kom hem från gymmet för ca 1 timme sedan. Nu blir det nog sängen :)




» X Factor mys!

Vid 20 tiden kom Silvija till mig, vi kollade på x Factor och myste på. Efter det var slut ville vi kolla på en film, min tv har 3D så vi tänkte att vi kunde ladda ner Hotel Transylvania i 3D men den tog jätte lång tid att ladda ner så då laddade vi ner silent house istället. Men den var sjukt läskig så vi stängde av hahah. Typ nyss hade Hotel Transylvania laddats ner men det gick typ inte att spela upp den :(
Nä nu måste jag sova, håller på att somna sittande!




» ONE DIRECTION!!!!

Idag så gick jag till City Shop här i Östersund och köade för biljetter till One Directions konsert. Folk hade köat sedan 5 på morgonen, jag kom dit 8.20 och de släpptes 9 så Jag fattar inte vad de gjorde där så tidigt, de öppnade ju inte förrän 8 så varför vara där.tidigare?.
Jag fick tag i två biljetter iaf så den 8 maj då gäller det, fyfan va kul det kommer bliiii!
TACK MAMMA! ÄLSKAR DIG!<3



» 1 November

Godmorgon!
Vaknade för en timme sedan, de andra börjar vakna nu. Jag åker här ifrån om ca en timme. Känns som att jag kommer virra bort mig på centralen, ska ju försöka hitta från tunnelbanan till flygbussen! De ligger ju inte precis bredvid varandra.
Nu blir det frukost.



» Last day of fall

Idag så har vi kollat på fyra Harry Potter filmer, de fyra sista. Men jag, Johanna och Astrid tog en promenad i det fina höst vädret också. Sedan vid 12 tiden kom Markus hit och vid 13 tiden kom Felicia hit och åt lunch och kollade på film med oss.
Ikväll så gick vi ner till Pressbyrån och köpte Ben & Jerry's. Orkade inte speciellt mycket, så de andra får äta upp den någon annan dag.
Imorgon åker jag härifrån vid 11.30 tiden. Hatar att flygbussen tar typ en timme. Men jag kommer hem till Östersund vid 16 tiden. Då ska troligen jag och pappa åka och skriva in mig för kursen man måste gå innan man får börja.övningsköra :)